Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Degutė @ 2006 01 23, 14:34)
Naktį labai keistai reaguoja į posakį "žiūrėk, kokios žvaigždės didelės". Iš karto gulasi, užsimerkia ir miega  blink.gif Net juokinga.

lotuliukas.gif geras. Nors šianakt maniškė ir gi verkė, pasiėmiau ant rankų, ji padėjo galva man ant peties, sakau žiurėk kiek daug švieselių... O ji ėmė ir užmigo bigsmile.gif
Bet jau tas naktinis valgymas doh.gif . Ir nerami baisiai. Jei duočiau tik vandenuko, tai ko gero nuo cypimo ir kaimynai pabustų g.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2006 01 23, 13:19)
saunuoles. thumbup.gif O kiek kartu per nakti duodi misinuka g.gif

jinai puse 4 pora gurkšnelių išgeria ir užmiega, o tada tik apie 7.30 koki 100 ml thumbup.gif Duodu Nesle Junior pienuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IDA2 @ 2006 01 23, 13:18)
Veite, kaip gerai kaid be jokių problemų pabaigėte  4u.gif .
Bet gal jūsų vaikiukai šiaip normaliai valgo. Maniškė tai pietums 125 gr. daržovinės tyrelės, ir vakare kruopinės košės panašiai (ir tai nesuvalgo). Ir viskas  verysad.gif . Net jei MP gauna tik ryte, prieš pietų miegelį ir vakare (ir aišku naktį  cool.gif ), vis tiek nieko nevalgo  verysad.gif . Jei nutraukčiau MP, nežinau kuo ji gyva būtų  g.gif . Kol kas pasiruošusi iki rudens maitinti  blush2.gif

tai mane mažosios baisus nevalgumas ir paskatino pradėt nujunkymo procesą blush2.gif siurbdavo tik mano pieną nuolat, o rimto maisto suvalgydavo labai mažai lotuliukas.gif Pastebėjau, kad apetitas jau pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš prie jūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(medasta @ 2006 02 19, 21:04)
Prisijungiu ir aš prie jūsų biggrin.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

O aš jau "atsijungiu" tongue.gif Jau para laiko, kai aš nebepriklausoma nuo mažiaus. Baigėm MP-ieniautis ramiai, palaipsniui. Ašarėlių, aišku, buvo, bet ne tragedija. Man šiek tiek gaila, kad jau viskas, na, bet jau du metukai suėjo, kaip ir laikas buvo mesti šį malonų leliukišką užsiėmimą.

Sėkmės visoms maitinančioms mamytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė esi, kad taip ilgai maitinai thumbup.gif . Mano sūnelis ne labai nori kitokio maisto, tik MP verysad.gif . Mums jau aštuoni mėnesiukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(medasta @ 2006 02 22, 20:49)
Mano sūnelis ne labai nori kitokio maisto, tik MP verysad.gif . Mums jau aštuoni mėnesiukai g.gif

Tai žinok, taip ir bus, kol MP bus pagrindinis maistas. Mano mažius iki 1,8 metų pagrinde MP valgė. Paskui panaikinau užkandžiavimus dieną pagal pageidavimą ir kažkur mėnesio bėgyje pradėjo daug geriau valgyti normalų maistą.
Atsakyti
Labas mamytes!
As neseniai irgi tapau mamyte thumbup.gif Tik tai dar esu visai zalia blush2.gif
Sakykyt ka daryt jej pavyzdziui suvalgiau rukytos desros, agurku , kiek kartu reikia nutraukti pienuka (neduoti vaikuciui), kad vaikuciui ten visokiu pilvo putimo neprasidetu ? Ar uzteks vieno karto nutraukti ir ispilti, o kitas jau bus geras?

Atsakyti
QUOTE(Liusijaa @ 2006 03 23, 20:36)
Labas mamytes!
As neseniai irgi tapau mamyte  thumbup.gif  Tik tai dar esu visai zalia  blush2.gif
Sakykyt ka daryt jej pavyzdziui suvalgiau rukytos desros, agurku , kiek kartu reikia nutraukti pienuka (neduoti vaikuciui), kad vaikuciui ten visokiu pilvo putimo neprasidetu ? Ar uzteks vieno karto nutraukti ir ispilti, o kitas jau bus geras?

O kam pienuką nutraukinėt? g.gif Aš niekada nenutraukinėjau, kad ir ką valgyčiau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, prisijungiui r as prie maitinanciu mamyciu bigsmile.gif

QUOTE(IDA2 @ 2006 03 24, 10:19)
O kam pienuką nutraukinėt?  g.gif  Aš niekada nenutraukinėjau, kad ir ką valgyčiau  ax.gif

drinks_cheers.gif as irgi niekada nenutraukineju pienuko ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Noreciau gauti patarima kaip kuo sklandziau suderinti darba ir zindyma. Gal atrodysiu jums kaip darboholike, bet neturiu galimybes nutraukti darbo net po gimdymo gal kas esate buve panasioje situacijoje prasau patarkite.
Atsakyti
Naujagimio laiškas
Atsakyti