[quote=fastum,2005 10 06, 12:19]
[Juk gydytojai pagrinde sprendžia iš lentelių.
[/quote]
Gydytojai tikrai sprendzia is lenteliu, o toslenteles sudarytos pagrinde ivertinus dirbtinai maitinamu kudikiu augimo tempus. Didelis svoris dar ne butinai reiskia kad sveikas. Yra senesne formule, pagal kuria galima orientuotis, ar normaliai kudikio svoris auga: iki 6 men gimimo svoris turi padvigubeti, o iki 12 men - patrigubeti.
O mano mazyle, kaip matot irgi prie lengvuju. Dabar 9 men sveria tik 7.100 g.
[/quote]
VALIO radom draugę-mūsiškė irgi 9 mėn nesveria 8 kg., svarbu vaikas linksmas, judrus.
Labas ,maniske irgi prie mazuju pagal svori ir ugi ,gime 3100 ir 55cm,gerai valge mano cice ir iki 5 menesiu neturejom problemu del svorio nuo 6 men isdigo2 apat.dantukai ir labai kol digo numete 1.5 kg.svorio nelabai norejo valgiti tik labai pamego grauzti dziuvesius ir uzkandziavo obuoliukais.nuo 6.5 men daviau paragaut kuosites Bebi firmos tai labai patiko ir pasitaise mano mergicka ,neseniai sukako metukai bet vistek mano kruti dar valgo ,neseniai pasisverem tai 11 kg linkiu ir jusu mazilem augti sveikiem ir graziem
aciu aciu uz formules. Kazkur ir as buvau skaiciusi. tik niekaip tiksliai nepamenu, kada turi padvigubet, kada patrigubet.Aciu, kad priminet
Merginos, nepergyvenkit del tu svoriu... Mes irgi isirasom i jusu kategorija - mergyte gime 3770 g., 4 men. svere 6100 g. Bet yra linksma, guvi. Gydytoja sake, kad ji tiesiog smulkiu kauliuku. Is pradziu as irgi pergyvenau, bet dabar neimu i galva. Viena supermama (neatsimenu kuri) teisingai pasake - juk ne parsiukus pardavimui auginam kad svoris butu pats svarbiausias rodoklis As pilnai sutinku.
Nu vis del to, manayciau, geriausias rodyklis - pats vaikutis mes sveremes tik viena karta , niekada nesekiau savo vaiko tikslaus svorio:), ugio ir t.t.....Jei loposina mamos pieneli - gerai, jei kakoja - dar geriau:))...
Manau mazyliai patys geriau zino, kiek jiems reikia. Kiekvienas is ju individas su savo poreikiais, ir kiekviena neitalpinsime i lenteliu, taisykliu remus
Manau mazyliai patys geriau zino, kiek jiems reikia. Kiekvienas is ju individas su savo poreikiais, ir kiekviena neitalpinsime i lenteliu, taisykliu remus
Ku-Ku mamytės!!
Ar priimat naujokus??
Ar priimat naujokus??
QUOTE(liullie yu @ 2005 10 21, 20:29)
Labutis,
Prašom aktyviai jungtis.Nes kažko mūsų pokalbiai visai numirę Gal naauji veidai pagyvintų
Aš tai pienelio nebeturiu Organizmas ruošiasi antrajam.Bet po truputį išsiskiria tipo priešpienis,bet bespalvis.Rašiau E.Markūnienei-kas gi čia su manim vyksta?Atsakė ,kad tame skystymėlyje labai daug imunoglobulinų.Tai mano kūdikis dar vis neatstoja-kažkas yra,tai mamyte ir duok.Vis dar reikia krūties prieš miegą ir paryčiais.Bet,kad pieno nebėra,atrodo ir nepastebėjo.Jokių nervukų.
QUOTE(crocus @ 2005 10 22, 04:55)
Labutis,
Prašom aktyviai jungtis.Nes kažko mūsų pokalbiai visai numirę Gal naauji veidai pagyvintų
Aš tai pienelio nebeturiu Organizmas ruošiasi antrajam.Bet po truputį išsiskiria tipo priešpienis,bet bespalvis.Rašiau E.Markūnienei-kas gi čia su manim vyksta?Atsakė ,kad tame skystymėlyje labai daug imunoglobulinų.Tai mano kūdikis dar vis neatstoja-kažkas yra,tai mamyte ir duok.Vis dar reikia krūties prieš miegą ir paryčiais.Bet,kad pieno nebėra,atrodo ir nepastebėjo.Jokių nervukų.
sveikinam,sveikinam,sveikinam[Automated by GetSmile]
QUOTE(liullie yu @ 2005 10 21, 20:29)
smagu, kad prisijungei. Kazkaip tie musu pokalbiai issibaige Gal tiesiog nebeliko temu, kurias reiketu aptarineti? Musu atveju tai kaip ir viskas tapo iprasta:mp valgome pakankamai daznai{ypac nakti], kita maista {grudu koses}ignoruoja, pripazista tik mesa, zuvi, darzoves.Turim beveik 8 dantis, tai kandziojimas mums taip pat tapo kasdienybe Jaumastau, jog reiks po mazu ''risti'',tik vel tas psichologinis barjeras-gaila mazycio, dar pamaitinsiu. Tai taip mes gyvenam.
Sveikos mamtytės!!
Smagu kad priimat naujokus!!
Šiek tiek mūsų istorijos:
Polinai 3 mėnesiai ir 1 savaitė..šiandie pirmoji diena,kaip įveikėme šio laikotarpio laktacijos krizę t-t-t..šiek tiek tenka primaitinti mišinukais,bet tik po maitinimų,nes buvo mėnesi nekakojus ir pijvas tuščias ir priaugo tik200gr,bet šiandie pilnos ir kietos krūtys,tai mišinuko tik nakčiai daviau..o šiaip tai jau duodu obuolių tyreles,porą kartų daviau manų košės virtos ant mano pienuko,tai valgė su mielu noru..obuolius tai nelabai noriai valgo..
Polinai 3 mėnesiai ir 1 savaitė..šiandie pirmoji diena,kaip įveikėme šio laikotarpio laktacijos krizę t-t-t..šiek tiek tenka primaitinti mišinukais,bet tik po maitinimų,nes buvo mėnesi nekakojus ir pijvas tuščias ir priaugo tik200gr,bet šiandie pilnos ir kietos krūtys,tai mišinuko tik nakčiai daviau..o šiaip tai jau duodu obuolių tyreles,porą kartų daviau manų košės virtos ant mano pienuko,tai valgė su mielu noru..obuolius tai nelabai noriai valgo..
Mamutes as taip skaitau ir galvoju, gal man jau pradet primaitinti, mano sunus storuliukas gal geriau jam bus tikras maistas?
QUOTE(liullie yu @ 2005 10 22, 23:54)
Sveikos mamtytės!!
koks grazus vardas