Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Raideles @ 2005 01 16, 21:31)
Man tai norisi vis pasilaikymo grupes smile.gif Nes antra vaika maitinant visa kitokia patirtis ir kartais atrodo, kad reiktu pasitikrinti ar viskas gerai.

Ar yra daugiau norinciu pasikalbeti apie maitinima krutimi?

Pries pora savaiciu musu seima pagausejo dar vienu asmeniu. Mums gime sunelis. Kadangi tai musu pirmagimis, labai noreciau pasikalbeti apie maitinima krutimi.
Atsakyti
QUOTE(ausravait30 @ 2005 09 10, 18:22)
Pries pora savaiciu musu seima pagausejo dar vienu asmeniu. Mums gime sunelis. Kadangi tai musu pirmagimis, labai noreciau pasikalbeti apie maitinima krutimi.

Sveikinam susilaukus pirmagimio thumbup.gif. O apie maitinimą galima kalbėti nuo ryto iki vakaro, bet jei ta tema neaktuali, tai per vieną ausį įeis, o per kitą išeis biggrin.gif. Pvz., man nebuvo įdomūs patarimai apie mastitą, nes manoji krūtinė buvo kieta tik pusantros paros, kai pradėjo gamintis pienas, o po to viskas susinormalizavo tongue.gif. O kitai galbūt, tai buvo pati svarbiausia tema. Taip, kad nežinia, kokių patarimų reikės tau. Va, kai iškils kokia problema, tada būtinai parašyk, o mes pasistengsim kiek galėsim padėti 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Egle100 @ 2005 09 05, 15:47)
Ir man labai nesinori buteliuko... Bet ar imanoma ramiai dirbti kai zindomas kudikis namie..? Nes man iki darbo 15 min.

Na siek tiek itampu ir man buvo. Bet zinojau, kad blogiausiu atveju, jei nespeciau laiku pareiti ar pupa anksciau praalktu, tetukas sumaitins kose. be to, man pasiseke, kad turejau l. supratingus darbdavius. Man leisdavo ateiti veliau ir iseiti, jei tik reikes.
Atsakyti
Labukas smile.gif
Savo maziuka maitinu MP,daugiau nieko neduodu.Bet va,ka daryti jei vienai dienai reikia isvykti g.gif Ar nieko tokio bus jei duosiu misineli?Gal kam teko taip daryti?
Atsakyti
QUOTE(Zivilia @ 2005 09 14, 09:16)
Labukas smile.gif
Savo maziuka maitinu MP,daugiau nieko neduodu.Bet va,ka daryti jei vienai dienai reikia isvykti g.gif Ar nieko tokio bus jei duosiu misineli?Gal kam teko taip daryti?

Bandyk nusitraukti pieno ir palikti maziui. Nes ta diena kai busi isvykusi, vis tiek reikes nusitraukineti kelis kartus, nes pieno krutineje tai bus ir reikes ja istustinti.
Atsakyti
QUOTE(Zivilia @ 2005 09 14, 10:16)
Labukas smile.gif

Mano manymu tokiu atveju daug svarbiau isitikinti ar maziukas ims buteliuka, is saukstelio ar taureles, o ar misinuka, ar savo pienuka del vienos dienos jokio skirtumo... Svarbiau sumaitinimo budas, jei anksciau neteko to daryti.
Atsakyti
Gal kuri labiau patyrusi mamytė galėtų atsakyti, ar maitinti MP jei mama peršala? Turiu galvoje, kai tiesiog sloguoja, skauda gerklę ar pan, o ne kokią rimtą ligą. Ar reikėtų pieną nusitraukinėti ir maitinti mišinukais? (Nesinori periti prie mišinukų) Ar galima gerti kokius vaistus nuo peršalimo?
Kol kas visi namie sveiki, bet ateina šaltasis metų laikas ir kažkaip neramu ax.gif .
Atsakyti
Galima maitinti. Tik reikia užsidėti ką nors ant burnos kad neužkrėst vaikiuko. O vaistus berods galima gert visus, išskyrus raminamuosius. Bet dėl to nesu tikra g.gif Aš gerdavau paracetamolį, o visus kitus stengiausi homeopatinius.
Atsakyti
QUOTE(Taide @ 2005 09 24, 12:55)
Gal kuri labiau patyrusi mamytė galėtų atsakyti, ar maitinti MP jei mama peršala? Turiu galvoje, kai tiesiog sloguoja, skauda gerklę ar pan, o ne kokią rimtą ligą. Ar reikėtų pieną nusitraukinėti ir maitinti mišinukais? (Nesinori periti prie mišinukų) Ar galima gerti kokius vaistus nuo peršalimo?
Kol kas visi namie sveiki, bet ateina šaltasis metų laikas ir kažkaip neramu  ax.gif .

Maitinti tikrai galima, jei ir nedidelė temperatūra (kokie 37,... laipsniai). Aš pati porą kartų esu gėrusi paracetamolio, o nuo gerklės l. geri čiulpiamos pastilės "Propolki", jos su bičių pikiu thumbup.gif thumbup.gif, galima skalaut su druskos tirpalu ar patept krūtinę bei gerklę (iš išorės)Erkaltungs-balsam, irgi thumbup.gif Slogą galima gydyt su Hummer vandeniu. Na ir visi kiti liaudiški patarimai. Toks gydymasis tikrai nekenkia mažuliui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms, ramiau ir aiškiau pasidarė.
Atsakyti
Labutis, prašom patarti ką daryti- maniškei jau greit bus devyni mėn ir aš ją pilnu tempu maitinu, bet yra vienas bet...turi jau aštuonis dančius ir sėkmingai galandasi
bežįsdama, man taip skauda kaip kad pirmoms dienoms, bandžiau su ja tartis-juk jau protingas žmogutis, juokiasi ir tiek, bandžiau sprigtuoti , kaip jos broliui į nosį-apsiverkė, pakalbėjau griežčiau-apsiverkė taip graudžiai, kad net širdį suspaudė.
Galėčiau baigti maitinti, bet alergiška, tai noriu maitinti kuo ilgiau, kiek tik ištversiu jos kandžiojimus. Su pirmu problemų tiek nebuvo-net su dešimt dantų nekaąsdavo,nors kai du pirmi išlindo bandė, paspriktuodavau neskaudžiau į nosį ir viskas, tvarka. o dabar ... gal patarsite , nors ką nors protingo ax.gif nebesugalvoju pati jau.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(xaiva @ 2005 09 24, 20:29)
Labutis, prašom patarti ką daryti- maniškei jau greit bus devyni mėn ir aš ją pilnu tempu maitinu, bet yra vienas bet...turi jau aštuonis dančius ir sėkmingai galandasi
bežįsdama, man taip skauda kaip kad pirmoms dienoms, bandžiau su ja tartis-juk jau protingas žmogutis, juokiasi ir tiek, bandžiau sprigtuoti , kaip jos broliui į nosį-apsiverkė, pakalbėjau griežčiau-apsiverkė taip graudžiai, kad net širdį suspaudė.
Galėčiau baigti maitinti, bet alergiška, tai noriu maitinti kuo ilgiau, kiek tik ištversiu jos kandžiojimus. Su pirmu problemų tiek nebuvo-net su dešimt dantų nekaąsdavo,nors kai du pirmi išlindo bandė, paspriktuodavau neskaudžiau į nosį ir viskas, tvarka. o dabar ... gal patarsite , nors ką nors protingo ax.gif nebesugalvoju pati jau.Ačiū.

Sako kad kai kanda, reikia prispausti veiduką prie krūtinės, pradės trūkti oro ir išsižios g.gif . Na aš taip kažkur skaičiau, pati nebandžiau ax.gif . Aš pikčiau pasakau, ir lyg nekanda (bent jau kuriam laikui blush2.gif )
Bet kas gi čia yra, sūnus manęs ir gi nekandžiodavo, nors maitinau iki 1,7 metų, ir dantų turėjo sočiai. O dukrytei vos išdygo vienas, ir jį iš kart puolė bandyti ant manęs blink.gif
Atsakyti