Aš duodu kitą krūtį,o jei ta labai pilna tai truputį nusitraukiu
QUOTE(Skin @ 2005 08 21, 23:02)
Jei taip sunku maitinant dėl savo vaiko atsisakyti cigaretės ar mixo, tai gal geriau jau kelis metus nemaitinti ir vaiką nuodyti kuo trumpiau .
Galiu pasakyti tik vieną dalyką, pirmą sūnų nemaitinau vien tik, kad negalėjau pilnai mesti rūkyti, na jau ir sirgom gana dažnai...
Než kažkur skaičiau, kad ir parūkai, vistiek geriau maitinti, ir tikrai su antruoju rezultatas dėl sirguliavimų tikrai geeras, žiemą visi sirgom, o mažasis ne....
kiekvienas žm turi savo silpnybių, jei nori gali mus palaikyti čia
http://www.supermama...showtopic=42758
Sveikos, mamytes,
Prasau patarkite, kokia gali buti priezastis, kad 3.5 men. kudikis valgo kad 2 valandos (maitinu pati). Manau, kad tai jau nelabai normalu ir kazkas negerai... Kaip manot?
Prasau patarkite, kokia gali buti priezastis, kad 3.5 men. kudikis valgo kad 2 valandos (maitinu pati). Manau, kad tai jau nelabai normalu ir kazkas negerai... Kaip manot?
Čia tavo manymu per dažnai ar per retai?
Mano manymu tai čia visai normalu . Net jei kurį laiką ir kas 30 min. prašytų valgyti, būtų normalu
Mano manymu tai čia visai normalu . Net jei kurį laiką ir kas 30 min. prašytų valgyti, būtų normalu
QUOTE(Egle100 @ 2005 09 04, 10:44)
Sveikos, mamytes,
tokio amziau mes valgeme kas valanda ir net dazniau
MANO SUNUS TAI GAL VALGE KAS VALANDA,TAI KAD MAN ATRODO KAD NORMALU.JIE KIEK PAGERIA,O GAL KIEK NORI BUTI ARCIAU MAMOS.
QUOTE(IDA2 @ 2005 09 04, 15:29)
Čia tavo manymu per dažnai ar per retai?
Manau, kad per daznai. Tokio amziaus kudikis turetu valgyti kas 4 valandas. Kazin ar negali pieno kaloringumas priklausyti nuo to, ka as valgau. Nes valgau is tiesu labai taip sakant 'neteisingai' - beleka ir belekada. Niekada maistau neskyriau net menkiausio demesio, neskiriu ir dabar. Ar tai tik nebus mano klaida?
Medikai pataria maitinančioms mamoms maitintis sveikai ir valgyti pilnavertį maistą . Tačiau dauguma mamų tur būt pasakys, kad neturi kada sau ruoštis maisto, o galų gale ir pritingi (apie save taip tikrai galiu pasakyti). Tuo labiau kad mano dukrytė alergiška, ir vlgyti galiu labai nedaug produktų, taip kad sau gaminti turiu visada atskirai. Nežinau ar tas pienas kaloringas, ar ne. Bet sūnus užaugo sveikas ir stiprus, o dabar ir dukrytė auga sveika ir laiminga kad gali prisiglausti prie mamos krūtinės.
Nusiramink, atsipalaiduok ir mėgaukis motinyste . Žinok kad kiekviena mama savo vaikui yra pati griausia
Nusiramink, atsipalaiduok ir mėgaukis motinyste . Žinok kad kiekviena mama savo vaikui yra pati griausia
Gal ir nesukciau sau galvos, bet po menesio noriu grizti i darba. Todel bent 3 valandu tarpas leistu man toliau paciai maitinti visus maitinimus, o ne nusitraukineti ir duoti is buteliuko. Gal yra dirbanciu ir pilnai maitinanciu mamyciu..? Ju patirtis butu labai idomi.
QUOTE(Egle100 @ 2005 09 05, 08:17)
Gal ir nesukciau sau galvos, bet po menesio noriu grizti i darba. Todel bent 3 valandu tarpas leistu man toliau paciai maitinti visus maitinimus, o ne nusitraukineti ir duoti is buteliuko. Gal yra dirbanciu ir pilnai maitinanciu mamyciu..? Ju patirtis butu labai idomi.
As isejau i darba,, kai dukrai buvo 5.5 men. Darbas buvo netoli namu, taigi per pietus parlekdavau pamaitinti. Siaip jau zinodama, kad eisiu dirbti, anksciau pradejau primaitinti, 6 men ji jau valge dvi koses. Taigi, maitinti is buteliuko neteko. Zindziau iki 1 m.
QUOTE(fastum @ 2005 09 05, 11:11)
As isejau i darba,, kai dukrai buvo 5.5 men. Darbas buvo netoli namu, taigi per pietus parlekdavau pamaitinti. Siaip jau zinodama, kad eisiu dirbti, anksciau pradejau primaitinti, 6 men ji jau valge dvi koses. Taigi, maitinti is buteliuko neteko. Zindziau iki 1 m.
Ir man labai nesinori buteliuko... Bet ar imanoma ramiai dirbti kai zindomas kudikis namie..? Nes man iki darbo 15 min.