Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Raideles @ 2005 08 17, 21:02)
o ryte vis tiek atsikeliu išsimiegojusi, nes kai ji nori žįsti, aš jai duodu krūtį, o pati toliau miegu  biggrin.gif

Ir aš taip darau jei naktį atsikelia, vaikas pats apsitarnauja, o ryte nubundam žvalūs.
Atsakyti
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2005 08 19, 08:46)
...O apie tai kad riebus pienas ateina tik po 20 min manau yra mitas, kitu atveju mano vaikas turėtų būt amžinai nedavalgęs, nes nuo 2 mėn valgo ne ilgiau 10 min. g.gif

Tai jau taip - tikrų tikriausias mitas rolleyes.gif. Mano mažoji jau du mėnesiai valgo po 5 min., tai remiantis šia teorija turėtų būti leisgyvė biggrin.gif. O svorio mes priaugam normaliai - tiek, kiek ir priklauso thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(Egle100 @ 2005 08 18, 15:05)
Bet ar yra tokiu vaiku kurie traukia 20 ir daugiau min???

Aurea, kaip matau musu vaiko to pat amziaus. Mano gydytoja sake, kad riebus pienukas atiteka po 5 min.  biggrin.gif  biggrin.gif Per 5 min. atsigeria, per kitas 5 min. pavalgi... Manau, kad didziausia nesamone, kad tokio amziaus kudikis zistu 20 min. Jei snuduriuoja, tai gal... Bet jei intensyviai zinda, manau, daugiausia 10 min., bent mano daugiau tikrai ne.

Pradzioj budavo ir po 1h valgydavo dabar jau tik kokias 5-10min
Atsakyti
Jovka, labai graži lėlytė tavo avatare. Ir vyresnė atrodo 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės 4u.gif
labai noriu jūsų, kaip patyrusių maitinančių savo pieneliu, pasiteirauti dėl maistelio, kurį valgote, o kurio vengiate, ir atitinkamai - dėl gėrimukų blush2.gif kas, pvz., pasikeitė dėl ilgo maitinimo - gal daugiau sau galite leisti? blush2.gif o gal kokie produktai kenkia, kaip taisyklė? g.gif atsakykit, jei nesunku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzduce @ 2005 08 20, 19:07)
labai noriu jūsų, kaip patyrusių maitinančių savo pieneliu, pasiteirauti dėl maistelio, kurį valgote, o kurio vengiate, ir atitinkamai - dėl gėrimukų blush2.gif kas, pvz., pasikeitė dėl ilgo maitinimo - gal daugiau sau galite leisti? blush2.gif o gal kokie produktai kenkia, kaip taisyklė? g.gif  atsakykit, jei nesunku... ax.gif

sveikutė, aš tik porą mėn nevalgiau raugintų daržovių (kopūstų, agurkų...), o šiaip valgau viską, ir kavos 1-2puodelius, ir parūkau, ir alučio, vyno, mixų visokių paskanaujų, kažkaip mum problemų ar tai klausymų nekilo, bet žinau kitom neviską galima, nes vaikui tai pilvą pučia, tai viduriukai sukiet ar suminkštėja. Manau proto ribose viską galima.
Ir vaikutis mūsų jau daug ką yra ragavęs..... smile.gif
šito klausymo nesupratau: g.gif ir atitinkamai - dėl gėrimukų kas, pvz., pasikeitė dėl ilgo maitinimo - gal daugiau sau galite leisti?
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 08 20, 21:24)
sveikutė, aš tik porą mėn nevalgiau raugintų daržovių (kopūstų, agurkų...), o šiaip valgau viską, ir kavos 1-2puodelius, ir parūkau, ir alučio, vyno, mixų visokių paskanaujų, kažkaip mum problemų ar tai klausymų nekilo, bet žinau kitom neviską galima, nes vaikui tai pilvą pučia, tai viduriukai sukiet ar suminkštėja. Manau proto ribose viską galima.

Nemanau, kad geras dalykas, jog tavo vaikutis kartu su tavim per pieną retkarčiais parūko ar kokio vynelio pagurkšnoja schmoll.gif. Nejaugi taip labai sunku atsisakyti žalingų įpročių DĖL SAVO VAIKO blink.gif? Juk nemaitinam savo mažiukų kelis metus mirksiukas.gif.
O dėl valgymo - aš viską valgiau, bet po truputį. Iki šiol nevalgau raugintų ir žalių kopūstų, svogūnų, pupelių, žirnelių, nes mano mažei pučia pilvuką. Negeriu jokių gėrimų su angliarūgšte. Kavos išgeriu po puodelį rytais ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(kregzduce @ 2005 08 20, 17:07)
labai noriu jūsų, kaip patyrusių maitinančių savo pieneliu, pasiteirauti dėl maistelio, kurį valgote, o kurio vengiate, ir atitinkamai - dėl gėrimukų blush2.gif kas, pvz., pasikeitė dėl ilgo maitinimo - gal daugiau sau galite leisti? blush2.gif o gal kokie produktai kenkia, kaip taisyklė? g.gif  atsakykit, jei nesunku... ax.gif

Aš pirmus kelis mėnesius prislaikiau, nevalgiau produktų nuo kurių galėtų pūsti pilvuką - pvz:.kopūstų, negėriau kavos.
O po to ir iki dabar valgau viską ką noriu. Kartais šampano ir mixo kartais išgeriu. mažei nieko - pilvuko nepučia ir šiaip viskas ok.. mirksiukas.gif Gal čia nuo vaikiuko organizmo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skin @ 2005 08 20, 22:32)
Juk nemaitinam savo mažiukų kelis metus  mirksiukas.gif.

Kodėl tu tuo taip įsitikinus g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2005 08 20, 11:09)
Jovka, labai graži lėlytė tavo avatare. Ir vyresnė atrodo 4u.gif

Dekui dekui uz komplimentus. O si nuotrauka tai daryta pries gera menesi gal net daugiau. smile.gif Jau net galvoju pasikeisti, bet kazkaip labai jau mazai paskutiniu metu namie bunu, tai vis nera laiko...

kregzduce, as tik pradzioj pasisaugojau su maistu, dabar valgau viska. Bet mes beveik neturejom problemu su pilvelio putimu. O del alhoholiniu gerimus, tai vyno kartais isgeriu (kokiam baliui), bet labai mazai.
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2005 08 21, 15:05)
Kodėl tu tuo taip įsitikinus g.gif  mirksiukas.gif

Jei taip sunku maitinant dėl savo vaiko atsisakyti cigaretės ar mixo, tai gal geriau jau kelis metus nemaitinti ir vaiką nuodyti kuo trumpiau rolleyes.gif mirksiukas.gif.
Atsakyti
Žinot, niekaip nesuprantu, kaip maitinti, kuomet pradedi duoti košę g.gif. Šiuo metu mano mažoji suvalgo apie 50 g košės (kartais ir mažiau sad.gif), po to aišku nori MP. Įtariu, kad visos krūties neišvalgo, nes jau būna šiek tiek pasisotinus koše. Ką daryti sekantį maitinimą? Duoti tą pačią neištuštintą prieš tai iki galo krūtį, ar duoti kitą?
Atsakyti