QUOTE(zhemuoge @ 2005 07 14, 10:12)
Norėjau patarimo paprašyti. Mano pypliui jau 11 mėnesių, dar maitinu ir norėčiau ir toliau maitinti. Viskas būtų OK, bet naktį nori ištisai ant papo kabėti. Pripratom kartu miegot, nebuvo jokių problemų, bet vat teko savaitei išvažiuot. Per tą laiką nusitraukinėjau pieną ir jį išsaugojau, o namiškiai negalėjo atsidžiaugt visą naktį išmiegančiu mažyliu. Grįžau, vėl maitinu, vėl visą naktį valgo. Namiškiai užsipuolė, kodėl neribotai duotu ir nesilaikau 'maitinimo grafiko'. Jau visai
atmosfera, kad net susimąsčiau, ar tikrai gerai darau nerikdydama mažiaus naktį. O tie patarimai, mol, kol manęs nebuvo, vaikas gerai miegojo, o dabar vat jam skrandį sugadinsiu ištisai maitindama. Nežinau, ką daryti. Gal kuri nors iš jūsų, kur ilgiau maitinot, papasakotų, kaip buvo naktimis. Ar normalu, kad mažylis naktį papo iš burnos nenori paleist, o čiulptuką meta kuo toliau? Būčiau labai dėkinga už atsakymus.
Na, aš vyresnėlį maitinau ilgai. Ir mažių vis dar maitinu. Tai naktį ir vienas neatsitraukdavo beveik, ir kitas dabar prilipęs. Ypač prieš rytą. O vyresnėlį kai atpratinau apskritai nuo MP, tai naktim pradėjo ramiai miegoti ir visai nesikelti. Bet jam jau 2,4 metų buvo. Abu augo be soskių ir buteliukų, tai niekuo pakeisti MP negalėjau, o ir nenorėjau. Naktį rikdyti taip pat nesiruošiu, todėl ir dirbu toliau čiulptuku. Nežinau, ar normalu, bet ateis laikas, mesiu maitinimus (na, gal kai 2 metų mažius bus), tai ir miegosim ramiai. O šonus tai ir man skauda - vieną naktį miegu ant vieno šono, kitą ant kito