o mums su maitinimu savo pienu sekasi gana sunkiai
Paskutines 1,5 savaites mano mažis gerai valgo tik kokius 3 kartus: 2x ryte ir 1 kartą prieš naktį.
O va dienos metu, jam labai sunkai įkišu krūtį, jis kažko spyriojasi, nerimsta, verkia. Dieną duodu kada tik jis nori, bet man taip atrodo, kad nori. Tai sakau, gal neišalksta?
Nors būna, kad taip užsiklykia, papo neima, o va, jei iš nevilties pasiūlai buteliuką, nima, bet suvalgi irgi nedaug. Arba būna išvis, kad neima nei papo nei buteliuko, nors būna jau ilgokai nevalgęs.
Gal reiktų pabandyt kas kokias 3h duoti, bet taip nesinori kankinti vaiko...........
QUOTE(Janike @ 2005 07 04, 11:05)
o mums su maitinimu savo pienu sekasi gana sunkiai
Paskutines 1,5 savaites mano mažis gerai valgo tik kokius 3 kartus: 2x ryte ir 1 kartą prieš naktį.
O va dienos metu, jam labai sunkai įkišu krūtį, jis kažko spyriojasi, nerimsta, verkia. Dieną duodu kada tik jis nori, bet man taip atrodo, kad nori. Tai sakau, gal neišalksta?
Nors būna, kad taip užsiklykia, papo neima, o va, jei iš nevilties pasiūlai buteliuką, nima, bet suvalgi irgi nedaug. Arba būna išvis, kad neima nei papo nei buteliuko, nors būna jau ilgokai nevalgęs.
Gal reiktų pabandyt kas kokias 3h duoti, bet taip nesinori kankinti vaiko...........
mums lygiai taip pat buvo. per para kokius 3k normaliai pavalgo,o kai kisu kas 3 val tai pyksta ,verkia ,raitosi.Isbuna is kokias 5 val nevalges,o tada jau viska istustina.gal neisalksta diena,kai karsta?siap man atrodo,jei svorio normaliai priauga,tai nera ko pergyventi,pavalgys vaikas, kai nori
Mums irgi taip pat. Kišu as jai krūtį, nes vis atrodo, kad karšta, reikia atsigerti, o ji pyksta ir visai nenori jos. Arba vos vos patraukia ir viskas - nenori. Bet po to išbūna gana ilgai, tai, manau, pati žino, kiek ir kada jai reikia. Kol kas svoris augo normaliai, tai aš ir nesuku galvos.
Aš jau buvau kartą įmerkus uodegą į ežerą, tai po to tik nusipoviau krūtis su "Tiche" ir tiek. Valgė, kaip visada: pakankamai sunkiai.
O dėl to svorio mums bėda: net nežinau ar tai dėl karščio, bet per savaitę nepriaugo ir nei 100gramų, nors iš žandukų atrodo lyg pastambėjęs.......
ir valgo sunkiai, kartais atriodo, kad jam trūksta, kitą dieną- laba mažai valgo.........
O dėl to svorio mums bėda: net nežinau ar tai dėl karščio, bet per savaitę nepriaugo ir nei 100gramų, nors iš žandukų atrodo lyg pastambėjęs.......
ir valgo sunkiai, kartais atriodo, kad jam trūksta, kitą dieną- laba mažai valgo.........
Maudėmės ežere abu su vaiku porą kartų ir viskas čiki Biškiuką buvo baimės kaip bus, bet jei karšta diena tai nelabai ir gali kas nutikt. Vaikui ausytes ir visą sausai paskui nušluostai ir gerai Tiesa, aš dar po to jį su chalatėliu kuriam laikui palikau, o paskui ir vėl nuogutis voliojosi O pati sausai persirengiau, nesėdėjau su šlapiu maudymuku ir viskas buvo liuks.
noriu paklausti mamyčių, maitinančių jau antrus metus: dabar duodat papus ryte ir vakare ar kaip kitaip. Ir svarbiausia:KADA SUMAŽĖS PAPUKAI? nes daba šeštas menuo, o papai tokie dideli, kad negaliu kaip trukdo . o noriu maitinti kuo ilgiau, tad ir galvoju, ar ilgai dar kentėti. manau, kai tik ryte-vakare tai gal bus mažesnės. parašykyt, kam kada sumažėjo
Atrodo,kad vaikui suėjus metams jau buvo mažesnės.Bet turbūt ir anksščiau.Sunku atsiminti,kada išsitraukiau ankstesnius liemenukus.Šiuo metu (1,8m.)jau tikrai ,kad mažesnės. Maitinu naktį,ryte,dieną-dažniausiai migdant, bet būna ir papildomai, ir vakare migdant.Manau,kad dar pakankamai dažnai.Tik sutrumpėjo žindymo laikas.Kartais vos pačiulpia ir tiek.
Pas mane tai turbt kažkaip nenormaliai, nes krūtinė visai nepadidėjo Nei nėštumo metu, nei po gimdymo, ir liemenėles tas pačias kaip iki nėštumo nešioju. O galėjo padidėti, visai nesupykčiau O papą tai aš duodu kaip papuola. Bet visada, kai migdau, tai 3 kartus per parą gaunasi. Kartais tik tiek ir duodu, bet dažniausiai dar tarpuose pasiūlau, nebent esu labai užsiėmusi.
QUOTE(berga @ 2005 07 13, 19:12)
Norejau paklausti mamu ar duodate papildomai vitaminu isskyrus vitamina D.Kadangi londone mums liepe duoti vitaminu nes atseit po 6men. mamos pienas netoks vertingas Lietuvoj to niekada negirdejau
Va, va, Kauno klinkose taip irgi sakė, kad iki 4 mėn. mamos pienas veikia kaip vaistas, iki 6 mėn. kaip pagrindinis maistas, o jau nuo 6 mėn. jau tik kaip skystis (aiškus vertingesnis nei šiaip bele kas).
Mano pažįstam pasakojo, kad JAV kūdikiams jau nuo 2-3 mėn. papildomai natūralių mulitivitaminų duoda.