Na mes tai sparčiai augam,nes valgom ir valgom .Dviejų mėn. kaip svėrėmės tai buvom priauge per mėn.1.600kg.O dabar vėl paaugom žymei,tai kitą sav. sversimės.
Aha, pirmus mėnesius ir mano augo kaip ant mielių - per pirmą priaugo 1,8 kg, per antrą, trečią po 1 kg su viršum. O va nuo kokių pusės metų pradėjo svoris augti tik po 200-300-400 gramų per mėnesį. Tik į ūgį normaliai. Tai metukų vos vos pasiekė 9 kg (na, gal kelių šimtų gramų trūko).
QUOTE(Degutė @ 2005 06 22, 13:58)
Aha, pirmus mėnesius ir mano augo kaip ant mielių - per pirmą priaugo 1,8 kg, per antrą, trečią po 1 kg su viršum. O va nuo kokių pusės metų pradėjo svoris augti tik po 200-300-400 gramų per mėnesį. Tik į ūgį normaliai. Tai metukų vos vos pasiekė 9 kg (na, gal kelių šimtų gramų trūko).
Juk taip ir turi būti,jeigu kas mėn,priaugtu po 1.5kg tai kaip atrodytu mūsų leliukai vienerių metukų
QUOTE(dėja @ 2005 06 22, 16:35)
Juk taip ir turi būti,jeigu kas mėn,priaugtu po 1.5kg tai kaip atrodytu mūsų leliukai vienerių metukų
musu gydytoja sake, kad vaikutis puses metu turi sverti dvigubai kaip gime, o metuku- tris kart tiek.
QUOTE(molli @ 2005 06 22, 09:35)
O mums pusantrų metukų greit bus ir valgom taip pat.Kartasi ir kas pusvalandį Tik ačiū Dievui naktim valgyt jau atpratinau Bet man atrodo čia nevalgymas, o toks pačiulpinėjimas - vietoj soskės O augam išvis neįspūdingais tempais į manekenes taikomės
Va ir dabar aš prei kompo o ji jau trečią kartą pribėga, pakelia maikę, pavalgo porą minučių ir toliau bėga žaisti
Va ir dabar aš prei kompo o ji jau trečią kartą pribėga, pakelia maikę, pavalgo porą minučių ir toliau bėga žaisti
Molli, o tu į darbą nuo metų grįžai? Nes aš galvoju kad reiks negrįžti, nes iš kur tokią soskę gaus mano pupa Ir tokia mamyčiukė - jei tik kas kitas paima - iš karto į mane gręžiasi. O jei ilgiau nepaimu, tai po to visada reikia pasitikrinti ar papas neprapuolė
QUOTE(IDA2 @ 2005 06 22, 10:34)
Raideles, aš ir gi maitindama dar ką nors veikiu: laikraštį skaitau, valgau ar prie kompo dirbu . Bet žnaibosi tai ne visada . O dabarji nusprendė, kad mama ngali kalbėti kai ji valgo . Pradedu kalbėt, o ji spjauna papą ir žiūri, arba rėkt pradeda
Manoji tai tik neseniai pradėjo žnaibytis. O kalbėti kol kas tai dar leidžia
Maniske irgi megsta speni sukasti ir patempti. Ypac tada, kai maitindama bandau daryti ka nors, skaityti pavyzdziui. Tada sukanda, tempia, ir ziuri gudriai: tu ka mama, pamirsai, kad as cia? Ir auga irgi is palengvo. O siaip skaitydama apie Raideles mazyle, atpazistu savaja. Diena nakti nori buti prie mamos. Turiu ja visur kartu tampytis. Ne be reikalo nesyne isigijau. Bet visgi yra darbu, kuriu su ja negaliu nudirbti: pavyzdziui indus plauti ar darza raveti. Kai padedi i lova ar vezima tada Tenka vyresnelius idarbinti, kad linksmintu sese pasikeisdami
QUOTE(molli @ 2005 06 22, 08:35)
O mums pusantrų metukų greit bus ir valgom taip pat.Kartasi ir kas pusvalandį Tik ačiū Dievui naktim valgyt jau atpratinau Bet man atrodo čia nevalgymas, o toks pačiulpinėjimas - vietoj soskės O augam išvis neįspūdingais tempais į manekenes taikomės
O kaip pavyko naktimis atpratinti? Ar labai skausmingai? Aš visai norėčiau jau naktimis daugiau pamiegot, nes maniškė keliasi 2-3 kartus, lovytėj kai pabunda nebeišeina paguldyt, o dar nelabai ramiai miega, kai įsikeliu į lovą, tai liekam su vyru apkumščiuoti ir apspardyti
QUOTE(fastum @ 2005 06 23, 09:10)
Bet visgi yra darbu, kuriu su ja negaliu nudirbti: pavyzdziui indus plauti ar darza raveti. Kai padedi i lova ar vezima tada Tenka vyresnelius idarbinti, kad linksmintu sese pasikeisdami
o man kartais tenka ir indus plauti su juo - isidedu i nesiokle ant kupros ir ramu. Bet nuo vyresneles jį dar reikia saugoti, vienų jų kambary palikt dar negaliu
varvara, aš savo pusmetinukui dar nė karto nedaviau nieko atsigert nors ir karšta, vis siūlau papą ir man atrodo, kad jam užtenka. Kažin iš ko galima sręst, kad vaikui trūksta skysčių
QUOTE(elia @ 2005 06 28, 14:58)
varvara, aš savo pusmetinukui dar nė karto nedaviau nieko atsigert nors ir karšta, vis siūlau papą ir man atrodo, kad jam užtenka. Kažin iš ko galima sręst, kad vaikui trūksta skysčių
as jau ismokau-pirmas pienukas liesesnis-jis kaip tik ir tinka atsigerti, o velesnis riebesnis ir juo vaikiukas pasisotina. O vasara naturalu, kad vaikiukai dazniau reikalauja papulio-jie nori gerti.
QUOTE(elia @ 2005 06 28, 15:58)
Kažin iš ko galima sręst, kad vaikui trūksta skysčių
kai tikrai trūksta skysčių - iš burnytės jaučiasi acetono kvapas, o jei rimčiau jų trūsta - tai momenėlis įdumba.
Aš saviškiui gerti daviau tik tada kai sirgo, kai papildomų skysčių reikėjo. Neseniai daviau sulčių - bet ne troškuliui malšinti, kad vitaminų ir pan. gautų
Karštą dieną jis tiesiog dažniau mp geria, ir, manau, kad tikrai atsigeria kiek jam reikia