Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Na mes tai sparčiai augam,nes valgom ir valgom thumbup.gif .Dviejų mėn. kaip svėrėmės tai buvom priauge per mėn.1.600kg.O dabar vėl paaugom žymei,tai kitą sav. sversimės.
Atsakyti
Aha, pirmus mėnesius ir mano augo kaip ant mielių - per pirmą priaugo 1,8 kg, per antrą, trečią po 1 kg su viršum. O va nuo kokių pusės metų pradėjo svoris augti tik po 200-300-400 gramų per mėnesį. Tik į ūgį normaliai. Tai metukų vos vos pasiekė 9 kg (na, gal kelių šimtų gramų trūko).
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2005 06 22, 13:58)
Aha, pirmus mėnesius ir mano augo kaip ant mielių - per pirmą priaugo 1,8 kg, per antrą, trečią po 1 kg su viršum. O va nuo kokių pusės metų pradėjo svoris augti tik po 200-300-400 gramų per mėnesį. Tik į ūgį normaliai. Tai metukų vos vos pasiekė 9 kg (na, gal kelių šimtų gramų trūko).

Juk taip ir turi būti,jeigu kas mėn,priaugtu po 1.5kg tai kaip atrodytu mūsų leliukai vienerių metukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 06 22, 16:35)
Juk taip ir turi būti,jeigu kas mėn,priaugtu po 1.5kg tai kaip atrodytu mūsų leliukai vienerių metukų biggrin.gif

musu gydytoja sake, kad vaikutis puses metu turi sverti dvigubai kaip gime, o metuku- tris kart tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2005 06 22, 09:35)
O mums pusantrų metukų greit bus ir valgom taip pat.Kartasi ir kas pusvalandį tongue.gif  doh.gif Tik ačiū Dievui naktim valgyt jau atpratinau biggrin.gif Bet man atrodo čia nevalgymas, o toks pačiulpinėjimas - vietoj soskės rolleyes.gif O augam išvis neįspūdingais tempais doh.gif į manekenes taikomės biggrin.gif
Va ir dabar aš prei kompo o ji jau trečią kartą pribėga, pakelia maikę, pavalgo porą minučių ir toliau bėga žaisti doh.gif

Molli, o tu į darbą nuo metų grįžai? Nes aš galvoju kad reiks negrįžti, nes iš kur tokią soskę gaus mano pupa ax.gif Ir tokia mamyčiukė - jei tik kas kitas paima - iš karto į mane gręžiasi. O jei ilgiau nepaimu, tai po to visada reikia pasitikrinti ar papas neprapuolė

QUOTE(IDA2 @ 2005 06 22, 10:34)
Raideles, aš ir gi maitindama dar ką nors veikiu: laikraštį skaitau, valgau ar prie kompo dirbu  blush2.gif . Bet žnaibosi tai ne visada  ax.gif . O dabarji nusprendė, kad mama ngali kalbėti kai ji valgo  blink.gif . Pradedu kalbėt, o ji spjauna papą ir žiūri, arba rėkt pradeda  doh.gif

Manoji tai tik neseniai pradėjo žnaibytis. O kalbėti kol kas tai dar leidžia smile.gif
Atsakyti
Maniske irgi megsta speni sukasti ir patempti. Ypac tada, kai maitindama bandau daryti ka nors, skaityti pavyzdziui. Tada sukanda, tempia, ir ziuri gudriai: tu ka mama, pamirsai, kad as cia? Ir auga irgi is palengvo. O siaip skaitydama apie Raideles mazyle, atpazistu savaja. Diena nakti nori buti prie mamos. Turiu ja visur kartu tampytis. Ne be reikalo nesyne isigijau. Bet visgi yra darbu, kuriu su ja negaliu nudirbti: pavyzdziui indus plauti ar darza raveti. Kai padedi i lova ar vezima tada cry.gif Tenka vyresnelius idarbinti, kad linksmintu sese pasikeisdami
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2005 06 22, 08:35)
O mums pusantrų metukų greit bus ir valgom taip pat.Kartasi ir kas pusvalandį tongue.gif  doh.gif Tik ačiū Dievui naktim valgyt jau atpratinau biggrin.gif Bet man atrodo čia nevalgymas, o toks pačiulpinėjimas - vietoj soskės rolleyes.gif O augam išvis neįspūdingais tempais doh.gif į manekenes taikomės biggrin.gif
Va ir dabar aš prei kompo o ji jau trečią kartą pribėga, pakelia maikę, pavalgo porą minučių ir toliau bėga žaisti doh.gif

O kaip pavyko naktimis atpratinti? Ar labai skausmingai? Aš visai norėčiau jau naktimis daugiau pamiegot, nes maniškė keliasi 2-3 kartus, lovytėj kai pabunda nebeišeina paguldyt, o dar nelabai ramiai miega, kai įsikeliu į lovą, tai liekam su vyru apkumščiuoti ir apspardyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fastum @ 2005 06 23, 09:10)
Bet visgi yra darbu, kuriu su ja negaliu nudirbti: pavyzdziui indus plauti ar darza raveti. Kai padedi i lova ar vezima tada cry.gif Tenka vyresnelius idarbinti, kad linksmintu sese pasikeisdami

o man kartais tenka ir indus plauti su juo - isidedu i nesiokle ant kupros ir ramu. Bet nuo vyresneles jį dar reikia saugoti, vienų jų kambary palikt dar negaliu doh.gif
Atsakyti
O as pavargau atsimusineti nuo patyrusiu mamyciu ikyriu siulymu duot salia kruties dar atsigert vandenuko arba arbatytes doh.gif Ir viskas "patariama " su tokia intonacija lyg as nuosava vaika kankinu , gert neduodu, nu siaubiakas.
Atsakyti
varvara, aš savo pusmetinukui dar nė karto nedaviau nieko atsigert unsure.gif nors ir karšta, vis siūlau papą ir man atrodo, kad jam užtenka. Kažin iš ko galima sręst, kad vaikui trūksta skysčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2005 06 28, 14:58)
varvara, aš savo pusmetinukui dar nė karto nedaviau nieko atsigert unsure.gif nors ir karšta, vis siūlau papą ir man atrodo, kad jam užtenka. Kažin iš ko galima sręst, kad vaikui trūksta skysčių g.gif

as jau ismokau-pirmas pienukas liesesnis-jis kaip tik ir tinka atsigerti, o velesnis riebesnis ir juo vaikiukas pasisotina. biggrin.gif O vasara naturalu, kad vaikiukai dazniau reikalauja papulio-jie nori gerti.
rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2005 06 28, 15:58)
Kažin iš ko galima sręst, kad vaikui trūksta skysčių g.gif

kai tikrai trūksta skysčių - iš burnytės jaučiasi acetono kvapas, o jei rimčiau jų trūsta - tai momenėlis įdumba.
Aš saviškiui gerti daviau tik tada kai sirgo, kai papildomų skysčių reikėjo. Neseniai daviau sulčių - bet ne troškuliui malšinti, kad vitaminų ir pan. gautų rolleyes.gif
Karštą dieną jis tiesiog dažniau mp geria, ir, manau, kad tikrai atsigeria kiek jam reikia rolleyes.gif
Atsakyti