Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(linau @ 2005 06 17, 13:25)
aciu aci..gerai cia tu pararei..reiks pasikonsultuoti, netgi viena pazystu konsultuojancia...

[SIZE=7]OI, pasirodo tikrai as cia pavariau!! As gi suskaiciavau,kad tavo vaikiukui 1,5 men biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 06 19, 20:39)
Nereikia duoti vandenuko, nereikia smile.gif Dėl to dažniau ir žinda, kad nori atsigerti, tai ir duok taip. Iki 6 mėn. tikrai nereikia. Svarbu pati gerk pakankamai.

O ką daryt, kai žįsti nori kas 1,5val? g.gif
ir naktį vėl pradėjo nebeišsimiegoti......... cry.gif

Man jau sveikatos nebėr, jaučiuos nuolat pavargusi ir nežinau ką daryt? Vis stengiuosi vaiką kam "nukišt", o pati ką paveikt ką nors kit.
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2005 06 20, 20:53)
O ką daryt, kai žįsti nori kas 1,5val? g.gif
ir naktį vėl pradėjo nebeišsimiegoti......... cry.gif

Man jau sveikatos nebėr, jaučiuos nuolat pavargusi ir nežinau ką daryt? Vis stengiuosi vaiką kam "nukišt", o pati ką paveikt ką nors kit.

Maniškė žinda kartais ir kas pusvalandį doh.gif Ir ką - taip ir duodu smile.gif

O naktimis iš viso be krūties burnoje nemiega... ax.gif Tai taip ir miegu su ja prisisegusia prie kūties...

Aš tai nešiojuosi visada ir visur. Dažniausiai su juosta, o kai tokia maža kaip tavo buvo, tai man labai padėjo slingas.

Pasakykit ką daryti, kad mergina nesižnaibytų žįsdama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 20 birželio 2005 - 21:34
Maniškė ir gi pakankamai dažnai valgo. Ir naktį esu naudojama vietoj čiulptuko ax.gif . Bet ko nepadarysi dėl savo vaiko rolleyes.gif . O neišsimiegoti - jau pripratau, ir visai normalu patapo būti miegojus ~6 val. bendroj sumoj per parą
Raideles , maniškė ir gi bando žnaibytis, tai aš ją maitindama duodu savo ranką. Ji laiko suspaudus, ir tada nesižnaibo rolleyes.gif
Atsakyti
Aš dienos metu irgi maitinu beveik kas 1,5val.O ką daryti jeigu vaikui taip reikia,užtat visi ir sako duok vaikui atsigerti,tai taip dažnai nevalgis.Bet aš griežtai ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .Nors buvau suabejojus gal ir duoti atsigerti,todėl klausiau jūsų mamkos mirksiukas.gif patarimo.Pamačiau,kad ne aš viena tokia,neduodu gerti ax.gif
Atsakyti
mums jau puse metu, taciau dar ir dabar sunelis valgo ne reciau kaip 3 valandos, o kartais(ypac dabar) ir kas pusvalandi:kada nori, tada ir duodu.Rezultatas-augame ispudingais tempais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 06 21, 21:52)
mums jau puse metu, taciau dar ir dabar sunelis valgo ne reciau kaip 3 valandos, o kartais(ypac dabar) ir kas pusvalandi:kada nori, tada ir duodu.Rezultatas-augame ispudingais tempais. biggrin.gif

O mes ir tiek laiko neištveriam. 3 val.? Nerealu wink.gif Bet augam tai labai neįspūdingai. Na, net sakyčiau kaip taip dažnai valgant tai įspūdingai neauga mano mergina sad.gif

IDA2, aš kartais duodu ranką, bet dažniai maitinimo metu tiesiog bandau ką nors veikti (pati pavalgyti, sūnui padėti, ar dar ką) ir ne visada galiu duoti savo ranką. O be to, ji mėgsta žnaibytis ta ranka, kuri būna apačioje doh.gif Vakare tai dažnai susuku į palą, kad nesimakaluotų, o dieną tai neišeina taip kiekvieną kartą. Dabar bandau neleisti jai ta ranka apačioje laisvai makaluotis, bet tada pyksta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 06 19, 19:47)
Nagi mamulės pasakykit,nuo kada vaikiukam davėt gerti arbatėlės ar vandenuko.Mums greitai bus trys mėnesiukai,o dar nieko neragave be mamos pieno,o dabar vasara karšta ji labai dažnai nori žysti.Gal reikėtų duoti pagerti ka nors,kiek žinau tai vaikiukui užtenka tik mamos pienuko atsigerti ir pavalgyti,bet vis dėl to...PATARKIT g.gif

Aš pradėjau duoti kažkur nuo 7-8 mėnesių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 06 21, 20:52)

O mums pusantrų metukų greit bus ir valgom taip pat.Kartasi ir kas pusvalandį tongue.gif doh.gif Tik ačiū Dievui naktim valgyt jau atpratinau biggrin.gif Bet man atrodo čia nevalgymas, o toks pačiulpinėjimas - vietoj soskės rolleyes.gif O augam išvis neįspūdingais tempais doh.gif į manekenes taikomės biggrin.gif
Va ir dabar aš prei kompo o ji jau trečią kartą pribėga, pakelia maikę, pavalgo porą minučių ir toliau bėga žaisti doh.gif
Atsakyti
Raideles, aš ir gi maitindama dar ką nors veikiu: laikraštį skaitau, valgau ar prie kompo dirbu blush2.gif . Bet žnaibosi tai ne visada ax.gif . O dabarji nusprendė, kad mama ngali kalbėti kai ji valgo blink.gif . Pradedu kalbėt, o ji spjauna papą ir žiūri, arba rėkt pradeda doh.gif

Na va, žiūriu kurios augina mergaites, skundžiasi neįspūdingais augimo tempais, o kurios augina berniukus - giriasi biggrin.gif . Tai ir aš prisijungiu prie auginančių manekenes 4u.gif . Per 5 menesį dukrytė priaugo tik 200 gr g.gif . O sūnus visą laiką priauginėjo ~1000 gr ir daugiau.
Atsakyti
mano vyruko pagrindinis maistas irgi MP. I irgi valgo kas 2-3 val. o dažnai - ir kas 0,5 val. Auga visai neįspūdingu greičiu biggrin.gif 6,5 mėnesio sveria 7 kg, ūgis - 68 cm.
Žnaibymas žindant - mėgiamiausias jo užsiėmias blink.gif
Jei aš pradedu kalbėti jį maitindama - duoda suprast, kad trukdau - nustojo valgyt, žiūri didelėm akim arba pravirksta...
Atsakyti
Na, mano mažius irgi prie tų, kur MP valgo ištisai (nors jau metai ir 4 mėn) ir svorį augina labai neįspūdingais tempais. O į kitą maistą tai dabar pradėjo nežiūrėti, beveik nieks neįtinka. O MP ir dieną, ir naktį triūbija.

Jau kurį laiką mažius labai išdykėliškai valgė - užkanda kiek, o paskui sukandęs dantim spenelį tempia, kol paleidžia. Ui kaip skaudžiai. Tai pasinaudojau jūsų kažkurios patarimu ir kai taip darydavo, vis prispausdavau atgal su visa nosim į krūtį. Tai jau beveik taip nebežaidžia. Dar kartais pabando, nutaisęs gudrų žvilgsnį, bet aš jį spust ir jis paleidžia. thumbup.gif patarimas. O kiek nebandžiau ir barti, ir nukelti nuo kelių ir neduoti, nieks negelbėjo, sekantį kartą kando vistiek.
Atsakyti