Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Janike @ 2005 05 09, 18:47)
O aš nežinau ką ir daryt  cry.gif  cry.gif  cry.gif . Gal mums ta vadina 6-8 savaičių krizė prasidėjo, pradžioj buvo tik 1 kartas su mišinio buteliuku, dabar jau per kiekvieną maitinimą. Ačiū Deivui, nors naktį nereikia.  Ir taip nesinori vaikui girdyti tą mišinį.

ir mums taip buvo pradzioje net kelis kartus- atrodo tuoj tuoj baigsis : tiesiog dedavau ir dedavau suneli prie kruties. O dabar jau kad pratruko......Ir aciu uz patarima - reikes isbandyti Avent surinkejus
Atsakyti
Sveikos,
kažin kur dingo Janikė, kaip ten jai sekasi lėliuką maitinti? O ir kitos kazkaip nieko nebeparašo.
Aš tai noriu pasidžiaugti, kad per 6 sav. mano mažė priaugo 1100 g. Dabar tikrai kažkaip labiau pasitikiu maitindama. Bet va rami ji tikrai nėra. Dėl to kaltinu pilvuką. O ką daugiau galima būtų... g.gif
Atsakyti
Sveikos visos, buvau savaitei išlėkus pas tėvus, tai per tą savaitę priaugom 300gr.

O šiandien man pakilo temperatūra cry.gif iki 38-38,5. Baisiai skauda galvą ir kairės krūties vidinę pusę. Nežinau, ar galima, bet vaiką maitinu. Išgėriau vieną paracetamolio. Ką dar galima daryt, patarkite
Atsakyti
Ar jau pasveikai, Janike? Kudikį, žinoma, galima maitinti. O dar ant krūties galima dėti kompresą. Pavyzdžiui kopųto lapą. Jame reikia išpjauti skylutę speneliui.
Atsakyti
Klausykit o kaip manot man su gerkle netvarka pakoscioju, ar galiu savo maziu uzkrest? nes as ji siaip myluoju kaip visad, kazkodel buvau isitikinus, kad jis turi super imuniteta viskam, ale kazkaip susimasciau dabar, kad gal ir ne blink.gif kazkaip buvau isitikinus, kad tas mamos pienas super vaistas , o dabar mastau gal kauke ant veido nusipirkt
Atsakyti
Varvara, manau kaukės nereikia, bet ir myluoti - bučiuoti gal reiktų truputį santūriau. Tikrai leliukų imunitetas stiprus, bet ir jis ne geležinis. Jei ilgą laiką bus vaikas tarp smarkiai sergančių - ir jis susirgs, gal ne taip sunkiai, bet...
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 05 27, 08:53)
Varvara, manau kaukės nereikia, bet ir myluoti - bučiuoti gal reiktų truputį santūriau. Tikrai leliukų imunitetas stiprus, bet ir jis ne geležinis. Jei ilgą laiką bus vaikas tarp smarkiai sergančių - ir jis susirgs, gal ne taip sunkiai, bet...

4u.gif
Atsakyti
Dabar man jau skauda dešinę krūtį. Gal daugiau pieno pradėjo gamintis?
Eisiu į antrą procedūrą "Mažylyje". Neblogai padeda.
Atsakyti
O kas per procedūros g.gif mirksiukas.gif Įdomu ax.gif
Atsakyti
Ten turi visokių aparatų: ir pašildo ir su ultragarsu ir dar gali su kažkokiu. Ir pamasažuopja rankomis bei nutraukia pieną, jei reikia.
Abiems krūtims kainavo -15,60, vienai -10,40Lt. Jei abiems krūtims- užtrunka apie valandą. Geriausiai užsiregistruoti telefonu kitai dienai, bet jei ekstra atvejis (skauda, sukietėjimai ir pan.) priima be problemų ir tą pačią dieną.
Atsakyti
smile.gif labas.Mano dukrytei jau 6 mėn. Vis dar maitinu pati. Valgo tikrai daznai ir nebuvo jokių uždegimų bei sukietėjimų. Manau pats vaikutis mamai padeda. O tikrai galiu pasakyti, kad Avent pieno surinkėjai tikrai labai geri. Nereikia buti "prarūgusia". Svarbiausia maitinti pačiai, o košeles duoti su saiku. Pirmiausia mamos pienas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ir radau koki saunu skyreli 4u.gif . Ar priimsit ir mus i kompanija g.gif ? Mums jau 8 men. ir 1 sav., bet mamytes pienuko vis dar norisi. Iki 6 menesiu maitinau vien tik pienuku, tai sverem kaip tikri meskinai 12000gr. thumbup.gif Dabar jau uzvalgom ir ivairesnio maistelio. Planuoju, jei pienuko bus, savo leliu maitint iki 1 metu. O ir gydytoja sake, jog ilgiau nei vieni metai negerai maitint, nes berniukams persiduoda moteriski hormonai.
Atsakyti