Pritariu dėl įsitikinimo galios. Rašo kad laukinių genčių mamytės net įsivaizduot negali,kad negalės žindyti savo vaiko-joms tai kaip kvėpuoti. Ir aš įsidiegiau tokį mąstymą. Vaikui reikia-tai ir maitinu,pieno bus.
QUOTE(Vaidullka @ 2005 03 19, 11:17)
Sveikutės.
bet taip pat sakė, kad ir kmynai nepadaugina, su kuom aš tikrai nesutinku, nes kai išgeriu po kelis puodukus per dieną atrodo kad jo padaugėja.
bet taip pat sakė, kad ir kmynai nepadaugina, su kuom aš tikrai nesutinku, nes kai išgeriu po kelis puodukus per dieną atrodo kad jo padaugėja.
Aha, man irgi nuo kmynu arbatos pienuko padaugeja, nors visi kompetentingi daktarai aiskina, kad to negali buti . Tai kaip cia is tikruju yra, a?
QUOTE(asMona @ 2005 03 20, 14:31)
Aha, man irgi nuo kmynu arbatos pienuko padaugeja, nors visi kompetentingi daktarai aiskina, kad to negali buti . Tai kaip cia is tikruju yra, a?
Mes geriam ir galvojam ,kad nuo to bus pienuko daugiau. Jeigu tuo esi įsitikinęs,tai ir padeda. Čia kaip vaistų testavime. Laikoma,kad vaistas yra tas,kuris padeda daugiau negu 15 proc.ligonių. O iki 15 proc. gali padėti netgi paprastas vanduo,jeigu žmogui bus pasakyta,kad jis padės. Tai vat kaip....
Mergytes, gal zinot, ka daryti, jei vaikutis serga ir blogiau zinda? Ar nepamazes pieno . Sunui dar tik 7 sav, pakilo temperatura, nera nei slogos, nei kosti- tridiene?
Ar man likusi pienuka nusitraukti, ar jam pasveikus naturaliai pagauses atsiradus apetitui. Aciu!
Ar man likusi pienuka nusitraukti, ar jam pasveikus naturaliai pagauses atsiradus apetitui. Aciu!
Biškį nusitraukti reikia tik tuomet,jeigu labai prisikaupia pienuko. O šiaip tikrai turėtų atsirasti pakankamai vėliau.
O dėl tridienės : tai herpes pūslelinė infekcija. Mažų vaikų iki metukų nerekomenduojama bučiuoti į lūpas,nes herpes persiduoda per seiles virusų nešiotojų.
O šiaip gali būti ir šiuo metu siaučiantis virusas.
O dėl tridienės : tai herpes pūslelinė infekcija. Mažų vaikų iki metukų nerekomenduojama bučiuoti į lūpas,nes herpes persiduoda per seiles virusų nešiotojų.
O šiaip gali būti ir šiuo metu siaučiantis virusas.
man labai nizti krutines,ar yra kam nors taip<>?taip ir norisi jas kasytis,isberimu nera<>?cia gal taip turi but<>?gal liemenele netinkama,atrodo prakaito nepraleidzia
QUOTE(gvidaa @ 2005 03 21, 14:57)
man labai nizti krutines,ar yra kam nors taip<>?taip ir norisi jas kasytis,isberimu nera<>?cia gal taip turi but<>?gal liemenele netinkama,atrodo prakaito nepraleidzia
Man taip buna kai krūtys pilnos pieno, kai mažoji pramiega valgymus.
Arba kai naktį pienukas prabėga ir bunu visa šlapia, tada irgi niežti.
Sveikutes,
sunu maitinau iki 1.7 metu. Pienelio dar buvo pakankamai, bet buvom nusprende kad uzteks. O papildomai kazka duoti pradejau tik ~7 menesi . Augo sveikas ir linksmas. Man buvo problema kaip cia reikes kazka vaikui atskirai daryti valgyti .
Dabar auginu dukryte, ir ruosiuosi taip pat ilgai maitinti . Bet jauciu kad ji valgo kur kas reciau ir maziau negu sunus , tai jauciasi ir pagal krutine. Bet as nepasiduodu: geriu arbatas, negazuota mineralini ir neturiu jokiu kitokiu minciu, kaip tik naturalus maitinimas. Nieko nera patogiau ir lengviau
sunu maitinau iki 1.7 metu. Pienelio dar buvo pakankamai, bet buvom nusprende kad uzteks. O papildomai kazka duoti pradejau tik ~7 menesi . Augo sveikas ir linksmas. Man buvo problema kaip cia reikes kazka vaikui atskirai daryti valgyti .
Dabar auginu dukryte, ir ruosiuosi taip pat ilgai maitinti . Bet jauciu kad ji valgo kur kas reciau ir maziau negu sunus , tai jauciasi ir pagal krutine. Bet as nepasiduodu: geriu arbatas, negazuota mineralini ir neturiu jokiu kitokiu minciu, kaip tik naturalus maitinimas. Nieko nera patogiau ir lengviau
TAIP, ARBATOS GERDAVAU DAUG.. IR KMYNU SU PIENUKU TAIP PAT DAUG.. NTE TERMOSIUKA ARBATOS PASIDEDAVAU NAKCIAI PRIE LOVOS... PAMAITINU IR ATSIGERIU... TIESIOG BUVO TOKS POREIKIS... CHALVA , TAI TIK MANO PASIMALONINIMUI...
SNIKERS, TURETU VISKAS SUSIREGULIUOTI... MANOJI IRGI TUREJO HERPESA... MAITINIMO SISTEMA VEIKIA YPATINGAI... KADA REIKIA IR KOKIO REIKIA PIENUKO.... JEI VAIKAS SERGA, TAI IR PIENO SUDETIS BUNA ATATINKAMA.... TAI MAN KAIP KOKS STEBUKLAS...
SEKMES!!
SNIKERS, TURETU VISKAS SUSIREGULIUOTI... MANOJI IRGI TUREJO HERPESA... MAITINIMO SISTEMA VEIKIA YPATINGAI... KADA REIKIA IR KOKIO REIKIA PIENUKO.... JEI VAIKAS SERGA, TAI IR PIENO SUDETIS BUNA ATATINKAMA.... TAI MAN KAIP KOKS STEBUKLAS...
SEKMES!!
QUOTE(gvidaa @ 2005 03 21, 14:57)
Man krūtinę pradeda niežtėti kai vaikas valgo.Čia matyt visom taip būna.
Sveikos mamytes!!! As ir noreciau prie jusu prisijungti Pas mus ir beda kad tikriausia truksta pienelio. Dukrytei dabar 3,5 men Pirmas 5 savaites maitinau tik savo pieneliu tai priaugo tik 500g be to visada valgydama labai vekdavo ( tikriausia del pilvuko). Po to praejau duoti tik misisnukus nes paragavus misinuko papuko visiskai neeme tai tesesi apie 2-3 savaites, bet svorio ir per ta laika ne ka daugiau priaugo(350g). Tada vel pradejau pratinti prie savo pienelio Aisku buvo asaru ir verksmu tai ojojoi!!! Nenorejo ji valgyti pas mamyte ir viskas, bet po mazu pastebejau kad viskas keiciasi ir ji jau mieliau traukia pieneli nei misinuka Ir viena diena( kazkur pries savaite) visiskai nebeisiulau misinuko-pamato bonkute ir klykia!! O jau papuka tik duo- gali "prakabeti" kad ir visa diena Viskas butu gerai bet man atrodo kad pienelio tikrai truksta. Pamenu tik pagimdzius krutine amzinai budavo kieta, o dabar kieta buna tik rytais, o siaip tai.. Ir labai bijau kad mergyte nepavalgo,svorio priauga tikrai nedaug ,po 500-600g kas menesi, bet ir kai maitinau misinuku nebuvo geriau Is kitos puses paemus ji pas mane tokia mazyte, o ismiega kas nakti nuo 9 iki 7 Kartais bandau pazadinti nakti pati bet panele iskart uzmiega nepavalgius... Taip ir nezinai jai trusta pienelio ar ne..
QUOTE(Austutes Mamyte @ 2005 03 23, 15:51)
Taip ir nezinai jai trusta pienelio ar ne..
bet kokia tu saunuole, kad atnaujinai maitinima savo pienuku Turbut sunku buvo to pasiekt...?
man atrodo 500-600 g per menesi yra uztektinai. Cia gali paskaityt apie pieno trukumo pozymius: http://www.pradzia.o.../practic.htm#n5
Manau, kad pas tave viskas gerai