Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Man padejo paprasciausias pietu miegas su vaikais smile.gif Po jo pienuko padaugejo taip, kaip nepadaugejo nuo dazno maitinimo. Mamoms irgi reikia pailseti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 02 25, 10:34)
Man padejo paprasciausias pietu miegas su vaikais smile.gif Po jo pienuko padaugejo taip, kaip nepadaugejo  nuo dazno maitinimo. Mamoms irgi reikia pailseti smile.gif

user posted image

Atsakyti
Kai mums su maže buvo trečio mėnesio krizė,tuomet viskas susireguliavo kažkur per 5 dienas. Vis duodavau ir duodavau papą: tai vieną tai kitą. Irgi atrodė,kad tuoj tuoj baigsis ir papai tušti. blink.gif
Atsakyti
Merginos, aš čia pas jus įsibroviau, nes reikia jūsų patarimo. Jau baigėm valgyti tik mamos pienuką ir nežinau kaip čia viskas turėtų baigtis. Dabar MP valgėm vieną kartą per parą, vakar išvis nevalgėm. Ar dar duot patraukt ar nutraukinėt pačiai ar palikt kaip yra ir tas pienukas pats pradings. Paspaudus dar laša. Krūtys minkštos.
Atsakyti
QUOTE(rolana @ 2005 03 02, 15:58)
Merginos, aš čia pas jus įsibroviau, nes reikia jūsų patarimo. Jau baigėm valgyti tik mamos pienuką ir nežinau kaip čia viskas turėtų baigtis. Dabar MP valgėm vieną kartą per parą, vakar išvis nevalgėm. Ar dar duot patraukt ar nutraukinėt pačiai ar palikt kaip yra ir tas pienukas pats pradings. Paspaudus dar laša. Krūtys minkštos.

Sveika, jei jau tvirtai nutarei nutraukti ir vakar jau nebedavei, tai neduok jau ir toliau. O dėl krūtų, tai jei tau neveržia, neskauda, jos minkštos, tai papildomai nereikia nutraukti. Neskatink pieno gamybos, gerk truputį mažiau skysčių ir savaime viskas baigsis.
Aš pirmą vaiką taip natūraliai palaipsniui baigiau žindyti. Netgi netikrindavau, ar dar yra to pienuko ar ne. Užsirišo savaime.
Atsakyti
mamytes,sakykit ar jus neturit problemu primaitindamos savo 2.gif is buteliuko (arbatele,vandenuka,sultis ar misinuka) nes maniske nepripazista buteliuko,jau ir soskes visas isbandziau,bet jai tik papulis tinka.Gal turit kokiu patarimu kaip man ja pripratinti??
Atsakyti
QUOTE(raimute @ 2005 03 02, 16:32)
mamytes,sakykit ar jus neturit problemu primaitindamos savo 2.gif  is buteliuko (arbatele,vandenuka,sultis ar misinuka) nes maniske nepripazista buteliuko,jau ir soskes visas isbandziau,bet jai tik papulis tinka.Gal turit kokiu patarimu kaip man ja pripratinti??

O kam tau primaitinti? Ir tuo labiau sultimis??? Iki 6 mėnesių jokio papildomo maistelio nereikia duoti. Gali pradėti duoti po šaukštelį daržovienės. O gerti geriau ne sultis,ne arbatas (kurios naudos neduoda,o sumažina apetitą ir jose esantis cukrus sugadina dantis),o vandenį (prieš tai išvirinus). Beje,vandens ir mamos piene yra. smile.gif Kaip apie tai pamirštama? blink.gif

O tavo vaikutis pats geriausiai žino,kas jam geriau tongue.gif
Atsakyti
sveikos, maitinancios mamytes saunuolytes thumbup.gif
Labai daug atsakymu i rupimus klausimus sitame skyrelyje jau radau, bet kazkaip ne viena nekalbejot apie plaukus. Sakykit, ar plauku slinkimas saujom gali buti susijes su maitinimu? Viskas buvo puiku iki mazdaug 2,5men, o tada prasidejo... Nuo pat nestumo pradzios saziningai geriu visokius vitaminus, taigi ju stygiaus neturetu buti g.gif Maitinu isimtinai pati - vaikas jokio kito maisto nera ragaves, pienuko uztenka. Gal galit patart ka daryt? Gydytoja buvo linkus, kad nusipirkciau Perfectil, bet neradom jokios info apie poveiki zindyvem, tai nesiryzau pirkti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2005 03 03, 11:00)
Labai daug atsakymu i rupimus klausimus sitame skyrelyje jau radau, bet kazkaip ne viena nekalbejot apie plaukus. Sakykit, ar plauku slinkimas saujom gali buti susijes su maitinimu? Viskas buvo puiku iki mazdaug 2,5men, o tada prasidejo... Nuo pat nestumo pradzios saziningai geriu visokius vitaminus, taigi ju stygiaus neturetu buti g.gif Maitinu isimtinai pati - vaikas jokio kito maisto nera ragaves, pienuko uztenka. Gal galit patart ka daryt? Gydytoja buvo linkus, kad nusipirkciau Perfectil, bet neradom jokios info apie poveiki zindyvem, tai nesiryzau pirkti. g.gif

Man dėl odos problemų patarė nusipirkti organinio silicio kompleksą, skirtą odai, plaukams, nagams. Įeina dirvinis asiūklis, alaus mielės ir jūros dumbliai. Sakė labai padeda ir žindyvėms tikrai galima gerti, bet aš dar nebandžiau, tai negaliu nieko pasakyti apie poveikį, tik pakuotę turiu, kad žinočiau kaip atrodo, tai ten ant jos kaip tik ir rašo, kad gerai moterims, kurioms po gimdymo pasireiškė plaukų, odos arba nagų sutrikimai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2005 03 03, 11:00)
Labai daug atsakymu i rupimus klausimus sitame skyrelyje jau radau, bet kazkaip ne viena nekalbejot apie plaukus. Sakykit, ar plauku slinkimas saujom gali buti susijes su maitinimu? Viskas buvo puiku iki mazdaug 2,5men, o tada prasidejo...

Ne, plauku slinkimas su maitinimu nesusijes smile.gif Nestumo metu paprastai plaukai slenka labai mazai - del to, kad org. saugo viska, kad tik kas nepasisalintu be reikalo wink.gif O po gimdymo ir plaukus reik pakeisti smile.gif
As del to ir savo ilga kasa nusikirpau, nes nebegaliu apsikesti visur besitasanciu plauku doh.gif Galima panaudoti kokias plauku slinkima mazinancia priem., bet vis tiek tie plaukai tures nuslinkti smile.gif
Atsakyti
raimute,kai pradėjau primaitinti saviškį iškart mokėmės iš šaukštelio ir puodelio. O pratinimas prie buteliuko gali išvis atmušti norą žįsti. Atsigerti mažiukams ko nors papildomo tiek tereikia-pagrindinis pienas,bent jau manajam.

Jo-ma-jo,apie 3? mėnesiuką po gimdymo ir man buvo beprotiškas plaukų slinkimas, bet po kiek laiko atsistatė be ypatingų pastangų.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 03 03, 13:57)
O po gimdymo ir plaukus reik pakeisti smile.gif
As del to ir savo ilga kasa nusikirpau, nes nebegaliu apsikesti visur besitasanciu plauku  doh.gif Galima panaudoti kokias plauku slinkima mazinancia priem., bet vis tiek tie plaukai tures nuslinkti smile.gif

Labai tikiuosi kad ne visi nuslinks rolleyes.gif Jie taip graziai ataugo per nestuma, vel ilgi, zvilgantys buvo, o dabar net galai patriusho.

Sakykit, ar nuo 4 men verta pradet vaika supazindint su kietu maistu? Pienuko turim sociai, bet pediatre sako, kad jau laikas butu kazka pabandyt. Tik ar tada neprades mazet pieno?
Atsakyti