Sveikos mamytės,
Mano mažuliui puse metukų. Vis dar maitinu pati. Gal teko kuriai susidurti su tokia nelaime, kaip pačios peršalimas? Sakykit, kokius vaistus nuo temp. galima gerti maitinančiai? Reikalas tas, kad šiuo metu vaistinėlėj turiu APAP'o ten paracetamolis, numuštų temp., bet ar nieko tokio, jei išgerčiau? Paprašyti, kad kas nupirktų kitokių vaistų- neturiu kieno, nes vyras išvažiavęs, kiti giminaičiai mėgajasi savaitgaliu, tai nenoriu jiems trukdyti su savo bėdom...
Iš anksto dėkui už ats.
QUOTE(Letta @ 2005 02 20, 16:34)
Sveikos mamytės,
Mano mažuliui puse metukų. Vis dar maitinu pati. Gal teko kuriai susidurti su tokia nelaime, kaip pačios peršalimas? Sakykit, kokius vaistus nuo temp. galima gerti maitinančiai? Reikalas tas, kad šiuo metu vaistinėlėj turiu APAP'o ten paracetamolis, numuštų temp., bet ar nieko tokio, jei išgerčiau? Paprašyti, kad kas nupirktų kitokių vaistų- neturiu kieno, nes vyras išvažiavęs, kiti giminaičiai mėgajasi savaitgaliu, tai nenoriu jiems trukdyti su savo bėdom...
Iš anksto dėkui už ats.
Iš anksto dėkui už ats.
As taip pat pries kelias dienas sirgau. Man gydytoja patare gerti butent parcetamoli. Paracetamolis, arbata GripoHera ir po triju dienu as sveika.
Sveik!
QUOTE(Letta @ 2005 02 20, 16:34)
Sveikos mamytės,
Iš anksto dėkui už ats.
Iš anksto dėkui už ats.
Paracetamolį tikrai galima gerti tokiom dozėm kaip rašo informaciniame lapelyje - pati jo nemažai išgėriau, kai sirgau mastitu ir mušdavau temepratūrą. O šiaip labai puikus puslapis yra maitinančioms, kur nurodyti daugelis vaistų ir parašyta kuriuos vartoti galima, o kuriuos reikia atsargiau. Vaistai
Linkim greičiau pasveikti
Kai buvau peršalus ir su didele temperatūra-gėriau medetkų, Gripolio ir kt. vaistinių žolyčių arbatytes. Užteko ir tokių vaistų. Ir aišku miegas ir lovytė,jei tik yra galimybė...
Jei turi tik Apapą,tai jis tinka.Aš irgi dar maitinu,bet mano mazgiui jau 1 metukai.Pusę metų ligos nekibo,bet dabar kai tik vaikas peršala tai ir aš išpaskos,geriu visus vaistus tuos pačius ką gere vaikas
Nuo slogos Vibrocil
Nuo slogos Vibrocil
Ačiū, mamytės už patarimus. Ką aš daryčiau be SM ir jūsų
Sveikos mamytės,
aš irgi prisijungiu prie jūsų - maitinančiųjų .
Mano patirtis tokia:
pirmą vaikutį maitinau iki 4mėn.
antrą vis dar maitinu. mums jau 16mėn. (kartais jaučiuosi labai kalta dukrytės atžvilgiu )
Na ir esu isitikinusi, kad mama gali maitinti tiek kiek pati nori. Pienuko bus, jeigu tik nesutrugdys rimtos ligos ir ilgi išsiskyrimai su leliuku.
P.S. tiesa dabar jau vis dažniau pagalvoju apie nujunkymą - reiks į darbelį grįžt
aš irgi prisijungiu prie jūsų - maitinančiųjų .
Mano patirtis tokia:
pirmą vaikutį maitinau iki 4mėn.
antrą vis dar maitinu. mums jau 16mėn. (kartais jaučiuosi labai kalta dukrytės atžvilgiu )
Na ir esu isitikinusi, kad mama gali maitinti tiek kiek pati nori. Pienuko bus, jeigu tik nesutrugdys rimtos ligos ir ilgi išsiskyrimai su leliuku.
P.S. tiesa dabar jau vis dažniau pagalvoju apie nujunkymą - reiks į darbelį grįžt
Sveikos mamytes!
As irgi savo suneli maitinu ir teko susidurti ir su ligomis, jeigu kam aktualu maitinaičiai mamai nuo slogos galima lašinti Vibrocili - ir padeda.
Bet aišku geriau nesirgti.
As irgi savo suneli maitinu ir teko susidurti ir su ligomis, jeigu kam aktualu maitinaičiai mamai nuo slogos galima lašinti Vibrocili - ir padeda.
Bet aišku geriau nesirgti.
Sveikutes maitintojeles,
man tikriausiai prasidejo trecio menesio pienuko krize:ansciau uztekdavo vienam maitinimui vienos kruties, o dabar vos uztenka is abieju . Geriu daug skysciu, kmynu arbatos su pienu , bet pienuko kol kas nedaugeja. Nakti valgome daznai: pakakdavo 2 kartu, o dabar - 4 ir daugiau kartu. Gal kuri buvo susidurusi su sia bedele ir ka tokiu atveju darete?
man tikriausiai prasidejo trecio menesio pienuko krize:ansciau uztekdavo vienam maitinimui vienos kruties, o dabar vos uztenka is abieju . Geriu daug skysciu, kmynu arbatos su pienu , bet pienuko kol kas nedaugeja. Nakti valgome daznai: pakakdavo 2 kartu, o dabar - 4 ir daugiau kartu. Gal kuri buvo susidurusi su sia bedele ir ka tokiu atveju darete?
QUOTE(peledziuke @ 2005 02 24, 11:40)
Sveikutes maitintojeles,
Panašiu laiku ir mums taip buvo. Nieko specialiai nedariau. tiesiog daviau vaikui valgyt iš abiejų krūtų kada jis nori. Po kurio laiko vėl viskas įsivažiavo į savo vėžias.
Va dabar ir mums jau vėl prasidėjo, kad iš vienos krūties nebeužtenka, čia irgi musiet ta 6mėn. krizė, o gal ir mažiaus liga-skaudanti gerklytė- padarė savo juodą darbą. nes mažius mažiau valgė paskutiniu metu . Nieko, tikiu, kad vėl viskas susitvarkys.
Mums irgi 3 mėn. krizė prasidėjo. Nuo ryto valgom kas valandą. na, ką susitaikiau, pagraužinėsim dažniau, paskui tikiuosi susinormalizuos