Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Ir as noreciau, mamytes, paklausti jusu patarimo, nes mano situacija su naktiniais maitinimais tampa uzburtu ratu cry.gif . Mano vaikiukas greiciausiai ismiegotu visa nakti.......bet as ji keliu maitinti kas 2 val cry.gif ...Keliu, nes kitaip neiseina....Po gerai ismiegotos nakties ar net kelimo kas 3-4 val, pabundu su guzais krutyje... schmoll.gif ..O taip noretusi kartais pamiegoti ilgiau, juolab, kad ir pypliukas miegotu ..Gerai, kol dabar neinu i darba, bet ka reiks daryt kai dirbsiu...Ar imanoma ka nors pakeisti sioje situacijoje? g.gif Ka daryti, kad, maitinant pagal vaiko nora nakti, neatsikelti su ''bombom''..
Atsakyti
QUOTE(virgyte @ 2005 02 07, 11:34)
Puse metų maitinau savo mažių ir neturėjau jokių bedų...bet-šiandien atsikėliau su 38,5temperatūra ir skaudančia viena krūtim doh.gif Nejuokais persigandau...Taigi dabar gydausi...Deduosi spirito kompresus, duodu sūnui iš tos krūties valgyt, bet skausmas nelabai mažėja...Mamos, ten rašėt kažką apie kopūstus.Ką ten reikia su jais daryti???Ar galima kokių vaistukų man nuo temperatūros???

Nemaniau, kad kopūstas gali padėti, bet kai mano guzas jau laikėsi 3 ar tai 4 dieną, kažkas patarė išbandyti. Tiesiog ant to guzo užsidėjau kelis kopūsto lapus kad prisispaustų (kiti sako, kad nuplikyti reikia, bet aš nieko nedariau, tik nuploviau). Ir taip pravaikščiojau dieną. O vakare guzo jau nebebuvo blink.gif Tai ir nežinau, ar čia sutapimas, ar tikrai kopūstas toks veiksmingas?? O vaikas nieko jau nebepadėdavo.
Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 02 06, 17:52)
Aha, nesviezia sad.gif Ir kuo toliau, tuo neramiau darosi galvojant kas is to bus sad.gif

Siandien isbandziau karsta vonia su pieno nusitraukimu + imbiero kompresas - pupa nieko netrauke is tos kruties, tik nervavosi.

Vakare bandysiu karsta dusa su nusitraukimu + spiritini kompresa...

Raideles, girdejau, galima ir vyro paprasyti, kad istrauktu ta guza. O jei jis pieno nemegsta, gali ir isspjauti. Gal sutiks tau padeti, pagydyti?
Atsakyti
Na va aš jau beveik sveika thumbup.gif Temperatūros nebėra, nors krūtyje gūzelį dar šiek tiek maudžia, bet jis jau daug mažesnis.Atradau dar vieną gydymo metodą, apie kurį atrodo dar niekas čia nerašė.Jį man pasakė močiutė, savo laikais ji taip darydavo.Taigi:Paimi ūkiško muilo(kur ankšiau būdavo l.populiarus)tik butinai turi būti tamsios spalvos.Dabar juos gamina ir šviesesnius(gal dėl to , kad sudėtis jų skiriasi).Ganėtinai šiltą vandenį daug primuiluoji(kuo daugiau),tamponėlį suvilgai tame miuliname vandenyje ir dedi ant to skaudančio gūzelio.Po to l. šiltai apriši ir laikai apie 4-5val.Po to vėl gali kartoti.
Man tai thumbup.gif padėjo.Per naktį tokie 2 kompresiukai, vakare vyro masažas ir jaučiuosi daug geriau.Pabandykit, gal ir jums padės wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Virgyte, smagu, kad taip greit susitvarkei smile.gif

As jau irgi beveik sveika. O padejo didesnis pupos isalkimas mirksiukas.gif Tai va, kol ji daznai prie kruties buvo, tai ir netrauke kur sunkiau. O vakar ismiegojo balkone tris valandas, atsibudo alkana ir kibo i darba. Sakyciau dabar ta krutis beveik normali, tik vos vos kietesne uz kita ir jokio ryskaus sukietejimo nebera.

fastum, mano vyras labai netikes pientraukis schmoll.gif
Atsakyti
Jo viena syki sakiau vyrui kad jei ka jis man trauks piena (buvo irgi guzas, kurio nejo mazei istraukt), tai pasiunte kuo toliausiai, jis neisivaizduoja kaip vyras gali taip daryt. Bet as zinau kad jei reiketu jis tai padarytu rolleyes.gif tik taip negraziai sneka blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi esu bandžius su ūkišku muilu. Tik aš dar ant to muilo dėdavau linų sėmenis apvirtas, na bet kažkaip neypatingai ax.gif Na man apskritai jokie kompresai nepadėjo, kai buvo tos bėdos doh.gif O va vyras tai nieko prieš buvo pientraukiu pabūt, ir šiaip jį tas pienukas kažko labai traukia blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Mamytes, pabandykit tarkuotu bulviu kompresiukus. thumbup.gif Padeda
Atsakyti
Kaip sekasi mamytėms maitintojoms?
Visos pritilo.
Maniškis bado streiką buvo paskelbęs-net mano pieno siurbė tik miegodamas,mat stomatitas prikibo. Gavau net pati nusisiurbt blush2.gif Kol supratom ,kad burnytė skauda ir nuskausminančių vaistukų davėm. Nes iš pradžių tik temperatūra laikės ir burnytė buvo švari. O valgyt nė pro kur sad.gif Taip sukietėjo krūtys-galvojau šakutės, bet užmigus vaikinui visi skausmai dingsta ir abi krūtys pasigardžiuodamas ištuštindavo
Atsakyti
Sveikutes,
nebezinau nei kaip elgtis: mano vaikiukas zisdamas taip nutampo man papuliukus, kad as nebezinau ka reiskia neskaudancios krutys. cry.gif Jis pas mane hiperaktyvus - jei pabandau suimti uz rankyciu, kad taip nesimakaluotu, tai paleidzia dudas. user posted imageKaip elgtis?user posted image
Atsakyti
Labas mamytes,

Va as kokiu klausimeliu. Ziuriu jus apie guzelius kalbat. As turiu visa guza blush2.gif, ir jis nekinta. Jo neina istraukti sad.gif va buvau pas onkologus ir jie pasake, kad nepiktybinis riebalinis darinys, kuri butina baigus maitinti operuoti. Tai va, teks baigti maitintu tur but jau pavasary, nes jis pas mane senai yra, po pirmo vaikelio buvo beisnykstas. Bet pastoja ir vel atsirado ir nekinta, ir nieko tu jam nepadarysi. schmoll.gif
net nezinau kaip cia reiks nujunkineti, nes jis negeria jiokiu kitu skysciu, net neisiulysi g.gif galvoju ka jus man patarsite. Nejau laukti, kol guzas supiktybes?

o kitas dalykas, tai va visa ranku oda iki zaizdu skilineti pradejo, o seno sukirpimo moterys man prikisa, jok cia del maitinimo......
dekui sirdeles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2005 02 18, 16:48)
Labas mamytes,
Va as kokiu klausimeliu. Ziuriu jus apie guzelius kalbat. As turiu visa guza  blush2.gif, ir jis nekinta. Jo neina istraukti sad.gif va buvau pas onkologus ir jie pasake, kad nepiktybinis riebalinis darinys, kuri butina baigus maitinti operuoti. Tai va, teks baigti maitintu tur but jau pavasary, nes jis pas mane senai yra, po pirmo vaikelio buvo beisnykstas. Bet pastoja ir vel atsirado ir nekinta, ir nieko tu jam nepadarysi.  schmoll.gif
net nezinau kaip cia reiks nujunkineti, nes jis negeria jiokiu kitu skysciu, net neisiulysi g.gif galvoju ka jus man patarsite. Nejau laukti, kol guzas supiktybes?

Pries 4 metus toki guzeli man isoperavo. user posted imageNemanau, kad butu protinga laukti, kadangi man kada ji rado, tai pasiule kuo greiciau salinti, nes gali supiktybeti. user posted image As manau, kad tavo sveikata yra pati svarbiausia - tu sveika reikalinga savo seimai.
user posted image
Atsakyti