Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Raideles @ 2005 02 04, 16:07)
peledziuke, manau, kad tame yra racijos.

pvz. jei buna praalkusi, mano pupa pas vyra budama nerekia. Bet jei as susneku ar pasirodau - ji is karto ima reiksti savo pageidavimus smile.gif

Mano 2.gif zaidzia su teciu ramiai,bet vistiek iesko manes savo akutemis,gal kur pamatys.Kai pamato tada jau is akiu nepaleidzia,kad tik as paimciau. biggrin.gif As visai neseniai irgi turejau bedu su pienuku,bet dabar jau viskas thumbup.gif yess.gif yahoo.gif
Atsakyti
Raidelles pabandyk kaip aiwa patarė. Pirmiausia nusitraukti su pientraukiu kokį 10 ml,vėliau duoti tą krūti taip,kad guziukas būtų atsuktas į smakro pusę. Tik vaikas veikia geriau negu pientraukis.O ten kur smakras būna didžiausias traukimas.
O dėl kateteriukų tai pasirodo,jog net jau Vokiečių vaistinė nebeužsakinėja jų. Nebent bandyti kokį venos kateterį,bet su tuo pavojingiau,nes galas neužapvalintas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 02 04, 14:45)
Mano elgiasi lygiai taip. Be papuko-zinduko niekaip neuzmiega.user posted image
Gydytoja sake, jog vaikai jaucia mamos kvapa ir tada galvoja: aha, juk tai mama, o kodel tada ji neduoda papuko. Reksiu user posted image
Va, kaipuser posted image

TAip ir būna doh.gif
VA vakar kruopa pas mamą mano buvo 4.5 val. tai sakė žaidė sau, valgė viską ir buvo labai gera ir rami.Tik aš įžengiau pro duris, viskas - ašaros, zyzimas ant rankų ir viso maisto ignoravimas išskyrus papulį blush2.gif
Taip ir sako:Mamos vaikus gadina mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiDiDu @ 2005 02 05, 00:47)
Raidelles pabandyk kaip aiwa patarė. Pirmiausia nusitraukti su pientraukiu kokį 10 ml,vėliau duoti tą krūti taip,kad guziukas būtų atsuktas į smakro pusę. Tik vaikas veikia geriau negu pientraukis.O ten kur smakras būna didžiausias traukimas.
O dėl kateteriukų tai pasirodo,jog net jau Vokiečių vaistinė nebeužsakinėja jų. Nebent bandyti kokį venos kateterį,bet su tuo pavojingiau,nes galas neužapvalintas sad.gif

Nutraukiau. Gal 5 ml, nes daugiau nesigavo. Ir ka - pupa papa i burna ir ne laso ienuko neistrauke sad.gif Kai po pusvalandzio ciulpimo daviau kita kruti - is karto pradejo traukti pienuka. cry.gif cry.gif cry.gif Ir ka su ja daryti??? cry.gif cry.gif
Atsakyti
kai zhindzhiau pirmagimi ir vienu metu bande darytis guzai (ir apskritai, beveik visada, kai reikedavo nutraukti pieno), lysdavau i karshta vonia. pagulejusi bent 10 min., kai jau budavau gerai sushilusi ir atsipalaidavusi, pradedavau traukti. man tai labai padejo.
tiesa, bet ir mano problemos buvo nedideles, palyginus su aprashytomis... pats baisiausias guzas ishsivaikshchiojo per 1.5 paros... kitais kartais susitvarkydavau per pusdieni...

dar vienas, man padejes dalykas, buvo vyro rankos blush2.gif einant miegoti prashydavau, kad jis su savo delnu pashildytu ir paglostytu skaudanchia vieta (jokio masazho, tik meile ir shiluma blush2.gif ). nuo jo prisilietimo labai greitai pasileisdavo pienas... (vis tas oksitocinas wub.gif )...
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 02 05, 14:17)
Nutraukiau. Gal 5 ml, nes daugiau nesigavo. Ir ka - pupa papa i burna ir ne laso ienuko neistrauke sad.gif Kai po pusvalandzio ciulpimo daviau kita kruti - is karto pradejo traukti pienuka.  cry.gif  cry.gif  cry.gif Ir ka su ja daryti???  cry.gif  cry.gif

Nieko naujo nepasakysiu..O ar bandei pries duodama nesveika kruti kaskart spiritini kompresa uzsidet? ax.gif Pamegink, gal pades. blush2.gif Man tai nuo jo krutis suminkstedavo, latakai labiau atsipalaiduodavo. Ir tegul po kompreso bei tavo pieno nutraukimo vaikiukas ''pavargsta'' su ta krutimi, nes kito kelio nera blink.gif . Mainiskiui irgi tekdavo daug ''paprakaituoti'', nes is nesveikos kruties pienelis labai sunkiai begdavo, vaikiukas nervindavosi, rodos tusciai traukdavo...Bet vis delto rezultatas budavo teigiamas. thumbup.gif Tik va gaila, kad tavo kruties problema nera ''sviezia''.... cry.gif Beje, visada pries kiekviena maitinima apsiciupineju abi krutis, ar nesiformuoja guzai...kad nebuciau uzklupta netiketai blink.gif .
Atsakyti
Aha, nesviezia sad.gif Ir kuo toliau, tuo neramiau darosi galvojant kas is to bus sad.gif

Siandien isbandziau karsta vonia su pieno nusitraukimu + imbiero kompresas - pupa nieko netrauke is tos kruties, tik nervavosi.

Vakare bandysiu karsta dusa su nusitraukimu + spiritini kompresa...
Atsakyti
Raideles uzjauciu tave, nesekas tau su tais maitinimais sisyk sad.gif console.gif Bet tu nepasiduok mirksiukas.gif
As tai jau beveik galiu pasigirt, kad uzgijo skyle spenelyje, tik bijau prisisnket (tfu tfu tfu).
Atsakyti
oi kaip faina, Vaidullka smile.gif Labaidziaugiuosi, kad tavo reikalai taisosi clap.gif
Atsakyti
Laikau uz tave kumscius, Raideles. wub.gif Duok, Dieve, kad kaip nors issikpstytum is tos bedos blush2.gif
Atsakyti
Puse metų maitinau savo mažių ir neturėjau jokių bedų...bet-šiandien atsikėliau su 38,5temperatūra ir skaudančia viena krūtim doh.gif Nejuokais persigandau...Taigi dabar gydausi...Deduosi spirito kompresus, duodu sūnui iš tos krūties valgyt, bet skausmas nelabai mažėja...Mamos, ten rašėt kažką apie kopūstus.Ką ten reikia su jais daryti???Ar galima kokių vaistukų man nuo temperatūros???
Atsakyti
QUOTE(virgyte @ 2005 02 07, 11:34)
Puse metų maitinau savo mažių ir neturėjau jokių bedų...bet-šiandien atsikėliau su 38,5temperatūra ir skaudančia viena krūtim doh.gif Nejuokais persigandau...Taigi dabar gydausi...Deduosi spirito kompresus, duodu sūnui iš tos krūties valgyt, bet skausmas nelabai mažėja...Mamos, ten rašėt kažką apie kopūstus.Ką ten reikia su jais daryti???Ar galima kokių vaistukų man nuo temperatūros???

Virgyte, nuo temperaturos gali drasiai gerti paracetamoli, esant reikalui iki 2-3 kartu per diena. ax.gif Jis vaikiukui tikrai nepakenks. blush2.gif Jei tempertatura po paracetamolio kartais nekristu, man padedavo tokia kombinacija: isgerti is karto 1 tablete paracetamolio ir 1 tablete analgino. Suveiks tikrai thumbup.gif . Siaip tai tera tik simptominis gydymas, numusta temperatura gali vel kilti, kol nebus pasalinta jos kilimo priezastis - laktostaze blink.gif . Todel greta siu medikamentu visais tau tinkamais budais salink laktostaze unsure.gif . Stiprybes tau blush2.gif .
Atsakyti