Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Na tu čia, Aliena, ir prisiklausiai visokių nesamoningu pletkų apie spalvas tongue.gif Manau, kad čia visiška nesamonė...................................
Atsakyti
Man tai irgi atrodo bludas ir sovietine atgyvena, bet kartais ima ir kerta i dusia. Kai pagalvoji, kiek teko kovoti su visokiom geranoriskom mociutem, kurios vis aiskindavo, kad vaikui truksta pieno, nors tas vaikas (cia as apie savaji) sumusdavo visus savo amziaus rekordus, gerdamas tik mamos piena, tai suprantu, kodel tiek mamu pasiduoda, viska meta ir griebia misini. Gerai, kad dar yra tokiu forumu, kur gali sulaukti bendraminciu moralinio palaikymo. smile.gif
Atsakyti
Tai tada Afrikos gentyse ar kitur kur maitina laaaaaaabai ilgai visi zydri turetu buti???????? Nu nesamone gryna.
Atsakyti
QUOTE(Aliena @ 2005 02 03, 15:05)
Merginos, noriu isiterpti i jusu pokalbi su tokiu klausimu, gal jums teko girdeti panasiu "perspejimu". Mano maziui 1 metai ir 2 menesiai, maitinu tik vakare pries miega ir naktimis, o siandien bendradarbe sako, geriau tu ji nujunkyk, nes uzauges tipo gali buti zydras, nes kazkas jai apie toki pasakojo, kuri motina neva tai iki 2 metu maitino, o jis uzauges paaiskejo esas kitos orientacijos.

Nu bet ir sugalvoja žmonės patarimus duoti doh.gif Tai tada prieš 100 metų, kai visus vaikus maitino iki poros metų, visi ir žydri turėjo būti rolleyes.gif
Atsakyti
Aliena, sako moksliniai tyrimai siais laikais rodo atvirksciai - kuo ilgiau berniukas zindomas - tuo sveikesnes psichikos vyras uzauga. Taip, kad nesijaudink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliena @ 2005 02 03, 15:05)
Merginos, noriu isiterpti i jusu pokalbi su tokiu klausimu, gal jums teko girdeti panasiu "perspejimu". Mano maziui 1 metai ir 2 menesiai, maitinu tik vakare pries miega ir naktimis, o siandien bendradarbe sako, geriau tu ji nujunkyk, nes uzauges tipo gali buti zydras, nes kazkas jai apie toki pasakojo, kuri motina neva tai iki 2 metu maitino, o jis uzauges paaiskejo esas kitos orientacijos. Man kazkaip visa tai kvepia briedu, nors jau ir noredavau nujunkyti vien todel, kad nusibodo naktimis jam ta papa kaisioti, o miega tai neramiai, bet kad jis buteliuko ne is tolo neprisileidzia.

Atleisk, bet tokiu ''bajeriu''dar nebuvau girdejus tongue.gif . Net susizvengiau sededama viena prie kompo thumbup.gif .
Atsakyti
Mamo, gal turit kokiu ideju kaip priversti vaika istraukti pienuka is uzidlokavusiu latakeliu? As ir taip duodu, ir kitaip, o maze patraukia kiek teka laisvai ir viskas. Jau savaite nuo uzsidegimo praejo, o guzukiai vos vos minkstesni pasidare sad.gif
DiDiDu ar cia tie kateteriukai galetu nos kiek padeti?
Atsakyti
MAno vyras irgi kažkaip užmigdo be papuko, kai manęs nėra, o vat pas mane kruopa užmiega tik su papuliu g.gif  tongue.gif

Mano elgiasi lygiai taip. Be papuko-zinduko niekaip neuzmiega.user posted image
Gydytoja sake, jog vaikai jaucia mamos kvapa ir tada galvoja: aha, juk tai mama, o kodel tada ji neduoda papuko. Reksiu user posted image
Va, kaipuser posted image
Atsakyti
peledziuke, manau, kad tame yra racijos.

pvz. jei buna praalkusi, mano pupa pas vyra budama nerekia. Bet jei as susneku ar pasirodau - ji is karto ima reiksti savo pageidavimus smile.gif
Atsakyti
Raideles, as tai taip darau: pradzioje visada pati nusitraukiu piena is nesveikos kruties kiek man traukiasi, poto dedu vaika smakriuku i uzsikimsusi kanaleli ir jis tesia mano pradeta darba. ax.gif Ir taip kiekviena karta, kol atsikemsa kanalelis:) Jeigu palikciau si darba vien tik vaikiukui, gaila, bet vienam jam per sunku... blush2.gif O po vaiko bandyt ka nors traukt yra beprasmiska, nes pienas nebega. Taigi, palik sunkiausia traukimo etapa vaikui:), ir pamatysi, kaip abu kartu ta problema ispresit. drinks_cheers.gif Sekmes:)
Atsakyti
Beje, sis budas po tiek vargo ir ilgu ieskojimu man pasiteisino, net siryt, vel uzsikimsus eilini karta kanaliukui, ''padirbejom''abu su vaikeliu iki pietu, ir vel viskas o.k:), pienas tryksta is ''nedirbusio'' kanalelio fontanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 02 04, 14:45)
Mano elgiasi lygiai taip. Be papuko-zinduko niekaip neuzmiega.user posted image
Gydytoja sake, jog vaikai jaucia mamos kvapa ir tada galvoja: aha, juk tai mama, o kodel tada ji neduoda papuko. Reksiu user posted image
Va, kaipuser posted image

Gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti