Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(viola28 @ 2007 12 18, 17:19)
Kazko nutilom visos  biggrin.gif Turbut ruosiate sventems?  000054.gif

ir aš pastebėjau baigiu jau namus išsikuop, vis tas kalėdinis tvarkymas, dar dovanėles ne visas iš kaldėdų senio susirinkau, bet jau į pabaigą ir vis neturiu kada namus pasipuošt. Kaip jūs augat? Mums suėjo 15 mėn, eisim skiepytis, tikiuosi nebus bjaurus skiepas
Atsakyti
Siandien menesiuko proga buvome pas gydytoja. Vaikinas per menesi priaugo 1200g lotuliukas.gif Gavo skiepa i kojyte, tai taip verke, kad visa klinika skambejo verysad.gif Ir pati apsiverkiau, atrodytu, kad man kas idure cry.gif Dovanas beveik visiems supirkau dar spali, liko tik anyta ir viskas. Ir laukiam svenciu lotuliukas.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2007 12 19, 19:33)
Siandien menesiuko proga buvome pas gydytoja. Vaikinas per menesi priaugo 1200g  lotuliukas.gif Gavo skiepa i kojyte, tai taip verke, kad visa klinika skambejo  verysad.gif Ir pati apsiverkiau, atrodytu, kad man kas idure  cry.gif Dovanas beveik visiems supirkau dar spali, liko tik anyta ir viskas. Ir laukiam svenciu  lotuliukas.gif  newyear.gif

oi tai apetitu tada nesiskundžiat smile.gif maniškė daugiausiai 500 g. priaugdavo per mėn.
Atsakyti
Sveikutės visos smile.gif

Su praėjusiom jus ir su artėjančiais newyear.gif

Viola,smagu,kad sunelis auga thumbup.gif
Vixiuke,atleiskit,kad iki kalėdu nesusiorganizavau del tu dovaneliu vaikučiams doh.gif blush-anim-cl.gif Ištikruju labai norčiau,jei galiu darkuo nors pagelbėti...Jus tik dovaneles renkat,ar ir šiaip bet kada,bet kokia parama priimat ir vežat?

Tiesa,mergaitės,musu šuo nuo namo kažkur prapuolė,prieš gera valanda.Jei pamatytumėt,kur belakstant didelį juoda šunį su antkakliu,parašykit.Jis panašus į labradora,trumpaplaukis,ir labai geras.Vardu ROLFAS.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 18, 23:48)
ir aš pastebėjau baigiu jau namus išsikuop, vis tas kalėdinis tvarkymas, dar dovanėles ne visas iš kaldėdų senio susirinkau, bet jau į pabaigą ir vis neturiu kada namus pasipuošt. Kaip jūs augat? Mums suėjo 15 mėn, eisim skiepytis, tikiuosi nebus bjaurus skiepas

labas. ale, ziuriu daug uzsiplanavus vaikuciu...
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 12 30, 17:02)
Sveikutės visos smile.gif

Su praėjusiom jus ir  su artėjančiais  newyear.gif

Viola,smagu,kad sunelis auga thumbup.gif
Vixiuke,atleiskit,kad iki kalėdu nesusiorganizavau del tu dovaneliu vaikučiams doh.gif  blush-anim-cl.gif Ištikruju labai  norčiau,jei galiu darkuo nors pagelbėti...Jus tik  dovaneles renkat,ar ir šiaip bet kada,bet kokia parama priimat ir vežat?

Tiesa,mergaitės,musu šuo nuo  namo kažkur prapuolė,prieš gera valanda.Jei  pamatytumėt,kur belakstant  didelį juoda šunį su antkakliu,parašykit.Jis panašus į  labradora,trumpaplaukis,ir labai  geras.Vardu ROLFAS.

Labukas. Aš taip pat sveikinu visas su praėjusiom ir ateinančiom šventėm, bei linkiu daug daug sveikatos Jums ir jūsų šeimai. mirksiukas.gif

28 dieną jau buvome pas vaikučius, Šiaip mes rinkome dovanėles, kad būtų kiekvienam vaikučiaui ir pinigėlius skanumynam, pampersam. Viskas praėjos labai sklandžiai ir puikiai, tik labai gaila tų vaikučių, kad jie niekam nereikalingi, o tokie mieli... Yra kelios mamytės, kurios pastoviai lanko tuos vaikų namus, aš taip pat žadu dar ten apsilankyti, jei kas turit ko nereikalingo, galėčiau nuvešti. Viena mamytė sudarė sąrašą ko labaiusiai trūksta, galiu jį čia įkelti:
1.vezimai
2.batai nuo 20iki 26,taip pat batukai lakstyti po grupes su uzkulne.
3.rubai (tvarkingi)
4.segtukai mergaitems i palukus.Nors mergaiciu musu grupeje buvo tik 3.
5.ir kelnes, ypac neturi berniukui didesniam 4-5m,man atrodo jo ugis 116panasiai
6. Pampersai

Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 31, 17:32)
Labukas. Aš taip pat sveikinu visas su praėjusiom ir ateinančiom šventėm, bei linkiu daug daug sveikatos Jums ir jūsų šeimai.  mirksiukas.gif

28 dieną jau buvome pas vaikučius, Šiaip mes rinkome dovanėles, kad būtų kiekvienam vaikučiaui ir pinigėlius skanumynam, pampersam. Viskas praėjos labai sklandžiai ir puikiai, tik labai gaila tų vaikučių, kad jie niekam nereikalingi, o tokie mieli... Yra kelios mamytės, kurios pastoviai lanko tuos vaikų namus, aš taip pat žadu dar ten apsilankyti, jei kas turit ko nereikalingo, galėčiau nuvešti. Viena mamytė sudarė sąrašą ko labaiusiai trūksta, galiu jį čia įkelti:
1.vezimai
2.batai nuo 20iki 26,taip pat batukai lakstyti po grupes su uzkulne.
3.rubai (tvarkingi)
4.segtukai mergaitems i palukus.Nors mergaiciu musu grupeje buvo tik 3.
5.ir kelnes, ypac neturi berniukui didesniam 4-5m,man atrodo jo ugis 116panasiai
6. Pampersai

labas, drauge, kaimynele_o jau ko ko, bet segtuku tai tikrai turiu_parinksiu, gal po Nauju susitiksime kur nors Garliavoje g.gif
Atsakyti
Sveikutes Mastaiciu mamytes? Taip tylu pas mus 4u.gif Su praejusiom sventem visas. Kaip sekasi?
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif kaip sekiojasi, esergat? Kaip, Viola, tavo berniukas? smile.gif Mes 4 diena bandom miegoti lovytėje (nuo pusės metų miegojo su mumis lovoje) ir ganėtinai sekasi, pirmą dieną tik buvo daug riksmo, o dabar lendvai užmiega, tik padainuoju lopšinę, paglostau, pabūnu šalia ir visą naktį išmiega, na tikiuosi taip ir toliau bus. smile.gif Važinėjam į masažus nuo šios savaitės, tarpas pas mus per didelis tarp kojyčių, bet jau nelabai jis ir matosi, matyt padėjo masažai (ne vieną kursą išėjom) ir kalcis. nežinau ar čia šian eiti į lauką, vėjas didelis... vakar tai nebuvom.
Atsakyti
Mes tokiom vejuotom dienom neiname. Isgabenu i balkona priimineti oro vonias lotuliukas.gif Prie musu namo isvis vejai sukasi is visu sonu, labai nemalonu vaikscioti. Per kelis pasivaiksciojimus apejome visus Mastaicius, dabar pazistu beveik visas gatveles lotuliukas.gif Anksciau toliau parduotuves niekus neidavau, nes nebuvo reikalo, o dabar marsiruojame. Musu vaikinukas dideja ir storeja kas diena. Kita savaite 2 menesiu proga vaziuosime pas gydytoja suzinoti visu ugio ir svorio parametru.
Vixiuke, o kokioje klinikoje gydotes? Mes prisirase Garliavos seimos klinikoje.
Gal galetume kada susitikti kartu vaikucius pavezinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2008 01 16, 11:30)
Mes tokiom vejuotom dienom neiname. Isgabenu i balkona priimineti oro vonias  lotuliukas.gif Prie musu namo isvis vejai sukasi is visu sonu, labai nemalonu vaikscioti. Per kelis pasivaiksciojimus apejome visus Mastaicius, dabar pazistu beveik visas gatveles  lotuliukas.gif Anksciau toliau parduotuves niekus neidavau, nes nebuvo reikalo, o dabar marsiruojame. Musu vaikinukas dideja ir storeja kas diena. Kita savaite 2 menesiu proga vaziuosime pas gydytoja suzinoti visu ugio ir svorio parametru.
Vixiuke, o kokioje klinikoje gydotes? Mes prisirase Garliavos seimos klinikoje.
Gal galetume kada susitikti kartu vaikucius pavezinti  mirksiukas.gif

mes ir garliavoj prisirašę, tik paprastoje poliklinikoje, masažiukus tai daro visiem vaikiukam (ir kas šeimos klinikoje prisirašę) ligoninės pastate. labai nuostabi masažistė, mes pas ją ir į namus ėjom, kai papildomus pirkom masažus, sąžyningai masažuoja ir nebrangiai smile.gif pas ortopedą važiuojam į savanorius į ortopedinį. O kaip tik bus gražesnė dienelė tikrai galim išeiti į lauką, tik aš jei einu, tai po pietų su vežimu, apie 3 val, nes jei išeinu iki pietų, tai dukrytė užmiega vežime, o jau didelė, nepatogu jai ten miegoti, tai iki pietų einam šiaip pavaikščioti. Kurioj vietoj jūs gyvenat? Daugiabučiuose? Mes tai Žiedo gatvėj
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 16, 13:58)
mes ir garliavoj prisirašę, tik paprastoje poliklinikoje, masažiukus tai daro visiem vaikiukam (ir kas šeimos klinikoje prisirašę) ligoninės pastate. labai nuostabi masažistė, mes pas ją ir į namus ėjom, kai papildomus pirkom masažus, sąžyningai masažuoja ir nebrangiai  smile.gif  pas ortopedą važiuojam į savanorius į ortopedinį. O kaip tik bus gražesnė dienelė tikrai galim išeiti į lauką, tik aš jei einu, tai po pietų su vežimu, apie 3 val, nes jei išeinu iki pietų, tai dukrytė užmiega vežime, o jau didelė, nepatogu jai ten miegoti, tai iki pietų einam šiaip pavaikščioti. Kurioj vietoj jūs gyvenat? Daugiabučiuose? Mes tai Žiedo gatvėj

Mes gyvename baltu plytu daugiabutyje Alytaus gatveje tik ivaziavus i Mastaicius iskart uz viaduko. Pasivaikscioti iseiname, kai nebuna vejo, dazniausiai apie pietus 13 - 14 val. Rytais tai ne, nes daznai as kartu su suneliu numingu ilgiau, ypac jei sunkesne naktis yra buvusi. Sia ir kita savaite nelabai galesiu, nes vyresne dukrele serga verysad.gif . Kai prisiruosim, reiktu susitarti susitikimui mirksiukas.gif
Atsakyti