QUOTE(vilmux x @ 2007 12 30, 17:02)
Sveikutės visos
Su praėjusiom jus ir su artėjančiais
Viola,smagu,kad sunelis auga
Vixiuke,atleiskit,kad iki kalėdu nesusiorganizavau del tu dovaneliu vaikučiams
Ištikruju labai norčiau,jei galiu darkuo nors pagelbėti...Jus tik dovaneles renkat,ar ir šiaip bet kada,bet kokia parama priimat ir vežat?
Tiesa,mergaitės,musu šuo nuo namo kažkur prapuolė,prieš gera valanda.Jei pamatytumėt,kur belakstant didelį juoda šunį su antkakliu,parašykit.Jis panašus į labradora,trumpaplaukis,ir labai geras.Vardu ROLFAS.
Labukas. Aš taip pat sveikinu visas su praėjusiom ir ateinančiom šventėm, bei linkiu daug daug sveikatos Jums ir jūsų šeimai.
28 dieną jau buvome pas vaikučius, Šiaip mes rinkome dovanėles, kad būtų kiekvienam vaikučiaui ir pinigėlius skanumynam, pampersam. Viskas praėjos labai sklandžiai ir puikiai, tik labai gaila tų vaikučių, kad jie niekam nereikalingi, o tokie mieli... Yra kelios mamytės, kurios pastoviai lanko tuos vaikų namus, aš taip pat žadu dar ten apsilankyti, jei kas turit ko nereikalingo, galėčiau nuvešti. Viena mamytė sudarė sąrašą ko labaiusiai trūksta, galiu jį čia įkelti:
1.vezimai
2.batai nuo 20iki 26,taip pat batukai lakstyti po grupes su uzkulne.
3.rubai (tvarkingi)
4.segtukai mergaitems i palukus.Nors mergaiciu musu grupeje buvo tik 3.
5.ir kelnes, ypac neturi berniukui didesniam 4-5m,man atrodo jo ugis 116panasiai
6. Pampersai