Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(viola28 @ 2007 11 30, 11:34)
Labas rytas  4u.gif
Gal žinote, kur Kaune būtų galima išsinuomoti karnavalinį vaikišką kostiumą?  ax.gif

Nu,kad net nežinau... g.gif Gal pabandykit google nuoroda įmest:karnavaliniai rubai kaune. O kodėl nuomuojat ir kokio jums reikia?
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2007 11 30, 09:34)
Labas rytas  4u.gif
Gal žinote, kur Kaune būtų galima išsinuomoti karnavalinį vaikišką kostiumą?  ax.gif

pasiskaitinėk yra tokia tema
http://www.supermama....php/t1956.html

Kaip jums sekasi? Mums tai vakar teko klinikose pabūt, dukrytė išsisuko ranką, bet pasirodo viskas tvarkoj, ten tik kažkoki raščiai buvo užstrigę, tai atstatė ir dabar viskas tvarkoj... o šiaip dar ir sirguliuojam abi... temperatūros šian jau nėra, bet dar snargliuojamės
Atsakyti
Ta tema forume vis paskaitineju, bet nieko tinkamo nerandu. O reikia bezdzioneles kostiumo. Su siuvimu mano reikalai nekaip, todel ieskau isnuomoti.
Vixiuke, viskas gerai, kas gerai baigiasi, bet turbut, kai atstatinejo raiscius, skaudejo dukrytei verysad.gif Mums irgi yra teke pora kartu vezti dukryte i Kliniku traumatologini. Viena karta smakra buvo prasiskelusi, o kita - nukrito nuo palanges ir uzsigavo galva. Tada baisiai issigandau, nes is karto pasidare mieguista. Klinikose atsidureme per 10 min. Buvo smegenu sukretimas, iki vakaro prabuvome ligonineje stebejimui.
O bernytis valgus - per savaite uzsiaugino chamekiuko skruostus doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2007 11 30, 13:28)
Ta tema forume vis paskaitineju, bet nieko tinkamo nerandu. O reikia bezdzioneles kostiumo. Su siuvimu mano reikalai nekaip, todel ieskau isnuomoti.
Vixiuke, viskas gerai, kas gerai baigiasi, bet turbut, kai atstatinejo raiscius, skaudejo dukrytei  verysad.gif Mums irgi yra teke pora kartu vezti dukryte i Kliniku traumatologini. Viena karta smakra buvo prasiskelusi, o kita - nukrito nuo palanges ir uzsigavo galva. Tada baisiai issigandau, nes is karto pasidare mieguista. Klinikose atsidureme per 10 min. Buvo smegenu sukretimas, iki vakaro prabuvome ligonineje stebejimui.
O bernytis valgus - per savaite uzsiaugino chamekiuko skruostus  doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

o maximoj kokioj nėra pirkti, ten mačiau kažkokių kostiumų. Ir mus į klinikas vežė, vyro nebuvo namie tai greitąją išsikviečiau... na bet dabar viskas tvarkoj
Atsakyti
Viola28, tik dabar perskaičiau kad jau broliuką turit. Labai labai sveikinam thumbup.gif Kaip dukrytė reaguoja?
Del kostiumo mums pasisekė, mano dičkis karnavale tiesiog vaidins kalėdų nlaukiantį vaiką lotuliukas.gif taip kad kostiumo jokio ir nereikės biggrin.gif O dėl beždžionėlės liepk vyrui pro prekybos centrus prasukt tarp kaukiu šiuo metu jų jau būna, galima gaut net ir bezdžionėlės kaukę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2007 12 02, 11:56)
Viola28, tik dabar perskaičiau kad jau broliuką turit. Labai labai sveikinam  thumbup.gif  Kaip dukrytė reaguoja?
Del kostiumo mums pasisekė, mano dičkis karnavale tiesiog vaidins kalėdų nlaukiantį vaiką  lotuliukas.gif  taip kad kostiumo jokio ir nereikės  biggrin.gif O dėl beždžionėlės liepk vyrui pro prekybos centrus prasukt tarp kaukiu šiuo metu jų jau būna, galima gaut net ir bezdžionėlės kaukę  mirksiukas.gif

Kol kas Ula reaguoja thumbup.gif Viskas jai labai idomu ir nori viskame dalyvauti - maudant, sauskelnes keiciant. Ir siaip karts nuo karto nubega pasiziureti, kaip miega. Reik tiketis, kad dideliu pavydo scenu nebus ax.gif
Atsakyti
šian senukuose buvom, yra visokių daug kostiumų, bet beždžionės nemačiau
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ar jau ruosiates Kaledoms? Kaip sekasi dovanas isrinkti savo artimiesiems? biggrin.gif
As dovanas nupirkau dar spalio menesi, nes numaciau, kad gruodi nebus kada slampineti po parduotuves. Liko tik mama ir anyta, neaprupintos dovanomis, bet cia kartu su MB galvosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2007 12 06, 16:14)
Sveikutes  4u.gif
Ar jau ruosiates Kaledoms? Kaip sekasi dovanas isrinkti savo artimiesiems?  biggrin.gif
As dovanas nupirkau dar spalio menesi, nes numaciau, kad gruodi nebus kada slampineti po parduotuves. Liko tik mama ir anyta, neaprupintos dovanomis, bet cia kartu su MB galvosim  ax.gif

labutis Niuz aš ir jau pirkinėju, skaitinėju supermamą, norisi kaž mirksiukas.gif kokių ypaingų, įdomių dovanų. Padariau daug kam kalendoriu su dukrytės foto. Taip pat nusinėriau kelias snaiges, namučiam papuošt ir iš popierio kelias susiklijavau smile.gif jau norėčiau ir eglę puošti, bet vyras dar pristabdo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Na,aš jau irgi po truputį dovanas organizuoju,bet tas šliaužiojimas po parduotuves,ir ju ieškojimas,tai mane vargina.. doh.gif
O eglutės šiemet nepuošim,gal šaka kokia, nes mano bičiukas,nuluptu
visus žaisliukus,ir dar neaišku ka su ta egle padarytu smile.gif

Vixiuke,galite trupai nupasakot,ka jus ten tiems vaikučiams organizuojat,buvau į ta puslapiuka įlindus,bet ten daug skaitinėt reikia ax.gif Kokias dovaneles ten renkant,už kokia suma,kam jas paduoti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 12 07, 12:03)
Sveikutės,

Na,aš jau irgi po truputį  dovanas organizuoju,bet tas šliaužiojimas po parduotuves,ir ju ieškojimas,tai mane vargina.. doh.gif
O eglutės šiemet nepuošim,gal šaka kokia, nes mano bičiukas,nuluptu
visus žaisliukus,ir dar neaišku ka su ta egle padarytu smile.gif

Vixiuke,galite trupai nupasakot,ka jus ten  tiems vaikučiams organizuojat,buvau į ta puslapiuka įlindus,bet ten daug skaitinėt reikia ax.gif Kokias dovaneles ten renkant,už kokia suma,kam jas paduoti reikia g.gif

mes tai pernai nusipirkom dirbtinę eglutę, nors aš jų labai nemėgstu, bet vyras įkalbėjo.
O akcijos principas toks, kad ruošiam dovanėles 1 - 4 metų vaikučiams, kurie gyvena vilijampolėje esančiame lopšelyje (vaikų namuose). Šiaip pagrinde jau dovanėlių nedaug ir trūksta. jas darome tai: apklijuojame batų dėžutes dovanų popieriumi (kad maždaug vienodos būtų) ir dedame žaislą kokį, knygutę kietais viršeliais, pieštukus, spalvojimo knygutę. Dabar trūksta dovanėlių tik nuo 1 iki 2 metų vaikučiams, tai pieštukai jau nelabai tiktų. Dar reikai vitaminų (įvairių), kanceliarinių priemonių (lapų, pieštukų, kreidelių, guašo, plastelino...). Patiems mažiausiems nešime bendras dovanas į grupes, tai jiems gal koki barškučiai tiktų, nes higienos priemonėms ir sauskelnėms maxima skyrė 500 lt smile.gif Tačiau ir visoki kremukai nepamaišytų, drėgnos servetėlės, nes šių daigtų ten labai trūksta. Taigi, kas ką gali, tas aukoja, kiti pinigėliais prisideda. Dovanėles darome iš naujų daiktų. Kas nori, gali vykti gruodžio 28 dieną kartu pas vaikučius, o kas nenori, negali, gali perduoti dovanėles. Šiuo atveju iš Mastaičių paimčiau aš. taigi, mielai kviečiu jungits prie mūsų mirksiukas.gif P.S. už kokią sumą darom dovanėles net nežinau, čia kievieno individualus reikalas, papraščiausiai darome daug maž vienodas. Už surinktus pinigėlisu pirksime balionų (soc. darbuotoja sakė, kad juos labai mėgsta vaikai), pyrago kokio ir dovanėlę leliukam iki 1 metukų.
Atsakyti
Kazko nutilom visos biggrin.gif Turbut ruosiate sventems? 000054.gif
Atsakyti