QUOTE(vilmux x @ 2007 12 07, 12:03)
Sveikutės,
Na,aš jau irgi po truputį dovanas organizuoju,bet tas šliaužiojimas po parduotuves,ir ju ieškojimas,tai mane vargina..
O eglutės šiemet nepuošim,gal šaka kokia, nes mano bičiukas,nuluptu
visus žaisliukus,ir dar neaišku ka su ta egle padarytu
Vixiuke,galite trupai nupasakot,ka jus ten tiems vaikučiams organizuojat,buvau į ta puslapiuka įlindus,bet ten daug skaitinėt reikia
Kokias dovaneles ten renkant,už kokia suma,kam jas paduoti reikia
mes tai pernai nusipirkom dirbtinę eglutę, nors aš jų labai nemėgstu, bet vyras įkalbėjo.
O akcijos principas toks, kad ruošiam dovanėles 1 - 4 metų vaikučiams, kurie gyvena vilijampolėje esančiame lopšelyje (vaikų namuose). Šiaip pagrinde jau dovanėlių nedaug ir trūksta. jas darome tai: apklijuojame batų dėžutes dovanų popieriumi (kad maždaug vienodos būtų) ir dedame žaislą kokį, knygutę kietais viršeliais, pieštukus, spalvojimo knygutę. Dabar trūksta dovanėlių tik nuo 1 iki 2 metų vaikučiams, tai pieštukai jau nelabai tiktų. Dar reikai vitaminų (įvairių), kanceliarinių priemonių (lapų, pieštukų, kreidelių, guašo, plastelino...). Patiems mažiausiems nešime bendras dovanas į grupes, tai jiems gal koki barškučiai tiktų, nes higienos priemonėms ir sauskelnėms maxima skyrė 500 lt
Tačiau ir visoki kremukai nepamaišytų, drėgnos servetėlės, nes šių daigtų ten labai trūksta. Taigi, kas ką gali, tas aukoja, kiti pinigėliais prisideda. Dovanėles darome iš naujų daiktų. Kas nori, gali vykti gruodžio 28 dieną kartu pas vaikučius, o kas nenori, negali, gali perduoti dovanėles. Šiuo atveju iš Mastaičių paimčiau aš. taigi, mielai kviečiu jungits prie mūsų
P.S. už kokią sumą darom dovanėles net nežinau, čia kievieno individualus reikalas, papraščiausiai darome daug maž vienodas. Už surinktus pinigėlisu pirksime balionų (soc. darbuotoja sakė, kad juos labai mėgsta vaikai), pyrago kokio ir dovanėlę leliukam iki 1 metukų.