QUOTE(berge @ 2012 06 18, 11:54)
Sveikos Mastaiciu mamytes, mes zadame jau neuzilgo atsikelti i Mastaicius i ta rajoneli prie arx degalines Samanu gatve. Norejau paklausineti gal kartais siame rajonelyje ar Mastaiciuose yra mamyciu ieskanciu darbelio pasaugoti vaikucius, arba atvirksciai nerandaciu aukles. Susidureme su problema, jog negauname darzelyje vietos, todel ieskau kas galetu priziureti vaikuti arba dar neiciau i darba ir patys priimtumem i draugija koki vaikuti. Auginu du vaikucius mergaite ir berniuka, mes mergaite taip pat veziojame i darzeli prie onkologinio.Kazkur rase viena mamyte,jog irgi vezioja i darzeli prie onkologinio, mes einame i Meskuciu grupe. O berniukui du metai bet su darzeliu probeme Garliavos darzelyje uzsiraseme nuo 3 menesiu,bet ten eiles labai ilgos,dar nepateksime siemet.
Lauksiu naujienu is Mastaiciu mamyciu.
Sveikutes,žiuriu vis daugia atsikelia į kotedžų rajonėlį

, čia mes jį taip vadinam
Tai aš vežioju Gedimina į tą patį darželį,bet jis "BITUČIU" grupėje,ir kitais metais jau bus priešmokyklinėje. Dėl auklių,tai kiek žinau gana sunkus reikalas

Ištikrūjų,tai aš pati kol nerandu darbo kokio aš noriu,esu apsiėmus mergytę prižiuret,kai serga važiuoju pas ją,kai sveika man atveža ją į namus. Tačiau mano mažoji draugė greitai išsikels,ir turbut draugystė musu nutruks. Bet nežinau ar jau beapsiimčiau kitą prižiuret,nes mano mažule be galo gera mergytė,įtariu,kad tokių vaiku vienetai,o ir prižiuret norėčiau tik savo namuose