Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

RENKAM LABDARA

jaunai jau esamai ir dar busimai mamai mano manymu reiketu pagalbos, vaikui drabuzeliu tiek esamam tiek busimam turi minimaliai, beto gal kazkam atlike tapetu...
kudikelio kraitelis lygus nuliui, pati neranda darbo (dirbo maximoj bet tekdavo is aleksoto 23 val pareiti peskom... pasiuliau paprasyti pagalbos bet purtosi nes gedinasi...

nemanau kad vaikams, juolab naujagimiui tinka tokios salygos...

user posted image ant grindu nebelike dazu

user posted image supelije sienos
user posted image
user posted image
user posted image apsilupe tapetai

pati neruko negeria, tik motina jos geria ir ja engia... gaila man ju, gal kasnors tures koki neberreikalinga kilimuka, o gal atliko dazu ar tapetu? gal liko nio kudikelio daikteliu? priims viska 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Kokio amžiaus vyresnis vaikas? Mergaitė ar berniukas?
Per praeitą mėn. atidaviau kelis maišus vaikiškų drabužių. Jei dar turėsiu ką atiduoti, parašysiu.
Ir kokio sudėjimo mama? Gal rasčiau ką nors ir jai. Nors generalinę tvarką jau dariau, bet dar liko keli daiktai, kurių nespėjau atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(Garbe @ 2012 05 07, 23:43)
Kokio amžiaus vyresnis vaikas? Mergaitė ar berniukas?
Per praeitą mėn. atidaviau kelis maišus vaikiškų drabužių. Jei dar turėsiu ką atiduoti, parašysiu.
Ir kokio sudėjimo mama? Gal rasčiau ką nors ir jai. Nors generalinę tvarką jau dariau, bet dar liko keli daiktai, kurių nespėjau atiduoti.

mergyte 3.5metu mama nesioja m/l dydzio drabuzius
Atsakyti
QUOTE(x-tina88 @ 2012 05 08, 09:23)
mergyte 3.5metu mama nesioja m/l dydzio drabuzius

aciu uz nora padeti, bet gal galima panaikinti nuotraukas? dar okia socialine kas uzsiundys verysad.gif susirasiu darba ir susitvarkysiu viska blush2.gif ax.gif
Atsakyti
dovanoju atzala tokios issikasti patiems hihihi.gifuser posted image

o as paimciau visoki turta blush2.gif leliukiskus rubelius nesvarbu mergytei ar vyrukui ir mergaitiskus rubelius 4 metu, ir moteriskus m/l dydzio blush2.gif ax.gif 4u.gif ir visokia kitoke vaikiska technika... blush2.gif busiu labai dekinga aciuks.gif flirt.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynės smile.gif

Bandysiu prikelt musu apmirusia temele smile.gif Kaip visos užsilaike,kur prapuole? Kaip vaikučiai auga?
Mes tai neblogai,džiaugiames šiltais orais, didžioji mano jau baigia 9 klase,tiksliau gimnazijos 1 smile.gif O mazgius jau kitais metais keliaus į paruošiama darželio grupe,tai vis pasuku galvą ka su mokykla reiks daryt...Gal kuri turit 6metį ar šešiametę,kokios mintys dėl mokyklos,kur planuojat leisti?
Atsakyti
Sveikos mamytes, uzmaciau sia temele. Mes i vasaros pabaiga keliames is Silainiu i Mastaicius, tai dziugu, kad mamyciu kaip suprantu nemazai thumbup.gif Gyvensime Samanu g. kotedzuose, ten jau yra gyvenanciu keleta metu, musu dar tik irenginejamas, gal yra mamyciu konkreciai is sios vietos, nes ji tokia atokesne nuo tu tikruju Mastaiciu kaip suprantu.
Musu vyresnele ka tik pirmaja klase baige Silainiuose, kadangi mokykla esame labai patenkinti, kol kas nezadame nieko keisti, teks pavezioti, net ir mazyle kol kas planuoju i Silainiu darzeli leisti. Kaip mamytes gyvenate, ar yra kur su mazaisiais apart savo kiemu pasibuti Mastaiciuose, pabendrauti mamytems ir vaikuciams? As negaliu be zmoniu, mano vaikai ziuriu irgi tokie patys - vieniems namie neidomu, reikia draugu, veiksmo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika amber7, mes taip pat, įsirenginėjame kotedžą, tik kitame gale. Pažiūrėjau MAPS, nuo mūsų iki jūsų, daugiau nei 3 km.
Atsakyti
QUOTE(amber7 @ 2012 06 02, 00:40)
Sveikos mamytes, uzmaciau sia temele. Mes i vasaros pabaiga keliames is Silainiu i Mastaicius, tai dziugu, kad mamyciu kaip suprantu nemazai  thumbup.gif Gyvensime Samanu g. kotedzuose, ten jau yra gyvenanciu keleta metu, musu dar tik irenginejamas, gal yra mamyciu konkreciai is sios vietos, nes ji tokia atokesne nuo tu tikruju Mastaiciu kaip suprantu.
Musu vyresnele ka tik pirmaja klase baige Silainiuose, kadangi mokykla esame labai patenkinti, kol kas nezadame nieko keisti, teks pavezioti, net ir mazyle kol kas planuoju i Silainiu darzeli leisti. Kaip mamytes gyvenate, ar yra kur su mazaisiais apart savo kiemu pasibuti Mastaiciuose, pabendrauti mamytems ir vaikuciams? As negaliu be zmoniu, mano vaikai ziuriu irgi tokie patys - vieniems namie neidomu, reikia draugu, veiksmo  rolleyes.gif

Sveika amber 4u.gif Na,mes ne Samanu gatveje,bet šalia, Miglės gatveje gyvenam. Kotedžus per langa matau smile.gif Patikėkite,jums liudna ten tikrai nebus,daug ten gyventojų,daug mamyčių esamų ir būsimų smile.gif
Bet taip toli vežiosite.... doh.gif Žinoma,jei kokie darbai pakeliui,tai suprantama,bet jei ne... Aš šiuo metu vežioju saviškį į darželį prie onkologinio,bet vežioju tik dėl to,kad mes turime šiokiu tokiu bėdeliu,ir tas darželis specializuotas,bet į mokykla manau leisiu Mastaičiuose,dabar labai patogu,vaikus beveik nuo namu ir paima ir parveža,jei ka,ir pesčias pareis,netoli.
Įdomu ar čia yra mamyčiu kuriu vaikučiai eis į pirma klasę 2013 rugsėjį ir planuojat Mastaičiuose?
Atsakyti
Tiesa,aš čia ne į temą truputį,bet truputį pasireklamuosiu blush2.gif Gal kas iš jūsų,ar draugų,ar giminaičiu,ir t.t ieško sklypuko namukui statytis Mastaičiuose,mes parduodame šalia,Miglės gatvėje,keturis namu valdos sklypus. Labai nebloga vieta,vyras padares ir išpyles asfalto drožlemis keliuką,tad kelio bukle jau nereiks rupintis,nes vyras dirba su tokia technika kur kelius ir nuvalo ir sugreideriuoja smile.gif Jei domina,rašykite man į a.ž. Atiduosime už labai protinga kaina.
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2012 06 02, 18:25)
Sveika amber 4u.gif Na,mes ne Samanu gatveje,bet šalia, Miglės gatveje gyvenam. Kotedžus per langa matau smile.gif Patikėkite,jums liudna ten tikrai nebus,daug ten gyventojų,daug mamyčių esamų ir būsimų smile.gif
Bet taip toli vežiosite.... doh.gif Žinoma,jei kokie darbai pakeliui,tai suprantama,bet jei ne... Aš šiuo metu vežioju saviškį į darželį prie onkologinio,bet vežioju tik dėl to,kad mes turime šiokiu tokiu bėdeliu,ir tas darželis specializuotas,bet į mokykla manau leisiu Mastaičiuose,dabar labai patogu,vaikus beveik nuo namu ir paima ir parveža,jei ka,ir pesčias pareis,netoli.
Įdomu ar čia yra mamyčiu kuriu vaikučiai eis į pirma klasę 2013 rugsėjį ir planuojat Mastaičiuose?

Labas vakaras dar karta:) Nu labai dziaugiuosi, jei ten veiksmas vyksta, nes kolkas kiek nuvaziuoju pakontroliuoti vyro remonto darbu, tai kazkaip nematyti man tu gyventoju beveik. Nu bet nedaznai ir neilgam nuvaziuoju, tai gal del to... ax.gif
O del mokyklos tai jo, tolokai, bet tiesiog dukrai ten labai patinka, o dabar jau nesinori kazkaip paskubom kazka keisti, tuo labiau, kad dar po metu man i darbus, o viena kazin ar noresiu treciokele palikti Mastaiciuose, tai turbut laikui begant ieskosime mokyklos prie darbovieciu, nes norisi ir bureliu, uzklasines veiklos, kazin ar Mastaiciuose yra kazkoks pasirinkimas? Plius musu visi seneliai silainiuose, bus kur jai pareiti. Tiesiog kai persikelsime cia gyventi, tuomet ir pasimatys visa situacija smile.gif
Smagu prie jusu prisijungti ax.gif
Atsakyti
Labukas, ieškome nuomotis butą gal ką žinote šiam kampe kad nuomotų. Kaip alytaus gatvė ar ten ramu ir padoru... smile.gif
Atsakyti