[quote=Spindulia,2012 02 22, 00:39]
vilmux x, o kodel tau nepatinka kad zmones sako savo zinias apie Mastaiciu mokyklas? Juk jos tikrai ne is pirsto lauztos Nenoriu cia plestis is kur zinau, bet tikrai ne is oro tie gandai. Ir as tai visada stebiuosi, kaip tik jei visiems viskas buna tik super, nes net is patirties apie savo mokykla galiu pasakyti, kad man buvo super, o jau mano brolis is jos bego neatsigrezdamas O ta pati mokykla, tik keletos metu skirtumas taigi viskas keicias ir reikia nepykti, o geriau isklausyti visokias nuomones ir daryti kaip tau tada atrodo
Spindulia todel,kad dažniausia tos žinios blogos ir neteisingos,kaip ir sakiau,ne nuo mokyklos priklauso,o nuo aukletojos,vaiku,netgi tevu,kurie kartais burbula išpučia.
Garbe,aš irgi mąstau kur čia leist reikės savo mažiu,greičiausia,kad į Mastaičiu pradine,pasidomesiu kokia aukėtoja bus tu pradinuku kai reikės eiti mano vyrukui. Norėčiau,bet dar pagalvosiu,nes turiu dar truputį laiko. Mano vaikis turi problemėliu,tai man ypatingai svarbu kokia bus aukletoja.O kiek amžiaus jusu vaikučiams?
DĖMESIO! Garliavoje dingusi haskių veislės kalytė vis dar neatsirado! Gal kas matėt, atkreipkit dėmesį ar kur kaimynystėje netikėtai neapsigyveno suaugęs šuo, taip pat praneškite, jeigu pastebėtumėte skelbimą su dovanojama kalyte... Kalytė labai draugiška. Padėkim grįžti namo. 868542471
Gorada, užjaučiu dėl dingusio šuniuko. Mes auginame kalytę ir katytę. Labai abi mylime. Linkiu, kad ir taviškė kuo greičiau atsirastų.
---
vilmux x, mūsų bernams, tuoj 10 m. Bet, taip pat, turi ypatingų poreikių, todėl labai svarbi mokyka ir mokytojos. Dar galvosime ką daryti, gal paliksime Kaune mokytis.
---
Spindulia, linkiu kuo greičiau susirasti tinkamą, už prieinamą kainą, darželį. Būsiu dėkinga, jei po to, parašysi kur, kurį išsirinkote ir kodėl? Nes gali ir mums tekti į privačius eiti. Tai norisi žinoti pagal kokius kriterijus kiti žmonės renkasi.
---
vilmux x, mūsų bernams, tuoj 10 m. Bet, taip pat, turi ypatingų poreikių, todėl labai svarbi mokyka ir mokytojos. Dar galvosime ką daryti, gal paliksime Kaune mokytis.
---
Spindulia, linkiu kuo greičiau susirasti tinkamą, už prieinamą kainą, darželį. Būsiu dėkinga, jei po to, parašysi kur, kurį išsirinkote ir kodėl? Nes gali ir mums tekti į privačius eiti. Tai norisi žinoti pagal kokius kriterijus kiti žmonės renkasi.
Gorada, mačiau šitą skelbimą anksčiau jau. Jeigu kur užmatytume būtinai padėtume rasti namus, galit būt garantuoti
QUOTE(Gorada @ 2012 02 23, 14:14)
DĖMESIO! Garliavoje dingusi haskių veislės kalytė vis dar neatsirado! Gal kas matėt, atkreipkit dėmesį ar kur kaimynystėje netikėtai neapsigyveno suaugęs šuo, taip pat praneškite, jeigu pastebėtumėte skelbimą su dovanojama kalyte... Kalytė labai draugiška. Padėkim grįžti namo. 868542471
Gorada, nenoriu veltui suteikti vilties, bet mačiau šiandien skelbimą "Rasta kalytė", lyg tais... Nelabai įsižiūrėjau. Ten lyg buvo vokiečių aviganis, bet gal nuvažiuokite pasižiūrėti - o gal jūsiškė?
Skebimas kabėjo ant AVC (Aleksoto verslo centro) sienos, kažkur prie Swedbank.
Linkiu kuo greičiau surasti mylimą augintinį.
QUOTE(julkisr @ 2012 02 09, 15:49)
Temutes neseku, nezinau ar i tema mergaites, jei ka nepykite labai.
Gal jus zinote kas noretu dirbti aukle ar savaja perleistumete jei nebereikia Mes cia salia veduko tuose plytiniuose daugiabuciuose gyvename. Pasidalinkite patirtimi kaip ieskojote pipiriukams aukliu. Man pirmas kartas ir taip neramu....
Is anksto dekoju uz betkokia pagalba
ir mes is tu plytiniu su reklama, niekas cia pas mus brlstis nenori, ieskau jau vos ne metus
Gal jus zinote kas noretu dirbti aukle ar savaja perleistumete jei nebereikia Mes cia salia veduko tuose plytiniuose daugiabuciuose gyvename. Pasidalinkite patirtimi kaip ieskojote pipiriukams aukliu. Man pirmas kartas ir taip neramu....
Is anksto dekoju uz betkokia pagalba
ir mes is tu plytiniu su reklama, niekas cia pas mus brlstis nenori, ieskau jau vos ne metus
As cia labai ne i tema, bet gal kokia mamyte mastaiciuose turi nebereikalinga dviratuka ir gali padovanoti? Musu merytei itaria kazkokia sanariuku liga ir mes negalime daug vaikscioti, todel ieskome sportinuko arba dviratuko, bet ipirkti negalime del visako lauksim az
Manau, kad visi pasisakymai yra "į temą". Juk čia rašo Mastaičių mamytės apie tai kas jas jaudina. Ar ne taip?
Deja, nei dėl auklės, nei dviratuko, padėti negaliu.
Bet jau neramu darosi darželio nėra, auklę susirasti labai sudėtinga... Ką reiks daryti?
Deja, nei dėl auklės, nei dviratuko, padėti negaliu.
Bet jau neramu darosi darželio nėra, auklę susirasti labai sudėtinga... Ką reiks daryti?
as irgi nezinau.... kolkas vezioju pas savo mociute i aleksota vis nesulaukiam eiles garliavoje
o kazin kas per biesas tuose bendrikuose pirmam aukste teko matyt langus apklijuotus gyvuneliais kazkodel buvau uzsiciklinus kad ten kazkoks darzelis...
o kazin kas per biesas tuose bendrikuose pirmam aukste teko matyt langus apklijuotus gyvuneliais kazkodel buvau uzsiciklinus kad ten kazkoks darzelis...
Beje gal yra mamyciu kuriai nebereik vezimelio?
Jei ten, kur prie mokyklos, tai pradinė mokykla penkiaaukščio pirmame aukšte. Mes dar nebuvome, bet susirašinėjau su mokytoja.
---
Kokio vežimėlio ieškote? Mes parduodame Milli Zippy Way lopšį.
Lopšys kelis mėn. naudotas, o važiuoklė visiškai nauja.
Jei domina, į AŽ.
---
Jei domina, į AŽ.
QUOTE(Garbe @ 2012 05 06, 22:27)
Jei ten, kur prie mokyklos, tai pradinė mokykla penkiaaukščio pirmame aukšte. Mes dar nebuvome, bet susirašinėjau su mokytoja.
---
Jei domina, į AŽ.
---
Jei domina, į AŽ.
laba o kokia kaina?