Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

Sveikutės,

parašykit man į až skypus savo, paplepėsim konferencijoj... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

kaip šauniai isibegejo musu temutė thumbup.gif Sveikos visos naujai prisijungusios smile.gif

O kam tas skype? Juk tam ir turime čia tema wink.gif

O mes vasario 8 gryžom iš sanatorijos,gerai praleidom laika su suneliu,pasisveikatinom smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
Mes dar negyvename Mastaičiuose, bet labai norime ten atsikraustyti.
Parašykite, prašau, kiek Mastaičiuose yra darželių, pradinių ir vidurinių mokyklų. Kurias rekomenduotuvėte, o kurių ne? Kodėl? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 11, 22:20)
Sveika prisijungus  4u.gif 

Tas kotedzu kvartalas prie veduko skaitos?  rolleyes.gif 

Jei butu norinciu tikrai galima pasidaryti koki susibegima su kavyte  mirksiukas.gif  Vis tik smagiau bendrauti kai jau gyvai esi zmogu mates  mirksiukas.gif

Ka as zinau, ar cia skaitos prie viaduko biggrin.gif zodziu tas, kuris prie degalines aris, ar kaip ji ten vadinas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kitoje temoje parašiau šį klausimą, gal čia yra galinčių atsakyti.
QUOTE(MMarija* @ 2012 02 16, 01:30)
Gal galėtų parašyti tos, kurių vaikai dabar (2011/2012 m.m.) mokosi Mastaičių pagrindinės mokyklos 3-oje klasėje. Ką manote apie mokytoją? Ar vaikai ir jūs, eate patenkinti klasiokais? Kokie vaikų tarpusavio santykiai? Kiek klasėje mokinių, kokia sudėtis?
Jei spėsime iki rugsėjo atsikraustyti, norėčiau savo vaiką leisti į Mastaičių pradinės mokyklos 4-ą klasę, todėl pradėjau domėtis.
Lauksiu...

http://www.supermama...?...95466&st=12
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2012 02 13, 10:11)
O kam tas skype? Juk tam ir turime čia tema wink.gif

O mes vasario 8  gryžom iš sanatorijos,gerai praleidom laika su suneliu,pasisveikatinom smile.gif

QUOTE(skanipetruska @ 2012 02 16, 15:13)
Ka as zinau, ar cia skaitos prie viaduko biggrin.gif zodziu tas, kuris prie degalines aris, ar kaip ji ten vadinas  ax.gif

Sveikos,

Skypas tam, kad galetume apie viska pliurpti smile.gif Nes cia yra kas seka postus ir skelbia visiems iskreipta info doh.gif , o mes norim susipazinti artimiau kaip sakant mirksiukas.gif

Smagu kad pasisveikaltinot thumbup.gif Ir salciai spejo praeiti biggrin.gif

Ne, ne prie veduko schmoll.gif Isivaizdavau kad kotedziukai paciuose Mastaiciuose, bet pagal gatve jau susiziurejau kur mirksiukas.gif

Klause mamytes del darzeliu mokyklu. Tai kiek zinau darzelio is viso nera Mastaiciuose, yra tik Garliavoj arba Pazeruose jei neklystu blush2.gif
Pradine ir vidurine yra po viena. Mano ziniomis ne itin geros blush2.gif
Bent jau mes saviske panelyte vesim ir i darzeli ir greiciausiai i mokykla kitur kazkur 4u.gif
Atsakyti
O-jo-joi... Nėra darželio... sad.gif Tai jau visai prastai.
Na, mano panelytė dar mažytė (8 mėn.), bet dar į jokį darželį neužregistravau. Maniau, kai tik atsikelsime į Mastaičius, lėksiu registruoti. O pasirodo, net nėra kur... sad.gif Liūdna...
Bet ačiū už info. Reikės žiūrinėti kažkur kitur.
---
O kaip dėl Garliavos? Kiek ten darželių? Gal parekomenduotumėte geresnį?
Atsakyti
Sveikutės,

Taip gaila,kad nera darželio,bet gal su laiku bus,Mastaičiai labai plečiasi,tad darželis butu labai reikalingas.
Garliavoje tai yra trys darželiai,bet kaip visada problemos su vietom doh.gif Garbe,jums dar laiko yra,manau jei dabar užrašysite vaikutį,tai jam ateis eilė,kol reikės eiti. O del rekomendacijų,tai čia taip pat kaip ir su mokyklom,viskas priklauso nuo auklėtojos ir nuo mokytojos. Man labai nepatinka,kai skleidžia blogas paskalas apie Mastaičiu pradinę,jei jau ji tokia bloga butų,niekas savo vaikų ten nevestų. Mano kaimynės du vaikai lanko ta mokyklą,tai be galo patenkinta viskuo,aukletojom,užimtumu,ir t.t. Kaip sakoma,kiek žmonių,tiek nuomonių.
Atsakyti
vilmux x, ačiū už nuomonę ir informaciją. Dar ne daug paskaičiau apie pradinę mokyklą. Mačiau, kad yra ją peikiančių. Bet iš mamų, kurių vaikai ją lanko, susidariau nuomonę, jog nėra taip blogai, kaip aprašo tie, kurie nelanko. O jei nelanko, tai iš kur gali žinoti? biggrin.gif

Kaip suprantu, savo sūnelį ketinate leisti į Mastaičių pradinę?
Atsakyti
vilmux x, o kodel tau nepatinka kad zmones sako savo zinias apie Mastaiciu mokyklas? Juk jos tikrai ne is pirsto lauztos smile.gif Nenoriu cia plestis is kur zinau, bet tikrai ne is oro tie gandai. Ir as tai visada stebiuosi, kaip tik jei visiems viskas buna tik super, nes net is patirties apie savo mokykla galiu pasakyti, kad man buvo super, o jau mano brolis is jos bego neatsigrezdamas lotuliukas.gif O ta pati mokykla, tik keletos metu skirtumas smile.gif taigi viskas keicias ir reikia nepykti, o geriau isklausyti visokias nuomones ir daryti kaip tau tada atrodo 4u.gif

Garbe, o del tavo mergytes kad dar maza ir i darzeli neuzrasei tai nesidziaug per daug biggrin.gif As uzrasiau saviske kai jai buvo 4 menesiai ir va uzvakar gavau siurprizus... ne i viena darza nepapuolam doh.gif Nors kai rasem eilej buvom treti, kitam darzelyje is viso gal 2 ar tai 4 tik doh.gif
Dabar panika ir paieska privaciu darzeliu uz nenormalius pinigus ir tai daugumoj nera vietu blink.gif doh.gif
Atsakyti
Spindulia, ketini taip ir nuleisti rankas? Jei užrašei daugiau nei prieš metus ir buvote 2, 4 ar nekyla klausimas kaip kiti gavo vietas? Suprantu, kad yra vairių pirmumo variantų, bet gal ne tiek daug, kad pilnos grupės būtų?
--
Ar žinai apie naują privatų darželį Kauno senamiestyje? Nepamenu jo pavadinimo. Atsidarė pernai, 2011 m. Kol kas, ten kaina nėra astronominė, lyg 650 Lt. Bet pasidomėk, gal aš klystu. Žinau, kad rudenį-žiemą jie dar tik 1 vaiką turėjo, todėl pigiau priiminėjo, klientūrą rinko.
---
P.S. Aš dar turiu du pradinokus. Tai domiuosi ir mokyklomis. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbe @ 2012 02 22, 01:51)
Spindulia, ketini taip ir nuleisti rankas? Jei užrašei daugiau nei prieš metus ir buvote 2, 4 ar nekyla klausimas kaip kiti gavo vietas? Suprantu, kad yra vairių pirmumo variantų, bet gal ne tiek daug, kad pilnos grupės būtų?
--
Ar žinai apie naują privatų darželį Kauno senamiestyje? Nepamenu jo pavadinimo. Atsidarė pernai, 2011 m. Kol kas, ten kaina nėra astronominė, lyg 650 Lt. Bet pasidomėk, gal aš klystu. Žinau, kad rudenį-žiemą jie dar tik 1 vaiką turėjo, todėl pigiau priiminėjo, klientūrą rinko.
---
P.S. Aš dar turiu du pradinokus. Tai domiuosi ir mokyklomis. wink.gif

Nu o ka tu pasokinesi... jos varo savo kad sistema tokia ir viskas doh.gif Nebent su kysiais eisi, bet mes labai kategoriskai pries, tad jau geriau uz privatu mokesim blush2.gif O mums kai nesem aiskino, kad mums reik tik nuo kovo men, tai sako viskas ok, bus vieta nuo rudens jums suformuota ir tikrai pateksit. O jau kai reikia eiti plokstele is kitos puses, kad grupes suformuoja rugpjucio menesi ir nuo rugsejo kas eina patenka, o norint veeliau patekti, turi vaikai iseiti is to darzelio kad atsirastu vieta doh.gif Nu vien zo isdurineja kaip tik nori gun_bandana.gif
O apie privacius jau visus zinau ir ta Kolpingo ko gero turi omeny? Dar nebuvom nuleke ne i viena, bet vaziuosim vaziuosim mirksiukas.gif
Atsakyti