Sveikutės,
parašykit man į až skypus savo, paplepėsim konferencijoj...
Sveikutės,
kaip šauniai isibegejo musu temutė Sveikos visos naujai prisijungusios
O kam tas skype? Juk tam ir turime čia tema
O mes vasario 8 gryžom iš sanatorijos,gerai praleidom laika su suneliu,pasisveikatinom
kaip šauniai isibegejo musu temutė Sveikos visos naujai prisijungusios
O mes vasario 8 gryžom iš sanatorijos,gerai praleidom laika su suneliu,pasisveikatinom
Sveikos,
Mes dar negyvename Mastaičiuose, bet labai norime ten atsikraustyti.
Parašykite, prašau, kiek Mastaičiuose yra darželių, pradinių ir vidurinių mokyklų. Kurias rekomenduotuvėte, o kurių ne? Kodėl? Ačiū.
Mes dar negyvename Mastaičiuose, bet labai norime ten atsikraustyti.
Parašykite, prašau, kiek Mastaičiuose yra darželių, pradinių ir vidurinių mokyklų. Kurias rekomenduotuvėte, o kurių ne? Kodėl? Ačiū.
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 11, 22:20)
Sveika prisijungus
Tas kotedzu kvartalas prie veduko skaitos?
Jei butu norinciu tikrai galima pasidaryti koki susibegima su kavyte Vis tik smagiau bendrauti kai jau gyvai esi zmogu mates
Tas kotedzu kvartalas prie veduko skaitos?
Jei butu norinciu tikrai galima pasidaryti koki susibegima su kavyte Vis tik smagiau bendrauti kai jau gyvai esi zmogu mates
Ka as zinau, ar cia skaitos prie viaduko zodziu tas, kuris prie degalines aris, ar kaip ji ten vadinas
Sveikos, kitoje temoje parašiau šį klausimą, gal čia yra galinčių atsakyti.
http://www.supermama...?...95466&st=12
QUOTE(MMarija* @ 2012 02 16, 01:30)
Gal galėtų parašyti tos, kurių vaikai dabar (2011/2012 m.m.) mokosi Mastaičių pagrindinės mokyklos 3-oje klasėje. Ką manote apie mokytoją? Ar vaikai ir jūs, eate patenkinti klasiokais? Kokie vaikų tarpusavio santykiai? Kiek klasėje mokinių, kokia sudėtis?
Jei spėsime iki rugsėjo atsikraustyti, norėčiau savo vaiką leisti į Mastaičių pradinės mokyklos 4-ą klasę, todėl pradėjau domėtis.
Lauksiu...
Jei spėsime iki rugsėjo atsikraustyti, norėčiau savo vaiką leisti į Mastaičių pradinės mokyklos 4-ą klasę, todėl pradėjau domėtis.
Lauksiu...
http://www.supermama...?...95466&st=12
QUOTE(vilmux x @ 2012 02 13, 10:11)
QUOTE(skanipetruska @ 2012 02 16, 15:13)
Ka as zinau, ar cia skaitos prie viaduko zodziu tas, kuris prie degalines aris, ar kaip ji ten vadinas
Sveikos,
Skypas tam, kad galetume apie viska pliurpti Nes cia yra kas seka postus ir skelbia visiems iskreipta info , o mes norim susipazinti artimiau kaip sakant
Smagu kad pasisveikaltinot Ir salciai spejo praeiti
Ne, ne prie veduko Isivaizdavau kad kotedziukai paciuose Mastaiciuose, bet pagal gatve jau susiziurejau kur
Klause mamytes del darzeliu mokyklu. Tai kiek zinau darzelio is viso nera Mastaiciuose, yra tik Garliavoj arba Pazeruose jei neklystu
Pradine ir vidurine yra po viena. Mano ziniomis ne itin geros
Bent jau mes saviske panelyte vesim ir i darzeli ir greiciausiai i mokykla kitur kazkur
O-jo-joi... Nėra darželio... Tai jau visai prastai.
Na, mano panelytė dar mažytė (8 mėn.), bet dar į jokį darželį neužregistravau. Maniau, kai tik atsikelsime į Mastaičius, lėksiu registruoti. O pasirodo, net nėra kur... Liūdna...
Bet ačiū už info. Reikės žiūrinėti kažkur kitur.
---
O kaip dėl Garliavos? Kiek ten darželių? Gal parekomenduotumėte geresnį?
Na, mano panelytė dar mažytė (8 mėn.), bet dar į jokį darželį neužregistravau. Maniau, kai tik atsikelsime į Mastaičius, lėksiu registruoti. O pasirodo, net nėra kur... Liūdna...
Bet ačiū už info. Reikės žiūrinėti kažkur kitur.
---
O kaip dėl Garliavos? Kiek ten darželių? Gal parekomenduotumėte geresnį?
Sveikutės,
Taip gaila,kad nera darželio,bet gal su laiku bus,Mastaičiai labai plečiasi,tad darželis butu labai reikalingas.
Garliavoje tai yra trys darželiai,bet kaip visada problemos su vietom Garbe,jums dar laiko yra,manau jei dabar užrašysite vaikutį,tai jam ateis eilė,kol reikės eiti. O del rekomendacijų,tai čia taip pat kaip ir su mokyklom,viskas priklauso nuo auklėtojos ir nuo mokytojos. Man labai nepatinka,kai skleidžia blogas paskalas apie Mastaičiu pradinę,jei jau ji tokia bloga butų,niekas savo vaikų ten nevestų. Mano kaimynės du vaikai lanko ta mokyklą,tai be galo patenkinta viskuo,aukletojom,užimtumu,ir t.t. Kaip sakoma,kiek žmonių,tiek nuomonių.
Taip gaila,kad nera darželio,bet gal su laiku bus,Mastaičiai labai plečiasi,tad darželis butu labai reikalingas.
Garliavoje tai yra trys darželiai,bet kaip visada problemos su vietom Garbe,jums dar laiko yra,manau jei dabar užrašysite vaikutį,tai jam ateis eilė,kol reikės eiti. O del rekomendacijų,tai čia taip pat kaip ir su mokyklom,viskas priklauso nuo auklėtojos ir nuo mokytojos. Man labai nepatinka,kai skleidžia blogas paskalas apie Mastaičiu pradinę,jei jau ji tokia bloga butų,niekas savo vaikų ten nevestų. Mano kaimynės du vaikai lanko ta mokyklą,tai be galo patenkinta viskuo,aukletojom,užimtumu,ir t.t. Kaip sakoma,kiek žmonių,tiek nuomonių.
vilmux x, ačiū už nuomonę ir informaciją. Dar ne daug paskaičiau apie pradinę mokyklą. Mačiau, kad yra ją peikiančių. Bet iš mamų, kurių vaikai ją lanko, susidariau nuomonę, jog nėra taip blogai, kaip aprašo tie, kurie nelanko. O jei nelanko, tai iš kur gali žinoti?
Kaip suprantu, savo sūnelį ketinate leisti į Mastaičių pradinę?
Kaip suprantu, savo sūnelį ketinate leisti į Mastaičių pradinę?
vilmux x, o kodel tau nepatinka kad zmones sako savo zinias apie Mastaiciu mokyklas? Juk jos tikrai ne is pirsto lauztos Nenoriu cia plestis is kur zinau, bet tikrai ne is oro tie gandai. Ir as tai visada stebiuosi, kaip tik jei visiems viskas buna tik super, nes net is patirties apie savo mokykla galiu pasakyti, kad man buvo super, o jau mano brolis is jos bego neatsigrezdamas O ta pati mokykla, tik keletos metu skirtumas taigi viskas keicias ir reikia nepykti, o geriau isklausyti visokias nuomones ir daryti kaip tau tada atrodo
Garbe, o del tavo mergytes kad dar maza ir i darzeli neuzrasei tai nesidziaug per daug As uzrasiau saviske kai jai buvo 4 menesiai ir va uzvakar gavau siurprizus... ne i viena darza nepapuolam Nors kai rasem eilej buvom treti, kitam darzelyje is viso gal 2 ar tai 4 tik
Dabar panika ir paieska privaciu darzeliu uz nenormalius pinigus ir tai daugumoj nera vietu
Garbe, o del tavo mergytes kad dar maza ir i darzeli neuzrasei tai nesidziaug per daug As uzrasiau saviske kai jai buvo 4 menesiai ir va uzvakar gavau siurprizus... ne i viena darza nepapuolam Nors kai rasem eilej buvom treti, kitam darzelyje is viso gal 2 ar tai 4 tik
Dabar panika ir paieska privaciu darzeliu uz nenormalius pinigus ir tai daugumoj nera vietu
Spindulia, ketini taip ir nuleisti rankas? Jei užrašei daugiau nei prieš metus ir buvote 2, 4 ar nekyla klausimas kaip kiti gavo vietas? Suprantu, kad yra vairių pirmumo variantų, bet gal ne tiek daug, kad pilnos grupės būtų?
--
Ar žinai apie naują privatų darželį Kauno senamiestyje? Nepamenu jo pavadinimo. Atsidarė pernai, 2011 m. Kol kas, ten kaina nėra astronominė, lyg 650 Lt. Bet pasidomėk, gal aš klystu. Žinau, kad rudenį-žiemą jie dar tik 1 vaiką turėjo, todėl pigiau priiminėjo, klientūrą rinko.
---
P.S. Aš dar turiu du pradinokus. Tai domiuosi ir mokyklomis.
--
Ar žinai apie naują privatų darželį Kauno senamiestyje? Nepamenu jo pavadinimo. Atsidarė pernai, 2011 m. Kol kas, ten kaina nėra astronominė, lyg 650 Lt. Bet pasidomėk, gal aš klystu. Žinau, kad rudenį-žiemą jie dar tik 1 vaiką turėjo, todėl pigiau priiminėjo, klientūrą rinko.
---
QUOTE(Garbe @ 2012 02 22, 01:51)
Spindulia, ketini taip ir nuleisti rankas? Jei užrašei daugiau nei prieš metus ir buvote 2, 4 ar nekyla klausimas kaip kiti gavo vietas? Suprantu, kad yra vairių pirmumo variantų, bet gal ne tiek daug, kad pilnos grupės būtų?
--
---
--
---
Nu o ka tu pasokinesi... jos varo savo kad sistema tokia ir viskas Nebent su kysiais eisi, bet mes labai kategoriskai pries, tad jau geriau uz privatu mokesim O mums kai nesem aiskino, kad mums reik tik nuo kovo men, tai sako viskas ok, bus vieta nuo rudens jums suformuota ir tikrai pateksit. O jau kai reikia eiti plokstele is kitos puses, kad grupes suformuoja rugpjucio menesi ir nuo rugsejo kas eina patenka, o norint veeliau patekti, turi vaikai iseiti is to darzelio kad atsirastu vieta Nu vien zo isdurineja kaip tik nori
O apie privacius jau visus zinau ir ta Kolpingo ko gero turi omeny? Dar nebuvom nuleke ne i viena, bet vaziuosim vaziuosim