Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

Aš kadangi dar pupsuoju su pilveliu tai dažnai Kaune būnu, nesėdžiu visą laiką namuose, o čia ką daug veiksi, židinuką pasikurenu, po internetą palandžioju, prisisvajoju ko nors, dar namus apsitvarkau, vyrui valgyt pagaminu, o tada jau kaip grįžta ausis išūžiu savo mintim, o tai vienai nelabai yra su kuom kalbėtis, su gyvūnais neįdomu - jie neatsako, visvien gaunasi monologas biggrin.gif Išsirinkau vežimėlį leliukui, tai vis ieškau kur pigiau prigriebt, dar visokius baldelius pažiūriu, kol kas nors įrengtas mažiuko kambarys bet be baldų stovi ax.gif O šiaip jei turit skype galima ten grupę susikurti ir pasiplepėsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2012 02 06, 22:19)
Aš kadangi dar pupsuoju su pilveliu tai dažnai Kaune būnu, nesėdžiu visą laiką namuose, o čia ką daug veiksi, židinuką pasikurenu, po internetą palandžioju, prisisvajoju ko nors, dar namus apsitvarkau, vyrui valgyt pagaminu, o tada jau kaip grįžta ausis išūžiu savo mintim, o tai vienai nelabai yra su kuom kalbėtis, su gyvūnais neįdomu - jie neatsako, visvien gaunasi monologas  biggrin.gif Išsirinkau vežimėlį leliukui, tai vis ieškau kur pigiau prigriebt, dar visokius baldelius pažiūriu, kol kas nors įrengtas mažiuko kambarys bet be baldų stovi  ax.gif O šiaip jei turit skype galima ten grupę susikurti ir pasiplepėsim  thumbup.gif

Baltai pavydziu tavo laikotarpiu wub.gif Megaukis, paskui niekada nebebusi viena lotuliukas.gif
O del Skype tai galima mirksiukas.gif As dar irgi pora 1,5 men namuose busiu tai paplepetume, o ir paskui vistiek busiu visa laika prie kompo mirksiukas.gif
Pas mus tai is viso sunius lauke gyvena, nera vietos musu laikinam namukyje, tai man taip jo truksta verysad.gif
Koki vezimuka issirinkai rolleyes.gif
Atsakyti
Temutes neseku, nezinau ar i tema mergaites, jei ka nepykite labai.

Gal jus zinote kas noretu dirbti aukle ar savaja perleistumete jei nebereikia smile.gif Mes cia salia veduko tuose plytiniuose daugiabuciuose gyvename. Pasidalinkite patirtimi kaip ieskojote pipiriukams aukliu. Man pirmas kartas ir taip neramu....

Is anksto dekoju uz betkokia pagalba
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 07, 12:06)
Baltai pavydziu tavo laikotarpiu  wub.gif  Megaukis, paskui niekada nebebusi viena  lotuliukas.gif
O del Skype tai galima  mirksiukas.gif As dar irgi pora 1,5 men namuose busiu tai paplepetume, o ir paskui vistiek busiu visa laika prie kompo  mirksiukas.gif 
Pas mus tai is viso sunius lauke gyvena, nera vietos musu laikinam namukyje, tai man taip jo truksta  verysad.gif 
Koki vezimuka issirinkai  rolleyes.gif

O pas jus šitas šuniukas kur nuotraukoj niufas gal? bigsmile.gif

Oj mėgaujuosi, išvis nėštumu labai džiaugiuosi, ir jaučiuosi fantastiškai blush2.gif Išsirinkau x-landerį xa, galvoju turėtų gerai mūsų žvyrkeliuku riedėti g.gif
Atsakyti
julkisr, del aukliu negaliu nieko patarti, pati iki 2 metu sedziu namie, o paskui keliausim i darzeli mirksiukas.gif

QUOTE(Eiryn @ 2012 02 09, 17:48)
O pas jus šitas šuniukas kur nuotraukoj niufas gal? bigsmile.gif

Oj mėgaujuosi, išvis nėštumu labai džiaugiuosi, ir jaučiuosi fantastiškai  blush2.gif Išsirinkau x-landerį xa, galvoju turėtų gerai mūsų žvyrkeliuku riedėti  g.gif

Aha, sitas biggrin.gif Niufas niufas wub.gif Senukas musu smile.gif Tik kai lauke gyvena, tai toks murziukas dabar doh.gif

Nu kaip smagu kad lengvas nestumas thumbup.gif
As tai irgi galvojau kad daug teks po zvirkeli varinet, bet realiai visai beveik nevazinejau, kazkaip kieme pastumdydavau ir uztekdavo, o i kelia dulkiu kvepuoti taip ir beveik niekad nevaziavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulia: 09 vasario 2012 - 17:22
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 09, 17:21)

Pradžia buvo sunki, ojjjj kaip pykino, iki kauno nuvažiuot iš čia būdavo misija neįmanoma doh.gif Buvo net pora savaičių kai iš lovos nesugebėjau atsikelti kaip silpna ir bloga buvo, bet praėjo tie pirmi trys mėnesiai ir nuėmė visus negalavimus kaip su ranka thumbup.gif

Aaaaaa jetau kaip faina, kokie jie nerealūs blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif Tikras meškinas, nuostabu wub.gif Jeigu lauke būna tai aš įsivaizduoju, kažkada jais labai domėjausi, bene labiausiai atbaidė komentarai kad labai sunku išdžiovinti kailį vasarą (maždaug pradeda šusti ir panašiai) o mes labai mėgstam prie visokių vandenų dažnai važiuoti ax.gif

Išvis kaip smagu yra tas savas kiemas, jau kai pradeda vaikščioti gi į kiemuką sau išėjai ir ramu, arba vėliau dar kokias supynes gal kas sumeistraus, smėlio dėžę, ech taip ir įsivaizduoju wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2012 02 09, 19:58)
Pradžia buvo sunki, ojjjj kaip pykino, iki kauno nuvažiuot iš čia būdavo misija neįmanoma  doh.gif

Aaaaaa jetau kaip faina, kokie jie nerealūs  blush2.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Išvis kaip smagu yra tas savas kiemas,

Oho, na bet jau dabar bent viskas gerai ax.gif Man tai nebuvo taip blogai, bet visa nestuke.gif buvo tai tas blogai, tai anas, tai po darbo tik guledavau doh.gif

O jo sveria tiek kiek as lotuliukas.gif
O su tuo kailiu tai zinok kaip pasiseka, mes varydavom prie ezeru tai visa savaite ir prabudavo slapias ir nieko wink.gif O vat maniskiui su kojom bedos verysad.gif Cia kaip sakant jau sitos veisles liga doh.gif

O del kiemo pritariu 100% thumbup.gif Turi mergina ir supynes (pakolkas tokias leliukiskas isnesamas is garazo tik) ir smelio deze ir siaip visokiu pramogu prisigalvoja smile.gif Mociute karuti padovanojo, tai paskui teveli dirba abu lotuliukas.gif
O cia va kaip mes pramogaujam ziema Ugne ciuozineja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulia: 09 vasario 2012 - 19:51
maniskiui ir jau si sestadieni 2 metukai, pradejom lankyti lopsiuka, tik va kad tie varliukai pirmus metelius daznai serga, su pirma mergyte ir panasiai vargom, kol berniuka paskui auginau tai pati galejau sargdint namie. Del to aukles ir dairausi, nes i darbeli grist reikia ....sad.gif

niu gal atsilieps daugiau mamyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 09, 19:50)

Omeny turit tikriausiai sanariukus, displazija, tai čia jau taip, vis dėl to tokį svorį atlaikyti turi unsure.gif

Bet tai jau kaaaaaip fainiai thumbup.gif Mes irgi sakom kinkysim savo šunes, kad patemptų roges vaikučiui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aha, displazija, bet dar ir siaip sanariai doh.gif Jau ir operacija darem ir vistiek vis vargstam verysad.gif

Jo sunis kinkyti smagumas thumbup.gif Anksciau tai mane tampydavo, tai beda kad sustoti nelabai eina lotuliukas.gif Neuztenka nei koju nei ranku lotuliukas.gif

P.S. O jus man rasykit tu, o ne jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Mastaiciu mamos 4u.gif

esu is naujo kotedzu kvartalo, laukiuosi leliuko. Jei koks susiburimas ar koks pristatymas, tai noreciau ir as sudalyvauti, jei tik iseitu biggrin.gif nes kai laukiuosi, ziauri miegale pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skanipetruska @ 2012 02 11, 19:54)
Sveikos Mastaiciu mamos  4u.gif

esu is naujo kotedzu kvartalo, laukiuosi leliuko. Jei koks susiburimas ar koks pristatymas, tai noreciau ir as sudalyvauti, jei tik iseitu biggrin.gif nes kai laukiuosi, ziauri miegale pasidariau biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Tas kotedzu kvartalas prie veduko skaitos? rolleyes.gif

Jei butu norinciu tikrai galima pasidaryti koki susibegima su kavyte mirksiukas.gif Vis tik smagiau bendrauti kai jau gyvai esi zmogu mates mirksiukas.gif
Atsakyti