Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

Oho,kad išjudinau ledus biggrin.gif

Spindulia,nesijaudinkit,mes irgi čia ne iš Mastaičiu centro,bet vistiek seniunija ta pati smile.gif

O pas Vixiuke aš vakar buvau. Labai patiko,sakiau Viktorijai,jei nores galesim pas mane suorganizuot toki vakareli,vietos turiu,naujas musu rajoniukas,gal atsiras norinčiu padalyvauti. Labai smagu,pabendrauji,pasikavini,nauju receptuku išbandai,o ir ta tuperware man visai patinka,tiek,kad kainos didokos,na bet retakrčiais galima sau leist nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2012 01 20, 15:43)
Oho,kad išjudinau ledus biggrin.gif

Spindulia,nesijaudinkit,mes irgi čia ne iš Mastaičiu centro,bet vistiek seniunija ta pati smile.gif

O pas Vixiuke aš vakar buvau. Labai patiko,sakiau Viktorijai,jei nores galesim pas mane suorganizuot toki vakareli,vietos turiu,naujas musu rajoniukas,gal atsiras norinčiu padalyvauti. Labai smagu,pabendrauji,pasikavini,nauju receptuku išbandai,o ir ta tuperware man visai patinka,tiek,kad kainos didokos,na bet retakrčiais galima sau leist nusipirkt smile.gif

Saunuole, kazkam gi reik ledus pralauzt thumbup.gif

O kaip baltai pavydziu blush2.gif Jau kai darysit tai butinai praneskit, bet bent jau kelias dieneles pries, nes man kaip tik dainu konkursas ryt, tai vis i repeticijas vakarais dumiu, tai neiseina jau nukelti kai ta pacia diena suzinai doh.gif
O TW ir man patinka, turiu merginai saukstuka, tai vienas is geriausiu ax.gif Aisku is manes pirkeja tai nekokia, nes vis taupom namui doh.gif Bet pasikavinti labai norisi, nes tikrai sitam uzkampi norisi tureti draugyte su kuria laiks nuo laiko bent jau kavytes pagurksnot susibegtume gathering.gif
Atsakyti
O spindulia,kur dainuojat? Aš visa gyvenimą svajojau kur nors dainuoti,kad ir kokiam moteru chore blush-anim-cl.gif Bet kažkaip vis nedrąsu isiliet į naują kolektyvą, o dabar galvojau gal aš jau per sena biggrin.gif

O dėl to TW vakarėlio,tai duosiu žinot butinai čia visoms kaimynėms,bet gal po kokio gero menesio,nes ryt iškeliauju su savo mažuoju į sanatoriją 18ai dienų.

Visoms sėkmės ir iki greito,neapleiskit temos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2012 01 21, 14:53)
nes ryt iškeliauju su savo mažuoju į sanatoriją 18ai dienų.

TW mamukas turi užsipirkęs, jai labai patinka, pastoviai giria, ale man irgi kaip naujakuriai dar biški per brangu, namie neįrengta dar daug kas, stengiuosi taupyt blush2.gif

Smagios sanatorijos, linkim pasveikti 4u.gif ir aišku daugiau nebesirgti. Aš prisimenu kai pati viena buvau sanatorijoje kažkada buvo labai linksma ir tos visos procedūros nerealiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2012 01 21, 15:53)
O spindulia,kur dainuojat? Aš visa gyvenimą svajojau kur nors dainuoti,kad ir kokiam moteru chore blush-anim-cl.gif Bet kažkaip vis nedrąsu isiliet į naują kolektyvą, o dabar galvojau gal aš jau per sena biggrin.gif

O dėl to TW vakarėlio,tai duosiu žinot butinai čia visoms kaimynėms,bet gal po kokio gero menesio,nes ryt iškeliauju su savo mažuoju į sanatoriją 18ai dienų.

as su skautai biggrin.gif Tai ten jokis choras, bet tiesiog kas met vyksta konkursas, tai vis sudalyvaujam mirksiukas.gif

Nu ka geros sanatorijos, pasveikit ir tikrai baikit sirgti mirksiukas.gif Nors pati irgi bijau darzelio vien del ligu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

daug neplepėsiu, nes vienos Mastaičių pletkininkės esu sekama doh.gif

Pranešim į až kai bus sekantis vakarėlis galėsim susipažinti ir pabendrauti gyvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2012 01 28, 17:20)
Sveikos mamytės,

daug neplepėsiu, nes vienos Mastaičių pletkininkės esu sekama  doh.gif

Pranešim į až kai bus sekantis vakarėlis galėsim susipažinti ir pabendrauti gyvai 4u.gif

Dar ir taip būna? blink.gif Na nieko sau doh.gif lotuliukas.gif Nors gal net nejuokinga schmoll.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2012 01 28, 17:59)
Dar ir taip būna?  blink.gif Na nieko sau  doh.gif  lotuliukas.gif Nors gal net nejuokinga  schmoll.gif  g.gif  unsure.gif

Joa pasirodo būna, sėdi personos namuose, skaito kad ir kelių metų senumo žinutes, o dar matyt ir skaityti dorai nemoka, nes net nesugeba taip kaip buvo rašoma atpasakoti... Ir jei sugeba dar šaipytis iš tokių dalykų kaip persileidimas, tai apie ką kalba... Taip kad atsargiai mamos, nežinia kada ir kas jūsų postus gali kaip atpasakoti doh.gif
Mąstau gal susikriam klasėj.lt temą su slaptažodžiu? Su pirmojo dukrytės darželio tėveliais taip bendravom...
Atsakyti
Oho, nu ir bajeriai blink.gif
As tai irgi visad galvoju ka rasau, nes nezinai kas ka skaito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 30, 13:53)
Oho, nu ir bajeriai  blink.gif 
As tai irgi visad galvoju ka rasau, nes nezinai kas ka skaito  doh.gif

visos taip nurimot po mano postų, galvoju gal išsigandot irgi kokio seklio morkos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2012 01 30, 22:47)
visos taip nurimot po mano postų, galvoju gal išsigandot irgi kokio seklio morkos...  biggrin.gif

as tai nenurimai biggrin.gif Tik nezinau ka cia parasyt blush2.gif
Atsakyti
Uzsalot? biggrin.gif
nugi greit pasipasakojat ka veikinejat tokiomis dienomis ax.gif
Atsakyti