Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(cajole @ 2011 05 17, 22:39)
As cia truputi ne i tema, bet tik ar nebusim siek tiek pazistamos  blush2.gif ar Ernesta tavo vardas? per draugystes akademija nebuvom susitikusios 3 mamytes laisves alejoj?  ax.gif

Taip taip, ta pati biggrin.gif

Stalkers, tai kur keliat sparnus? O kaip vaikui su mokslais? Nebaisu del kalbos?

Lietaus lasas kur dingusi? rolleyes.gif Gal jau tikrai laikas kavos? rolleyes.gif
Jei ka tai ketvirtadieni busiu Siluos apie pietus, tai galetume susimatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau,kad įsibraunu į Jūsų pokalbius.Rugpjūčio 14dieną,vakare apie 20-21val.būnant svečiuose Mastaičiuose dingo mūsų šuniukas.Juoda toiterjerė (stirnytė) Čipa,gal kas matėt.? Kalytė jau žilstelėjusi,labai baili. Laukiam, bet kokios informacijos adresu Šilo 11,arba tel.8 681 15901.Ačiū..
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(cipute1 @ 2011 08 15, 14:21)
Labai atsiprašau,kad įsibraunu į Jūsų pokalbius.Rugpjūčio 14dieną,vakare apie 20-21val.būnant svečiuose Mastaičiuose dingo mūsų šuniukas.Juoda toiterjerė (stirnytė) Čipa,gal kas matėt.? Kalytė jau žilstelėjusi,labai baili. Laukiam, bet kokios informacijos adresu Šilo 11,arba tel.8 681 15901.Ačiū..

LABAI AČIŪ VISIEMS,YPAČ MASTAIČIŲ ŽMONĖMS.ŠUNIUKĄ RADOME smile.gif 4u.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Laba diena

Prašome pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal matote savo kieme, prie garažų ar gatvėje anksčiau nestovėjusį JUODĄ GOLFĄ (IV kartos) UNIVERSALĄ ??? Tai iš mūsų pavogtas automobilis prieš 2 dienas.

Išskirtiniai bruožai:

Juodi skardiniai ratlankiai;
Ant stogo "ragai";
Ant stogo obuolio dyžio smulkus dažų subraižymas (kaip švitriniu popieriumi), esantis arčiau auto galo labiau į dešinę pusę, netoli antenos;
Kairės pusės veidrodėlis klijuotas lipnia juoda juosta.

Praneškite į až ir parašykite į až valstybinius numerius.

Būsime labai labai dėkingi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal zinote aplink Mastaicus, kokia moteriskute ar mergina, kuri galetu paiimti ir palydeti namo pirmoka is mokyklos ? ax.gif Nuo mokyklos iki namu 5-10 min. kelio, bet nera saligatvio eiti reikia kelkrasciu unsure.gif . Tai butu apie 12-13 val. Del uzmokescio tikrai susitartume.

Labai lauksiu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 04 rugsėjo 2011 - 19:35

Atsiprasau, kad ne i tema, bet gal kas susigundys bigsmile.gif
Dovanoju labai miela trumpaplauki suniuka -kalyte. Suniukas kiemsargiukas augs nedidutis, tad tinka laikyti tiek namuose tiek lauke. Labai linksmutis, sargus. Suniukas isvydo pasauli liepos 11 diena smile.gif Jei ka domina prasom i AZ smile.gif
Draugiska kalyte iesko seimininku su kiekviena diena protingeja wub.gif bus kazkam labai sauni drauge. Prasome pagalbos surasti siai kalytei namucius. (Su jos mamyte auga jau antroji mano dukra, kale myli vaikus, daug zaidzia, protinga)
Naujesnes nuotraukos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
SVEIKI,
Skubiai reikalinga vyresnio amziaus valandine auklyte Garliavoje.
Priziureti reiktu 6metu berniuka.Darbas kas dvi dienas.Vaikuti reiktu pasiimt is darzelio ir pabuti namuose kelias valandas kol tevelis griz(vasaros metus ilgesnes darbo valandos).Taip pat reikalinga butu prieziura ligos metu.Kadangi toks nestabilus grafikas tai pirmenybe suteiksime pensijinio amziaus moteriai,kuri noretu prisidurti prie pensijos.

Visa detalesne informacija tel.865234335
Atsakyti
Sveikos kaimynės,

Nu ka,žiuriu musu temutė tapo ne bendravimo,o skelbimu vieta biggrin.gif doh.gif

Kaip visos gyvenat? Mastaičiai matyt visai interneto nemyli,nes niekas čia bendraut nenori. Nu ka lauksim,gal kas prisijungs smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
jungiuosi smile.gif
galesim pabendrtauti apie bendrus reikalus smile.gif
prisistatau: smigu g. 9a, gyvenam cia nuo gruodzio 1, auginam 1,4 metu dukryte ir laukiames kito pagranduko,- es, dar nzn, snd suzinosim, gal..., smile.gif turim dar suni, vardu kaskanda smile.gif man cia labai patinka, laukiu pavasario, vasaros, sakau bus smagu su mamom kaimynem su vaikais susitikti smile.gif nauju draugu ieskoti smile.gif blush2.gif
laukiam kitu bigsmile.gif
Atsakyti
Kristuzil,smagu,kad prisijungėt,pagaliau nors viena iš mano rajonelio thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš thumbup.gif gyvenam Smilgų 13-1, laukiamės pirmojo vaikelio, esam nerealūs gyvūnų mylėtojai, aš pati asmeniškai kiek "priplaukusi" iškart pasisakau biggrin.gif Labai faina, kad bus kur pabendrauti. Ir šiaip aš irgi kažkaip labai laukiu pavasario ir vasaros ir kol gimdysiu ir kai bus galima naujų draugų kvartaliuky susirasti ir tikiuosi darysim kokias vasaros pasisėdesenas kartu, švesim kartu vaikų gimtadienius, kepsim šašlykus kartu lauke ir panašiai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos prisijungusios naujosios Mastaiciu mamytes 4u.gif
As vis uzsuku i sia temuke, bet kaip tyla taip tyla doh.gif

Kad butu lengviau bendrauti as irgi prisistatysiu mirksiukas.gif
Auginu beveik 2 m. dukryte, taigi jau tuoj iskeliausiu i darbuka, bet gi jei nori viska galima suderinti. O be to planuose yra ir antras lelius, tai kazkada ir vel namuose sedesiu biggrin.gif
As gal ne visai is Mastaiciu, as is jo sono, Kampiskiu km., bet daugiau arciau uz Mastaicius kaip ir nieko nera, taigi plakuosi prie jusu biggrin.gif

Lyg Vixiuke dare vakar Tuppleware pristatyma, gal buvot nulekusios susipazinti gyvai? Pas mane kaip tycia planai nuo vakar iki pirmadienio taip sudelioti, kad niekaip nebepavyko istrukti verysad.gif
Atsakyti