Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 01, 18:02)
uzrasiau netoli Urmo bazes, seneliai prie pat gyvena... Gal kazkiek lengiau bus su paemimu is darzelio... O maniskei 4 m ir 4 men....

O beveik kaip mano Gediminas,tik maniškis trims menesiais vyresnis bigsmile.gif Na,ka galesim kartu į mokykla leisti,gal bus klasiokai mirksiukas.gif

O del bureliu,tai aš vis galva suku del savo maziaus,kur čia geriau leisti,jam judet sportuot labai patinka,ant galvos megsta stovet,ir visokias sporto laidas žiureti,ypač "nenugalimas banzuke" per tv6 biggrin.gif O gal į baseina,jis labai sveika,o gal leisti į meno mokykla g.gif Nu žodžiu mastau,nes nuo kitu metu tikrai kažkur eisim,bet kur,tai man didžiausias galvosukis,kad kur tikslingiausia butu vaika nukreipti,kad jam tiktu ir patiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2011 02 02, 12:10)
O beveik kaip mano Gediminas,tik maniškis trims menesiais vyresnis bigsmile.gif Na,ka galesim kartu į mokykla leisti,gal bus klasiokai mirksiukas.gif

O del bureliu,tai aš vis galva suku del savo maziaus,kur čia geriau leisti,jam judet sportuot labai patinka,ant galvos megsta stovet,ir visokias sporto laidas žiureti,ypač "nenugalimas banzuke" per tv6 biggrin.gif O gal į baseina,jis labai sveika,o gal leisti į meno mokykla g.gif Nu žodžiu mastau,nes nuo kitu metu tikrai kažkur eisim,bet kur,tai man didžiausias galvosukis,kad kur tikslingiausia butu vaika nukreipti,kad jam tiktu ir patiktu smile.gif

nu va kaip faina, jau ir klasioka turim drinks_cheers.gif
O del bureliu... Man atrodo Jonuciuose kazkoki sporto centra stato, ar klystu? Tai visai neblogai butu tiems kas sportuot megsta. O garliavoje as tik ta muzikos mkla zinau... O daugiau bureliai mokyklose...As tai labai noriu, kur sokti leisti, na ne pramoginius, bet siaip... Va baseinas tai gerai. Eisim jei nedings noras, kaip persikelsim i savo kaima biggrin.gif
Atsakyti
aha stato Jonučiuose sporto centrą, pro darželio langus matyti, tai Rugilė vis pasakoja įspūdžius, kokių ten mašinų mato ir pan smile.gif dar yra Yamah muzikos mokyklėlė, nepavyko tik prisiskambinti, bet ten ir kaina atitinkamai didesnė. O į baseiną ir aš labai pasirįžus pradėti vaiksščioti pavasarį...
Atsakyti
Sveikos,

Ir vel tyla biggrin.gif
Na apie burelius man dar anksti, tai kazkaip neturiu ka pasakyti ta tema... net klausimas ar prireiks mums cia ir darzelio... Keliam sparnus is LT doh.gif

Kaip jums orai??? As tai nebegaliu tokiu pakesti... vel lietus, vel purvynas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2011 02 05, 14:12)
Sveikos,

Ir vel tyla  biggrin.gif 
Na apie burelius man dar anksti, tai kazkaip neturiu ka pasakyti ta tema... net klausimas ar prireiks mums cia ir darzelio... Keliam sparnus is LT  doh.gif 

Kaip jums orai??? As tai nebegaliu tokiu pakesti... vel lietus, vel purvynas  wacko.gif

Sveikos,

nu ka šiandiena jau ankstyvas pavasaris thumbup.gif Tikiuosi snieginga žiema nebesugryš schmoll.gif

Spindulia,o tai kodel išvykstat? Čia visam? g.gif g.gif Nespejom nei kaimyniu susibegimo pasidaryt,o jus jau išvykstat unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Alia tikrai Spindulia, ir taip musu kruopyte cia, tai liksim tryse is vis unsure.gif Kur trauksit?????
O man irgi jau toooksss pavasaris , pauksciai tik ciulba user posted image , nusipirkau vienmeciu seklu, puosiu savo trioba ...paprikas irgi pasejau.... ale jauciu tuoj uzsnigs ir baigsis pavasarine nuotaika doh.gif doh.gif
Atsakyti
aš irgi šian sėklų nusipirkau, aną dieną internetu pirkau... pomidorų dar trūksta poros veislių iki pilnos laimės. Beje, gal kuri turit pasisodinusi netyčia begonijų ar pelargonijų iš sėklų?
Ryt sėsiu paprikas, nes 7 ir 8 diena neva tinkamos smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

O as nemegstu sitos pliurzes feee... vel i masina reiks klampoti su botais, paskui persiaudineti doh.gif O dar nuo siandien kaip tik kasdien i proceduras reiks keliaut doh.gif

Da nezinau tiksliai kur isvaziuojam... kazkur biggrin.gif Kaip sakant kur vyras gaus darba. O ar visam... g.gif Planas minimum 3-5 metai manau... jei negrysim kada mazajai reiks i mokykla, tada jau negrysim visai blush2.gif
O as nieko neseju, nesodinu ir neauginsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš laukiu nesulaukiu kada galėsiu nagus į žemę sukišti biggrin.gif jei tik sūnelis leis, bet kaip tas studentas turi knygų aš bent sėklų jau turiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(vixiuke @ 2011 02 07, 16:46)
o aš laukiu nesulaukiu kada galėsiu nagus į žemę sukišti  biggrin.gif  jei tik sūnelis leis, bet kaip tas studentas turi knygų aš bent sėklų jau turiu  biggrin.gif

as irgi jau planuoju darzininkyste drinks_cheers.gif siltnamiui lankus snd nusipirksim. O gal agurku seklas pirkai g.gif , nes neisivaizduoju kokias pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 08, 08:49)
Labas rytas
as irgi jau planuoju darzininkyste  drinks_cheers.gif siltnamiui lankus snd nusipirksim. O gal agurku seklas pirkai  g.gif , nes neisivaizduoju kokias pirkti...

agurkų nuo pernai turiu savidulkių į šiltnamį ir radničioką sodinu lauke, pora daigų vėl pirksiu Garliavoj, su žiedais perku, labai anksti būna agurkų.
Jei dar yra tokių "ligonių" kaip aš, tai merginos užsakinėja sėklas iš estijos, šian užsakys vakare 20,30... dar galit jungtis, ten tiek visko daug....

http://www.supermama...?...5509&st=252 - šitoj temoj
http://seemnemaailm....dex.php?pay=yes - iš čia
Atsakyti
Sveikos kaimynkos smile.gif

Tai ka vėl žiema pas mus doh.gif o man jau taip buvo pakvipe pavasariu,ir sniego jau visai nebelike,bet deja...tikiuosi tai paskutiniai šalčiai ir sniegai g.gif Matau jau net prabilot apie daržininkyste,labai geras dalykas,nieko nera geriau kaip gali savo nuosava daržove užsiaugint,vaikams naturalia,sava,be jiokiu chemiju braške thumbup.gif

Kaip laikotės visos,ar neužpuolė gripai? Merginos,pasidalinkit kuo saugotes nuo visu šitu ligu,ar padeda? Mes su vyru tai kasdiena valgom ta imbiero,citrinos,ir medaus koše,savaitei pusitruka padarau ir sutvarkom mes ji abudu. Mano dukra,tai paaugle,nieko neįkiši,apart gryna vitamina c,tai nors tiek. O mažius mano tai kas ryta ištriubina butelį pašildyto pieno su šaukšteliu medaus. Ir dar aš jam duodu tokia savo pagaminta koše,išspaudžiu rudenį putino uogu sunka,spanguoles,sumaišau,supilu į vienkartinius indelius. Paskui po viena atsileidžiu,pridedu dar medaus,išmaišau,ir duodu po gera valgoma šaukšta į diena. Jei kam įdomu,paskaitykite internete,ten rašo,kad tokios tyrelės šaukštelis per diena atstoja visos dienos vitaminu norma thumbup.gif Tai vat taip ir saugomes nuo rudens iki pavasario,o vasara nieko neduodu.
Pasidalinkit,gal jus ka stebuklingo ir naturalaus žinot smile.gif
Atsakyti