Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 24, 20:27)
  pasiule zarnyna istirt  bijau.gif , sakau jau visai jums ponas gydytojau  fool.gif

Nu kaip jus mane prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na tai sekmes besigydant ir maista prisižiurint,nors įtariu bus sunkoka smile.gif,kad paskui nereiktu dar ir žarnyno tirt smile.gif
Atsakyti
Kaimynkos,labas rytas,kur prapuolet? Gal sušalot? g.gif biggrin.gif Nu rytelis neblogas -18 blink.gif
Kaip sekasi,ar sveiki? Mano mazius nuo pirmadienio jau daržiuka lanko,nu kolkas tpphu,tphu,tphu,laikomės smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, matyt visos uzsalo biggrin.gif
O koki isleidai darziuka vilmux x savo bernuzeli? As tai pradesiu leist nuo balandzio men, sakau gal maziau ligu bus... Bet jauciu jei sirgs tai sirgs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 28, 12:01)
Labas rytas, matyt visos uzsalo  biggrin.gif
O koki isleidai darziuka vilmux x savo bernuzeli? As tai pradesiu leist nuo balandzio men, sakau gal maziau ligu bus... Bet jauciu jei sirgs tai sirgs  g.gif

Čia aš po operacijos ta prasme išleidau,šiaip tai jis jau seniai darželį lanko,jau nuo pernai metu smile.gif Lankom tai mes čia prie onkolginio, "Šnekutį",jis spec.logopedinis,bet ten lanko ir vaikučiai neturintys kalbos problemu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ziuriu ligoniukai sveiksta thumbup.gif
Mes tai tikrai uzsaltom lotuliukas.gif Palikom siandien per mazai radijatoriu, tai ryte visur (isskyrus miegamaji) radom 15 doh.gif lotuliukas.gif

Kad jus zinotumet kaip as LAUKIU vasaros blush2.gif Nu taip norisi iseiti i kiema ir visa diena i namus kojos nekelti... Nekenciu ziemos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2011 01 28, 17:58)
Čia aš po operacijos ta prasme išleidau,šiaip tai jis jau seniai darželį lanko,jau nuo pernai metu smile.gif Lankom tai mes čia prie onkolginio, "Šnekutį",jis spec.logopedinis,bet ten lanko ir vaikučiai neturintys kalbos problemu smile.gif

ai, maniau, kad naujai pradejot lankyti ax.gif

QUOTE(Spindulia @ 2011 01 28, 19:14)
Sveikos,

Ziuriu ligoniukai sveiksta  thumbup.gif 
Mes tai tikrai uzsaltom  lotuliukas.gif  Palikom siandien per mazai radijatoriu, tai ryte visur (isskyrus miegamaji) radom 15  doh.gif  lotuliukas.gif 

Kad jus zinotumet kaip as LAUKIU vasaros  blush2.gif  Nu taip norisi iseiti i kiema ir visa diena i namus kojos nekelti... Nekenciu ziemos  blush2.gif

Tai sveikuoliskai gyvenat vadinasi ir grudinates kaip reikiant hihihi.gif
Vasaros ir as laukiu, jau taip nusibodo tai sniegas, tai pliurze, tai vel uzsala, kad praeiti neimanoma.... O kol vaikus aprengi, pati susyli doh.gif .... Tai niekur nesinori ir lyst, geriausia namie ant peciaus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Teisingai jau ta pliurzė tai žiaurus reikalas,mes tai pagaliau rudenį susidejom trinkeles kieme,tai nors namie švariau,o tai budavo rudenį,pavasarį,tai to žvyro nespeju šluot namuose jau kaip nešdavosi tai baisu doh.gif Vasara tai super reikalas,dzina man tie karščiai,bet ka tu,užsimetei lenga chalačiuka ir gali eit per duris,jiokiu batu,jiokiu striukiu... thumbup.gif
Atsakyti
Na keliu tema i virsu, nes jau ziuriu antrame lape sedim 4u.gif
Snd uzrasiau savo mergina i darzeli... tik su vietom neaisku, tik ketvirtadieni pasakys... Nznau gal dovaneles nori, bet apseis..... Prasiau nors iki pietu, tai gal atsiras, nes su migdymu tai lovu truksta.. Oi, svarbiausia,kad nesirgtu....

Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 01, 16:13)
Na keliu tema i virsu, nes jau ziuriu antrame lape sedim  4u.gif
Snd uzrasiau savo mergina i darzeli... tik su vietom neaisku, tik ketvirtadieni pasakys... Nznau gal dovaneles nori, bet apseis..... Prasiau nors iki pietu, tai gal atsiras, nes su migdymu tai lovu truksta.. Oi, svarbiausia,kad nesirgtu....

Sveikinam užrašius daržiukan 4u.gif O į kokį užrašėt,kiek amžiaus jusu dukrytei? g.gif Aš tai džiaugiuosi,kad pas mano vaikinuka darželyje grupes nedidelės,tai mazesne tu ligu tikimybe,nors kaip pagalvoji,tai vistiek suserga...
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2011 02 01, 15:09)
Sveikinam užrašius daržiukan 4u.gif O į kokį užrašėt,kiek amžiaus jusu dukrytei? g.gif Aš tai džiaugiuosi,kad pas mano vaikinuka darželyje grupes nedidelės,tai mazesne tu ligu tikimybe,nors kaip pagalvoji,tai vistiek suserga...

uzrasiau netoli Urmo bazes, seneliai prie pat gyvena... Gal kazkiek lengiau bus su paemimu is darzelio... O maniskei 4 m ir 4 men....
Atsakyti
Sveikutės,

prie mūsų kabinasi kažkokia zaraza, vis neatsikabina, jau lyg šeimyna sveika, dukrytė eina jauį darželį, man tik vis kaulus laužo...

Norėjau paklausti, gal žinot ar yra garliavoj kokių būrelių, radau yra muzikos mokykla, kaži ten yra būrelių?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 02 01, 16:55)
Sveikutės,

prie mūsų kabinasi kažkokia zaraza, vis neatsikabina, jau lyg šeimyna sveika, dukrytė eina jauį darželį, man tik vis kaulus laužo...

Norėjau paklausti, gal žinot ar yra garliavoj kokių būrelių, radau yra muzikos mokykla, kaži ten yra būrelių?

niugi pati ir atsakysiu smile.gif Garliavoje yra meno mokykla, ten vyksta ir muzikos ir dailės pamokėlės mažiukam. Grupės sudaromos vasarą ir nuo rugsėjo 1d prasideda užsiėmimai. Užsiėmimai vyksta vakare nuo 16 val, sako galima pasiderinti, manau yra grupių daugiau. Į savaitę du kartus, mėn kaina 26lt. Na tai nuo rudens šuoliuosim, tik nežinau kaip čia mano dukrytei reiks palaukti, nes kai paklausiau ar norėtum tai kasdien dabar zyzia, ko nevežu į būrelį smile.gif
Atsakyti