Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(Spindulia @ 2011 01 21, 11:55)
padarysiu kad kol mini elektra gamina ir eina telikas, nustoji - neberodo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va cia tai atradimas butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 21, 14:46)
va cia tai atradimas butu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jauciu puse is musu pamestu puse savo svorio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
reikia Spindulia kuo skubiaus uzpatent si pasiulyma, nes tuoj kas nors nuplagijuos laugh.gif
o jei rimtai, gal ir man cia kokios dietos laikytis mastau.gif , siaip ir proga vasara nusimato, vis stimulas butu... showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 21, 16:30)
reikia Spindulia kuo skubiaus uzpatent si pasiulyma, nes tuoj kas nors nuplagijuos  laugh.gif
o jei rimtai, gal ir man cia kokios dietos laikytis  mastau.gif , siaip ir proga vasara nusimato, vis stimulas butu...  showoff.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pats laikas, iki vasaros dar spesi isgrazeti nail.gif
Pas mane irgi daug progu tai susgribau kad laikas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

vis paskaitinėju ką rašot, tik sūneliui dantukai, ant rankų vis, tai sunku rašyt.. ir dabar su "rankinuku" smile.gif
Papildyta:
jūs per pliurzes iš namų neišeinat, o aš tai išvis nieko nematau apart kiemą, nes su vežimu neina niekur išvažiuot.
jei jau apie dietas prakalbot, tai aš čia ekspertė biggrin.gif prieš vestuves 26kg pamečiau... man labiausiai patiko gal Larisos Dolinos dieta. O geriausia dieta visada jaustis alkanam lotuliukas.gif šiuo metu tai be dietų svoris krenta, nes maitinu sūnelį, tai pradžioj pilvelio bėdos kankino, dabar bėrimai, daug ko negaliu valgyt...

Papildyta:
QUOTE(Spindulia @ 2011 01 21, 14:56)
jauciu puse is musu pamestu puse savo svorio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man teliko gali nebūti, nežiūriu beveik, per dieną nė karto neįsijungiu, nors didžią laiko dalį su suneliu miegame praleidžiam... vyras vakare kai žiūri tai užmetu akį.
Aš ir turiu treniruoklį, gimus dukrytei užsiprašiau dovanos tokios lotuliukas.gif nors grįžau iš ligoninės po 5 dienų -17kg (o priaugus buvau 15kg).
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 01 21, 22:54)
Sveikutės,

vis paskaitinėju ką rašot, tik sūneliui dantukai, ant rankų vis, tai sunku rašyt.. ir dabar su "rankinuku"  smile.gif
Papildyta:
jūs per pliurzes iš namų neišeinat, o aš tai išvis nieko nematau apart kiemą, nes su vežimu neina niekur išvažiuot.
jei jau apie dietas prakalbot, tai aš čia ekspertė  biggrin.gif prieš vestuves 26kg pamečiau... man labiausiai patiko gal Larisos Dolinos dieta. O geriausia dieta visada jaustis alkanam  lotuliukas.gif šiuo metu tai be dietų svoris krenta, nes maitinu sūnelį, tai pradžioj pilvelio bėdos kankino, dabar bėrimai, daug ko negaliu valgyt...

Papildyta:

o man teliko gali nebūti, nežiūriu beveik, per dieną nė karto neįsijungiu, nors didžią laiko dalį su suneliu miegame praleidžiam... vyras vakare kai žiūri tai užmetu akį.
Aš ir turiu treniruoklį, gimus dukrytei užsiprašiau dovanos tokios  lotuliukas.gif nors grįžau iš ligoninės po 5 dienų -17kg (o priaugus buvau 15kg).

Suprantu tave 4u.gif Maniske irgi su dantimis kariauja... daznai buna ant ranku... tfu tfu tempa bent nekyla...

O del svorio kaip as tau baltai pavyzdiu.... kad man taip... nu kad ir ne i minusa jis butu nukrites, bet bent jau iki tiek kiek buvo priaugta per nestuke.gif ... o dabar reik tokiais budais ta nasta mesti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano mazajai kaip dygo kruminiai ir iltiniai viduriavo 1 menesi, siaubingai irzli, siaubingai... maniau nuo proto nusoksiu, ir dar tas viduriavimas. Dbr man atrodo jau antri kruminai lenda, velgi irzlumas nesvietiskas doh.gif .....
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 22, 21:15)
Mano mazajai kaip dygo kruminiai ir iltiniai viduriavo 1 menesi, siaubingai irzli, siaubingai... maniau nuo proto nusoksiu, ir dar tas viduriavimas. Dbr man atrodo jau antri kruminai lenda, velgi irzlumas nesvietiskas  doh.gif .....

tfu tfu negazdink doh.gif Pirmas kaip isdygo net nepastebejom, tik pajauciau kad i saukstuka kaukstelejo... dabar jau 7 turim dantis, nu biski pana irzlesne, dazniau nakti kelias pavalgyt, bet tik tiek thumbup.gif
Atsakyti
mums tai irgi kolkas tik irzlumais pasireiškia, o keltis jis pas mane nuo gimimo keliasi kas 1-2 val... na pora naktų čia kėlėsi dabar kas pusia valandos.
Šiandien išlindo antras dantukas, viršuje dantenos patinę. Ech su dukryte kaip buvo lengva ir bakalaurą rašiau, apsigyniau, niu dabar nieko nespėju... Pilvuko bėdos buvo, poto nuo 3,5 mėn turim dermatitą, dabar dantukai. Plius nemiegalius, nuo gimimo mano kleckas per dieną miega apie 2 valandas (sudėjus visus miegsu, jų yra 2-3).
Niu va pasiguodžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 01 22, 23:51)
Plius nemiegalius, nuo gimimo mano kleckas per dieną miega apie 2 valandas (sudėjus visus miegsu, jų yra 2-3).
Niu va pasiguodžiau  biggrin.gif

Apie maniskes papasakojai.. nemiegales, dantys sunkiai dygo/sta, mamos rankinukai, jei verkia tik as paguost galiu doh.gif , nei per zingsni nuo manes... nu namie augytos kaip reikiant biggrin.gif
ryt einu zarna ryt, skrandi tirs bijau.gif bijau.gif sakes, kaip nekenciu sios proceduros, bet kaip kitaip istirti verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,

skaitau apie dantukus čia diskutuojat, man jau tolima praeitis šitas reikalas,ir be mieges naktys jau užmarštį. Kaip aš tuo dziaugiuosi tongue.gif

Lietaus laše,kokios bedelės jei ne paslaptis,kad skranduka šviesit? Skausmai,ar kas? Žinau ta malonuma,turėjau karta ir į skrandį ir į užpakalį doh.gif .Bet galiu paskyti,kad į pastarajį visai neskaudejo,nors kiek teko dometis,tai visur pažymi,kad procedura žiauriai nemaloni,netgi gali prašyt,kad tokiu svaiginančiu suleistu. Vat neseniai turėjau vel darytis ta tyrima,bet vat ir pabijojau,ir nenuėjau blush2.gif visko prisikaičius.Sako,kad skauda,jei yra kokie pokyčiai,augliai. Bet įtariu vistiek neišvengsiu blink.gif
Didelės jums sėkmės,pasistenkit taisyklingai kvepuot ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu as jau po "malonios " proceduros. Sikart labai didziuojuosi savimi, nes neverkiau kaip vaikas, kuomet buvau praeita kart rolleyes.gif . Supratau tik viena, kad svarbiausia nuteikti save pozityviai, ir kaip tiria, mastyt kazka grazaus ir kvepuot kvepuot unsure.gif . O siaip as kazkada labai seniai, sekmingai dietinausi, pameciau gana daug kilu ir susiedziau skrandi ax.gif ... Kilai gryzo, skrandzio sveikumas nee.. Pastoviai ten pas mane lauzo sviesa biggrin.gif ir isvien skauda po kairiu sonkauliu, na neskauda bet sunku, nemalonu taip.... Tai va gavau kruva vaistu, ir sikart sventai ziuresiu ka valgau blush2.gif . dar echo darys pilvo organu ir pasiule zarnyna istirt bijau.gif , sakau jau visai jums ponas gydytojau fool.gif
Atsakyti