QUOTE(vilmux x @ 2007 10 28, 10:28)
Labas rytas busimos kaimynės
Įdomu,negi Mastaičiuose tik dvi mamos gyvena, kad bendraujam tik tryse Tikėkimės greit daugiau prisijungs
Na,o del mokyklu, tai mano didžioji lanko Naujalio muz. gimnazija, tai ten ir liksim,bet mažiuka, tai galteks Garliavoj leisti,na ateitis parodys, dar toloka...
Mamos,o jus vairuojat? Aš tai niekaip neišdrįstu,bijau,nežinau,kaip čia reiks man tam kaime gyventi...Mieste tai patogiau,viskas čia pat
Įdomu,negi Mastaičiuose tik dvi mamos gyvena, kad bendraujam tik tryse Tikėkimės greit daugiau prisijungs
Na,o del mokyklu, tai mano didžioji lanko Naujalio muz. gimnazija, tai ten ir liksim,bet mažiuka, tai galteks Garliavoj leisti,na ateitis parodys, dar toloka...
Mamos,o jus vairuojat? Aš tai niekaip neišdrįstu,bijau,nežinau,kaip čia reiks man tam kaime gyventi...Mieste tai patogiau,viskas čia pat
na tikrai ne dvi, nes kai vaikštau su dukryte lauke, tai labai jau daug leliukų sutinkam, net kaimynystėje yra trys mergytės iki metų, berniukas bei dar viena mergytė pusantrų metukų. Apskritai labai daug leliukų Mastaičiuose šiuo metų, gydytoja sakė kad apie 15 (iki 2 metų).
Dėl vairavimo, tai nevairuoju, bet labai jau noriu, na gal labiau reikia teises išsilaikyt. Susirinkau iš draugių bilietus, knygutę tik niekaip nerandu laiko mokintis. Tikiuosi per žiemą išsilaikyt teoriją, o pavasarį ir važiavimą.