Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 14, 17:22)
va lygiai tokia pati situacija ta pati dainele darbas - namas  doh.gif  doh.gif kaip atsibodo, kad negaliu, nieko nematau t doh.gif ik keturias buto sienas ir pupas.. tik tiek gerai, kad butas didelis yra kur pasivaiskciot  biggrin.gif
o kas cia per variantas bigsmile.gif gal kokiam namuke ant ratu gyvenat????

Aha, butent toks biggrin.gif buvo laikinai, kol pasistasysim nama... dabar nebeaisku kiek doh.gif Jau geriau as pakenteciau pora metu statybu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2011 01 14, 18:45)
Aha, butent toks  biggrin.gif  buvo laikinai, kol pasistasysim nama... dabar nebeaisku kiek  doh.gif  Jau geriau as pakenteciau pora metu statybu  blush2.gif

Oi Spindulia suprantu tave, bet zinok jusu variantas visai geras. As dbr pvz su siaubu laukiu saskaitos uz buto sildyma unsure.gif , jauwiu kaip mosteles, maza nepasirodys.
Vakar buvom savo kaime, faina... Tikra kaimas biggrin.gif Tik va gaila karosai dusta, grezem eketes, tai pilna pilvais isplaukusiu i virsu doh.gif bet katei kokia puota buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 16, 10:08)
Oi Spindulia suprantu tave, bet zinok jusu variantas visai geras. As dbr pvz su siaubu laukiu saskaitos uz buto sildyma  unsure.gif , jauwiu kaip mosteles, maza nepasirodys.
Vakar buvom savo kaime, faina... Tikra kaimas biggrin.gif Tik va gaila karosai dusta, grezem eketes, tai pilna pilvais isplaukusiu i virsu  doh.gif bet katei kokia puota buvo biggrin.gif

Zinok ir pas mus saskaitos nemazos doh.gif gi viskas sildoma elektra doh.gif

O del karosu tai ir prie musu yra toks bendras prudas, tai pernai irgi pavasari tokie didziuliai pilvais isplaukusiais buvo... fui kaip slykstu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis kaimynkos,

keliu temute į viršų,kaip laikomės? Nu ka kaip ir pavasarį jau turėjome,bet ir vėl po truputį žiemužė sugryšta, ak dar ji tik įpusėjo smile.gif
Atsakyti
nu ir as pakeliu tema 4u.gif Jau taip laukiu pavasario, kad negaliu....Atsibodo jau ta pliurze ir jau silumos.. Bet dar kaip sakant pats vidurziemis, o ir neaisku, ar Velykoms nesnigs....
Laukiu vasaros...nes gal gi i savo kaima kelsimes gyvent topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 20 sausio 2011 - 08:38
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 20, 09:36)
nu ir as pakeliu tema  4u.gif Jau taip laukiu pavasario, kad negaliu....Atsibodo jau ta pliurze ir jau silumos.. Bet dar kaip sakant pats vidurziemis, o ir neaisku, ar Velykoms nesnigs....
Laukiu vasaros...nes gal gi i savo kaima kelsimes gyvent  topsecret.gif  biggrin.gif

Sveikos,

O man kaip tik dabar pats tas thumbup.gif Pakolkas nera tos pliurzes bent jau pas mus, bet jau ir nesalta thumbup.gif
Pagyvenus cia labiausiai nemegstu pavasario ir rudens, kai buna slapia - dumblas, neimanoma namu iskuopti, batu atplauti doh.gif

Laukiu vasaros...nes gal gi i savo kaima kelsimes gyvent topsecret.gif biggrin.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2011 01 20, 13:35)
Sveikos,

O man kaip tik dabar pats tas  thumbup.gif  Pakolkas nera tos pliurzes bent jau pas mus, bet jau ir nesalta  thumbup.gif 
Pagyvenus cia labiausiai nemegstu pavasario ir rudens, kai buna slapia - dumblas, neimanoma namu iskuopti, batu atplauti  doh.gif 

Laukiu vasaros...nes gal gi i savo kaima kelsimes gyvent  topsecret.gif  biggrin.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na Spindulia greit sakyk kokios dietos laikais, tai ir as kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 20, 15:19)
Na Spindulia greit sakyk kokios dietos laikais, tai ir as kartu  drinks_cheers.gif

as pasirinkau sita: dieta
Jungiausi prie situ merginu mirksiukas.gif
Pries tai laikiausi kitos, kur man dietologas sudare, bet ten nuo tu troskiniu man jau bloga budavo... doh.gif Tai pasirinkau sita, geriau jau mazene porcija, bet skani biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai,kad man dietu bent kolkas laikytis nereikia schmoll.gif Bet sutvirtint kuna reiktu,nusipirkau treniruoklį,ir turbut kaip dauguma,pradzioj tokia azartiška buvau,variau kasdiena su juo,o dabar aptingau doh.gif blush-anim-cl.gif Pro reta tik ant jo užlipu. Buvau atradus gera sporto buda,žinokit visai patiko,užsidedi ausinukus ir greto pasivaikščiojimo pusvalandukas,turėjau savo maršruta ir pirmyn thumbup.gif Labai gerai visam organizmui,sveikatai. Gaila,kad neturiu bendramintės šalia,dviese eiti daug smagiau,tik vakalbet einant kartu griežtai negalima,nes gali labiau pakenkti,nei padeti sau.
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2011 01 20, 23:19)
Kaip gerai,kad man dietu bent kolkas laikytis nereikia schmoll.gif  Bet sutvirtint kuna reiktu,nusipirkau treniruoklį,ir turbut kaip dauguma,pradzioj tokia azartiška buvau,variau kasdiena su juo,o dabar aptingau doh.gif  blush-anim-cl.gif Pro reta tik ant jo užlipu. Buvau atradus gera sporto buda,žinokit visai patiko,užsidedi ausinukus ir greto pasivaikščiojimo pusvalandukas,turėjau savo maršruta ir pirmyn thumbup.gif Labai gerai visam organizmui,sveikatai. Gaila,kad neturiu bendramintės šalia,dviese eiti daug smagiau,tik vakalbet einant kartu griežtai negalima,nes gali labiau pakenkti,nei padeti sau.

uhh kaip tau baltai pavydziu, kad nereikia skaiciuoti ka valgai blush2.gif
Man tai kartais jausmas apima kad oras eina i kuna doh.gif
Jau karta buvau numetus, bet paskui po menesio pasijutau nestuke.gif ir dabar vel viskas is pradziu, tik kg daugiau doh.gif Nu bet nieko, as jei karta numeciau, numesiu ir dar biggrin.gif
O treniruokli ir as turiu mirksiukas.gif Labai sportavau, tik pas mane su spaudimu beda, tai as pirkus kur matuoja sirdies darba... tai vasara negaledavau sportuoti, nes treniruoklis nebegalejo sumazinti tiek kruvio kad butu nepavojinga sveikatai blink.gif doh.gif Na dabar vel prasideda sportai kol salta ax.gif
Atsakyti
Spindulia paziurejus kiek dbr sveri tai kruopa esi pgl mane, nors tavo ugis nedidelis. Man irgi su tom dietom neimanoma susitart hihihi.gif, o treniruokliai tai irgi tik pradzioj kaifas, o paskui katorga wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 21, 11:59)
Spindulia paziurejus kiek dbr sveri tai kruopa esi pgl mane, nors tavo ugis nedidelis. Man irgi su tom dietom neimanoma susitart  hihihi.gif, o treniruokliai tai irgi tik pradzioj kaifas, o paskui katorga  wacko.gif

tai va va tas tipo mano svoris nera didziulis, bet ir ugis lotuliukas.gif Tai ir gaunasi virsvoris net jau dabar doh.gif
O zinok as tai su treniruokliu va taip draugauju - pasistatau ji taip, kad matyciau telika ir kol koki seriala ziuriu ir minu sau lotuliukas.gif 2in1 ir laiko nemetai ir kalorijas degini lotuliukas.gif Kazkada vyras juokes is manes, sako padarysiu kad kol mini elektra gamina ir eina telikas, nustoji - neberodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti