Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(Stalkers @ 2010 12 19, 00:05)
sunelis Karlsona vaidino, nors labai norejo batuota katina, bet taip jau gavos kad jam Karlsonas labiau tiko  biggrin.gif  teko padirbet truputi, kelnes pasiut languotas ir propeleri labai pasistengiau is vielos lankstem, melsva medziagyte aptraukem ir dar kiekviena auksiniu siulu apsiuvau kad is tolo blizgetu  rolleyes.gif  grazus gavosi  smile.gif
Lietaus lasiuk, tai tie kaimynai visada taip, nosies lauk nekisa, mes tai neprate taip...bent jau per naujus kazkaip gal nosi reik iskist su kaimynais susipazint, o cia ne, kiekvienas uzsidares savo teritorijoj, net bedai istikus kazin ar  isdrisciau pagalbos kreiptis, dabar kai vyras kelia nuvale tai visiems gerai vazineti smile.gif o tas kelio gabaliukas kuriuo jie vazineja taip ir stovi nevalytas, kapstosi pusnyse net juokinga smile.gif na bet cia kaip kas ismano taip tas daro  doh.gif

Kaip fainai ax.gif As irgi laukiu kada ateis tas laikas kai reiks kaukes siuti ax.gif Kazkaip labai norisi biggrin.gif o pakolkas tik taip puosiames: Ugne

Kokie keisti kaimynai... matyt kadangi jie seniai ten gyvena tai taip ir yra verysad.gif
Nes pas mus tai visi naujokai, tik bando kurtis (gyvenam vos trise), tai vieni kietiem padeda ir statybose kai reik ka sunesti ar pan. ziema kapstytis irgi padeda jei reik ax.gif Pernai kai cia sausi dave sniego as buvau su didziausiu nestuke.gif jau... o vyras komandiruotej... tai atvarydavo, net paskambindavo ir klausdavo ar maisto ko gal atvezti ar ka thumbup.gif Smagu taip kazkaip, visi panasaus amziaus mes, yra pora vyresniu bet irgi gerai sutariam ax.gif Matyt labai priklauso kur papulsi...
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2010 12 19, 15:58)

Dieviskas Spindulia zuikutis wub.gif wub.gif
O geri kaimynai gerai, bet ner blogiau uz blogus kaimynus, nes ka tada namo/buto nekeisi.. Tai ir nznau ar geriau, kaip jie yra ar kaip ner. Nes va kas turi kaimynus, tai sako zek nepasisveikinai kokia diena, per skubejima, tai jau tuoj mano, kad pykstam biggrin.gif
Nu mano kaimynai vasara tai buliai lotuliukas.gif nes ukininkas juos gano netoli musu kudros... ai tokie ramus, eda sau ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 19, 14:26)
Paprasyk Kaledu senelio gal atnes  topsecret.gif biggrin.gif
As va dvi moteriskes turiu.. skirtumas tarp ju 2.5 m tai oho kaip mane pasokdina  doh.gif Snd su didziaja buvau leliu teatre, kazkaip jai nelabai patiko, nes daugiau leles vaidino, o praeitais kaip buvom, zmones vaidino tai jai labiau patiko.

mes einam į muzikinį teatrą, ten žymiai įdomiau. Su močiute buvo lėlių tearte, su darželiu du kartus važiavo, tai nepasakyčiau, kad ten jai baisiai patiko, na patiko, bet nelyginu su muzikiniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynes,

As gal truputeli ne i tema, bet mane labai domina Mastaiciu mokykla. Gal kas jau leidziate ar zadate leisti savo vaikus i sia mokykla? Labai noreciau nors kazkokios info apie sia mokykla. SM mokyklu temoje tik viena mama kazkiek apsviete mane apie sia mokykla. Pokalbis ten visai nesivysto unsure.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2010 12 28, 23:47)
Sveikos kaimynes,
As gal truputeli ne i tema, bet mane labai domina Mastaiciu mokykla. Gal kas jau leidziate ar zadate leisti savo vaikus i sia mokykla? Labai noreciau nors kazkokios info apie sia mokykla. SM mokyklu temoje tik viena mama kazkiek apsviete mane apie sia mokykla. Pokalbis ten visai nesivysto unsure.gif
4u.gif

Labukas, kiek man teko dometis, tai nerekomendavo tos mokyklos, sake leido i pirma klase ir atsieme, pervede i Jonucius. Smulkiau neissiklausinejau kas ten nepatiko ir t.t. Maniskei dar negreit i mokykla, bet as jau dbr domiuosi kur reiks leisti, nes Garliavos vidurine puikiai pazistu ir visas pradinukes dauguma zinau. Noreciau as irgi leist i Mastaicius, sakau, gal koks mokyklinis autobusas bent veziotu vaikus, vis kazkaip lengviau......
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 29, 11:13)
Labukas, kiek man teko dometis, tai nerekomendavo tos mokyklos, sake leido i pirma klase ir atsieme, pervede i Jonucius. Smulkiau neissiklausinejau kas ten nepatiko ir t.t. Maniskei dar negreit i mokykla, bet as jau dbr domiuosi kur reiks leisti, nes Garliavos vidurine puikiai pazistu ir visas pradinukes dauguma zinau. Noreciau as irgi leist i Mastaicius, sakau, gal koks mokyklinis autobusas bent veziotu vaikus, vis kazkaip lengviau......

Mes pries pirkdami nama ieskojome, kad ir mokykla butu kazkur netoliese, kad vaikas pats galetu nueiti ir pareiti. Vezioti galimybes nebeturesime unsure.gif Bet kuo tuolyn tuo labiau ima nerimas truksta info apie ta mokykla nors tu ka. Galima sakyti, kad visai nieko nezinau. Tik viena mama atsiliepe i mano zinutes. Tarp kitko ji gyre ta mokykla ir net labai. Bet ji tik viena... ax.gif
Ten net grupes po pamoku nera. Pradinukas is kart po pamoku ciuozia namo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2010 12 29, 11:26)
Mes pries pirkdami nama ieskojome, kad ir mokykla butu kazkur netoliese, kad vaikas pats galetu nueiti ir pareiti. Vezioti galimybes nebeturesime unsure.gif Bet kuo tuolyn tuo labiau ima nerimas truksta info apie ta mokykla nors tu ka. Galima sakyti, kad visai nieko nezinau. Tik viena mama atsiliepe i mano zinutes. Tarp kitko ji gyre ta mokykla ir net labai. Bet ji tik viena... ax.gif
Ten net grupes po pamoku nera. Pradinukas is kart po pamoku ciuozia namo unsure.gif

parasysiu pazistamai direktorei, paziuresim ka ji sakys, vis vien kazka zinos cool.gif
o tai bent bureliai yra kokie nors? as irgi jau taip nenoriu veziot i miesta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 29 gruodžio 2010 - 12:37
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 29, 14:35)
parasysiu pazistamai direktorei, paziuresim ka ji sakys, vis vien kazka zinos  cool.gif
o tai bent bureliai yra kokie nors? as irgi jau taip nenoriu veziot i miesta sad.gif

Bureliai kazkokie yra. Mokyklos internetineje svetaineje maciau. Labai buvo giriama pradinuku mokytoja Irena Kazlauskiene. Gal apie ja kokios info gausit ax.gif
Atsakyti
dukterecia pas sita mokytoja ejo iki 4 klases, dabar luksos gimnazijoj mokosi.......mokytoja gera, viskas puiku, tik va kad tu bureliu norisi, bet as savo vezioju i kauna pirmokeli, tai dabar nelabai ir domiuosi, bet kas del sitos mokytojos tai tikrai gera, maloni.
Papildyta:
gal kas turit panasaus amziaus berniuku 7 metu ? labai mum draugu mastaiciuose truksta mirksiukas.gif bandysim eiti i karate uzsiemimus garliavoje, gal ten kokiu draugu rasim ...... kazkaip nuobodoka vien prie kompo sedeti, noretusi kad vaikai kieme uzsiemimu rastu, sniegeliu pasimetytu, taip kaip mes vaikysteje is lauko nepareidavom......o dabar tik televizorius ir kompas ...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stalkers @ 2011 01 03, 00:08)
dukterecia pas sita mokytoja ejo iki 4 klases, dabar luksos gimnazijoj mokosi.......mokytoja gera, viskas puiku, tik va kad tu bureliu norisi, bet as savo vezioju i kauna pirmokeli, tai dabar nelabai ir domiuosi, bet kas del sitos mokytojos tai tikrai gera, maloni.
Papildyta:
gal kas turit panasaus amziaus berniuku 7 metu ? labai mum draugu mastaiciuose truksta  mirksiukas.gif  bandysim eiti i karate uzsiemimus garliavoje, gal ten kokiu draugu rasim ...... kazkaip nuobodoka vien prie kompo sedeti, noretusi kad vaikai kieme uzsiemimu rastu, sniegeliu pasimetytu, taip kaip mes vaikysteje is lauko nepareidavom......o dabar tik televizorius ir kompas ......  g.gif

Aciu uz info.
O kokiomis valandomis vyksta karate treniruotes? Ir nuo kokio amziaus? Ir zinoma kurioje vietoje? ax.gif
Ir dar maciau pasisakete apie Mastaiciu baseine antrad., ketvirtad. vykstancius uzsiemimus vaikams. Ar lankote? Kokiomis valandomis? Nuo kokio amziaus priima?
Lanko musiskis ir baseina ir aikido, bet labai sunku viska suderinti kai abu tevai dirba ir dar maza sese yra unsure.gif . Tai verciames per galva, kad spet ir vis ieskom priimtinesniu variantu doh.gif

Atsakyti
Su Naujais Metais!!!

o gal vedat kuri į savo vaiką į muzikos ar dailės būrelį garliavoje? Internete radau, kad yra menų mokykla, yra būreliai, bet daugiau nieko konkretaus.
Atsakyti
Sveikos kaimynkos,su naujais metais jus visas pirmiausia santa2.gif

Negalejau patiket,kaip pamaciau,kad musu temute pirmame puslapyje,pagaliau prisijungia vis daugiau kaimyniu thumbup.gif

Matau cia vyksta diskusijos,ir apie mokyklas,darzelius,ir mus visus taip stipriai uzklupusį sniegą,kurio kaip niekada daug. Kalbant apie save tai galiu pasakyti,kad nezinau kaip cia reiktu gyventi mums,jei as nevairuociau,o mano vyras nedirbtu keliu tarnyboj. Iki sustojimu mums geras galiukas,o jei ne vyras,tai mes taip ir sedetume cia uzpustyti,nes net seniunas neatsiuncia mums jiokio traktoriuko nuvalyt. Tiesa,vakar nustebau pamacius netoli savo namu senuteli,rusiska greideri,matyt jau neapsikente zmones kreipesi i seniuna,kad ir i musu gala atsiustu kazka nuvalyti.Tas greideris vale Samanu gatve,o pro musu gatve matyt judejo namo,nezinau gal su kuo lenkesi,kad griovį atsidure,nes musu gatve vyras puikiai mums nuvalo smile.gif

Na,o darželį tai mes lankome prie onkologinio,cia tiesiai,pro pirma vidurine,link Roku,mums nuo namu gaunasi 12 km.Bet jis spec.logopedinis,nors ten lanko ir gerai kalbantys vaikai. Del mokyklos,tai irgi vis pamastau,nors maniskiui siais metai penkeri sukanka,bet dar net nezinau kur lankysim,tikriausia priklausys nuo to ka pati veiksiu,jei nedirbsiu,tai reiks cia,Garliavoj,ar Mastaicuose bent į pradine leisti,o jei teks dirbti,tai gal pakeliui darban kur rasim gera mokykla.
Atsakyti