Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(vixiuke @ 2010 12 16, 12:24)
aš ir pati nemėgstu tų prieskonių, bet prižadėjau dukrytei 7dienį kepti kūčiukus ir meduolius... O namelius šios dienos žmonėse nusižiūrėjot? smile.gif pas mane su dovanom jau beveik baigta, nesugalvoju sūneliui ką nupirkti... o dukrytės dovana (lsp) namelis vėluoja iš užsienio tai jaučiu pasitenkinsim lsp gyvuniukais, o namelį senis šaltis bus pametęs ir ras po Kalėdų smile.gif

vakare tik "zmones" parkeliaus... cia SM prisiskaiciau tai dbr mastau kept ar ne... o kas tas lsp g.gif ? nors musu vienmetes mergaites, bet maniskei neaisku kas patinka.... gal tik knygos, nes kazkaip su zaislais nezaidzia.. jai va sokti, muzika, kokie feju rubai, baleto sijoneliai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 16 gruodžio 2010 - 13:30
smile.gif mes irgi 2 dienas kasemes kol kiema atsikasem smile.gif be to jei ir kas nuvalo tai tik pacius pagrindinius keliukus Mastaiciu viduryje, o visus skersgatvius valykites kaip norit, uzvakar vyras atkase visa skersgatvi, bet kazkodel nei vienas kaimynas i pagalba neatejo, lyg patys tuo keliu nevazinetu schmoll.gif mano sunelis jau vakar karnavale atvaidino 4u.gif dabar jau pailseti galima, tiek darbo buvo kol viska pasiuvau, o dovaneles irgi dar nenupirkau, pavelavau i Maximos akcija zaislams unsure.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Uhh vakar su suniu prisiauciau lauke, toks buvo geras oras thumbup.gif O atsikasti nieko nekasiau... tingejau blush2.gif Ai gerai ir pusnys iki keliu lotuliukas.gif

Uzvakar sulaukiau kurjerio, tai vargso berniuko pirmasis sakinys buvo: pas jumis daugiau nieko nevesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 15, 16:07)
dar kaip priprast reiks ten gyvent... Dbr tik vasara prie prudo atvaziuodavau pasedet ir tai vienai nejauku, sklypas nemazas, o kaip gyvent reiks, bijosiu likt viena  unsure.gif

Priprasi mirksiukas.gif bent jau man cia irgi taip ramu, gera thumbup.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 16, 12:51)
Tai ar paruoset Kaledoms dovaneles? Man dar kazkiek ju truksta, kaip visad paskutine diena sturmuosiu...Dar labai noreciau kepti meduolini nameli, bet mano moteriskes kazkaip nemegsta meduoliu... gal tie priekoniai nepatinka, o be ju man meduoliai ne meduoliai gaunasi...

Oj kaip noreciau meduoliu... tik mano orkaite tokia, kad niekas joje neiskepa normaliai, tai geriau ir negadinsiu produktu biggrin.gif
O dovaneles pas mus siemet tik vaikams, tai nedaug buvo ka ruostis smile.gif Dukrytei nepirkom nieko, nes per paskutini menesi pripirkom visko belenkiek, sakem viskas, reik stabdyti blush2.gif O kadangi visos sventes pas senelius, tai gaus ir taip kalna dovanu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, Mastaiciu temeleje tik vejas sniega pusto ir pedu niekieno nesimato biggrin.gif

Tai smagiai Spindulia gyvenant, kaip kaime, sniego sulyg triobom ane biggrin.gif tau reikejo tam kurjeriu berniukui sakyt as dazniau uzsisakinesiu biggrin.gif

Mes vel kvietem JCB sniega stumdyt, nes darbininkai negali atvaziuot. Siaubas kazkoks, jei taip visad, be traktoriaus ar dzipo nei is vietos schmoll.gif Vis gi blogai kaip nera kaimynu, gal sakau bendrom jegom sniega lengviau kast....

Stalkers tai jei butumete sniego nenusikase tai ir kaimynai sedetu isvien ant peciaus ir be pavasario nosies nekistu???

Dovaneles jau mazadug visas ir surinkau, aisku irgi tik vaikam, suauge ir be dovanu grazus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 17 gruodžio 2010 - 20:12
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 17, 21:11)
Labas vakaras, Mastaiciu temeleje tik vejas sniega pusto ir pedu niekieno nesimato biggrin.gif

Tai smagiai Spindulia gyvenant, kaip kaime, sniego sulyg triobom ane biggrin.gif tau reikejo tam kurjeriu berniukui sakyt as dazniau uzsisakinesiu  biggrin.gif

Mes vel kvietem JCB sniega stumdyt, nes darbininkai negali atvaziuot. Siaubas kazkoks, jei taip visad, be traktoriaus ar dzipo nei is vietos  schmoll.gif Vis gi blogai kaip nera kaimynu, gal sakau bendrom jegom sniega lengviau kast....

Stalkers tai jei butumete sniego nenusikase tai ir kaimynai sedetu isvien ant peciaus ir be pavasario nosies nekistu???

Dovaneles jau mazadug visas ir surinkau, aisku irgi tik vaikam, suauge ir be dovanu grazus  blush2.gif

o tai kurioj jus cia tiap vietoj mazdaug? Nes kazkaip neisivaizduoju, kad nera kaimynu unsure.gif nes visur vis matos kad yra po kelis bent namus g.gif

Jo o mes smagiai lotuliukas.gif Man ziema vistik patinka... pats bjauriausias buna laikas pavasari ir rudeni... to molio pakesti nebegaliu doh.gif su botais nuklampoji iki masinos, persiauni ir tik tada i darba vaziuodavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2010 12 17, 21:26)
o tai kurioj jus cia tiap vietoj mazdaug? Nes kazkaip neisivaizduoju, kad nera kaimynu  unsure.gif  nes visur vis matos kad yra po kelis bent namus  g.gif

Mes uz tu spalvotu namuku, kur G.Karaliunaite gyvena, dar pavaziavus truputi, vidury lauko...artimiausias kaimynas nu manau 200 m jei ne daugiau...miskas netoli... Bendras keliukas eina pas mus ir ukininka, o jau i musu sodyba eina kitas keliuka ir juo naudojames tik mes vieni.... Nes aplink ukininko laukai, o mes lauko vidury smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 16, 13:28)
vakare tik "zmones" parkeliaus... cia SM prisiskaiciau tai dbr mastau kept ar ne... o kas tas lsp  g.gif ? nors musu vienmetes mergaites, bet maniskei neaisku kas patinka.... gal tik knygos, nes kazkaip su zaislais nezaidzia.. jai va sokti, muzika, kokie feju rubai, baleto sijoneliai biggrin.gif

lsp - littlest pet shops - gyvūniukai tokie ir namas jiems.
Maniškė žaidžia labai su viskuo, nes tu pliuškiais, kas galvojau tik dėl grožio būna pas vaikus... labai piešia, lipdo, na nėr nieko kas jai nepatiktų, labai užsiima.

Papildyta:
QUOTE(Stalkers @ 2010 12 16, 16:57)
smile.gif  mes irgi 2 dienas kasemes kol kiema atsikasem  smile.gif  be to jei ir kas nuvalo tai tik pacius pagrindinius keliukus Mastaiciu viduryje, o visus skersgatvius valykites kaip norit, uzvakar vyras atkase visa skersgatvi, bet kazkodel nei vienas kaimynas i pagalba neatejo, lyg patys tuo keliu nevazinetu  schmoll.gif   mano sunelis jau vakar karnavale atvaidino  4u.gif  dabar jau pailseti galima, tiek darbo buvo kol viska pasiuvau, o dovaneles irgi dar nenupirkau, pavelavau i Maximos akcija zaislams  unsure.gif

o ką sūnelis vaidino? mano dukrytė bus zuikis, dabar pas mamą atvažiavau, siūnam kostiumą smile.gif beliko ausytes prie kepurytės prisiūti... tikiuosi grįšiu per pusnis namo, nes jau pusto....
Papildyta:
Spindulia, gal platini kanors? Pas mane ir kurjeris dažnai užsuka, dirbui su tupperware indukais.
ten pas jus laukų gludumose gal kas sklypus nebrangiai pardavinėja smile.gif gali būt ir žemės ūkio.... man žemės mažai, baisiai noriu sodo dar netoli namų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 18 gruodžio 2010 - 14:12
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 18, 09:38)
Mes uz tu spalvotu namuku, kur G.Karaliunaite gyvena, dar pavaziavus truputi, vidury lauko...artimiausias kaimynas nu manau 200 m jei ne daugiau...miskas netoli... Bendras keliukas eina pas mus ir ukininka, o jau i musu sodyba eina kitas keliuka ir juo naudojames tik mes vieni.... Nes aplink ukininko laukai, o mes lauko vidury smile.gif

O net nezinojau kad sita cia gyvena lotuliukas.gif Ai tai daug maz zinau tada thumbup.gif Mes ten prie misko ziurinejom sklypus kai ieskojom pirkti mirksiukas.gif
Pas mus tai keliukyje 6 kaimynai, bet pakolkas vieni irgi gyvenam, tai iki zvyrkelio 100 m. patiems reik nusikasti doh.gif lotuliukas.gif Ai bet vyras nukasa, o jei bunu viena, ant kelio masina laikau ir nesuku galvos lotuliukas.gif

QUOTE(vixiuke @ 2010 12 18, 15:09)
Spindulia, gal platini kanors? Pas mane ir kurjeris dažnai užsuka, dirbui su tupperware indukais.
ten pas jus laukų gludumose gal kas sklypus nebrangiai pardavinėja smile.gif gali būt ir žemės ūkio.... man žemės mažai, baisiai noriu sodo dar netoli namų  smile.gif

Ne, nebeplatinu (seniau Avon platinau) mirksiukas.gif O dabar tiesiog dalyvavau konkursiukyje ir katinui maisto laimejom, tai atveze mirksiukas.gif

Siandien vel koks bjaurus oras doh.gif Sugalvojom kad reik dukriukui rogiu ir kinkysiu suni (kazkada kinkiausi ir pati varinejau lotuliukas.gif ), bet negavom vakar, o siandien dziaugiuos kad nepaskubejom bet kokiu pirkt, vistiek oras siaubingas doh.gif

O del zemiu, aha pardavineja, kitoj pusej kelio zemes ukio paskirties kelis hektarus lotuliukas.gif O prie musu tai tik jau su komunikacijom yra visi (musu kvartalo), bet nezinau kas yra pigu blush2.gif Manau kad jau namu valdos nebus pigu tikrai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulia: 18 gruodžio 2010 - 18:05
QUOTE(vixiuke @ 2010 12 18, 15:09)
lsp - littlest pet shops - gyvūniukai tokie ir namas jiems.
Maniškė žaidžia labai su viskuo, nes tu pliuškiais, kas galvojau tik dėl grožio būna pas vaikus... labai piešia, lipdo, na nėr nieko kas jai nepatiktų, labai užsiima.

Papildyta:

o ką sūnelis vaidino? mano dukrytė bus zuikis, dabar pas mamą atvažiavau, siūnam kostiumą smile.gif beliko ausytes prie kepurytės prisiūti... tikiuosi grįšiu per pusnis namo, nes jau pusto....
Papildyta:
ten pas jus laukų gludumose gal kas sklypus nebrangiai pardavinėja smile.gif gali būt ir žemės ūkio.... man žemės mažai, baisiai noriu sodo dar netoli namų  smile.gif

sunelis Karlsona vaidino, nors labai norejo batuota katina, bet taip jau gavos kad jam Karlsonas labiau tiko biggrin.gif teko padirbet truputi, kelnes pasiut languotas ir propeleri labai pasistengiau is vielos lankstem, melsva medziagyte aptraukem ir dar kiekviena auksiniu siulu apsiuvau kad is tolo blizgetu rolleyes.gif grazus gavosi smile.gif
Lietaus lasiuk, tai tie kaimynai visada taip, nosies lauk nekisa, mes tai neprate taip...bent jau per naujus kazkaip gal nosi reik iskist su kaimynais susipazint, o cia ne, kiekvienas uzsidares savo teritorijoj, net bedai istikus kazin ar isdrisciau pagalbos kreiptis, dabar kai vyras kelia nuvale tai visiems gerai vazineti smile.gif o tas kelio gabaliukas kuriuo jie vazineja taip ir stovi nevalytas, kapstosi pusnyse net juokinga smile.gif na bet cia kaip kas ismano taip tas daro doh.gif
Atsakyti
aš tai šian tempiau dukrytę su rogėm iki pardės, prisižadėjau dieną, tai teko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 12 19, 00:17)
aš tai šian tempiau dukrytę su rogėm iki pardės, prisižadėjau dieną, tai teko smile.gif

smagu wub.gif as irgi noriu dukrytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stalkers @ 2010 12 19, 09:56)
smagu wub.gif  as irgi noriu dukrytes  blush2.gif

Paprasyk Kaledu senelio gal atnes topsecret.gif biggrin.gif
As va dvi moteriskes turiu.. skirtumas tarp ju 2.5 m tai oho kaip mane pasokdina doh.gif Snd su didziaja buvau leliu teatre, kazkaip jai nelabai patiko, nes daugiau leles vaidino, o praeitais kaip buvom, zmones vaidino tai jai labiau patiko.
Atsakyti