Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 13, 14:59)
tai irgi taip tolokai nuo Mastaiciu, nors su masina tai kiek to kelio... O tai pas jus kvartalas? As kazkaip tuos namukus isidemejus... Musu namas tai gryn ant Mastaciu pabaigos...Kiek aru zemes pas jus? As sakiau si pavasari pirma kart gyvenime zemes uki kelsiu  biggrin.gif sodinsiu darzas showoff.gif

Kazin nuvalytu seniunija musu kelia???? Cia gal koki prasyma paduot reik?

nu pas mus gaunas ~2 km nuo mastaiciu. Hmm tai jusu varant link Pazeru tada gaunas g.gif Siaip as ten kaip ir visus zinau, jus tam gal kvartale kur yra tokie dviauksciai vienodi? rolleyes.gif ar prie pat misko, naujai buvo pardavinejami sklypai pries pora metu smile.gif ?
Nu nezinau, cia reikia pas seniuna varyt man atrodo del tu valymu. Pas mus viena kaimyne tuo pasirupino, tai nelabai galiu atsakyti mirksiukas.gif

Pas mus beveik 13a. bet visiskas molis, auginti niekas neauga... kada nors kai bus namas, uzvesim normaliu zemiu, gal kas ir augs, bet jauciu bus noras praejes lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus beveik 13a. bet visiskas molis, auginti niekas neauga... kada nors kai bus namas, uzvesim normaliu zemiu, gal kas ir augs, bet jauciu bus noras praejes lotuliukas.gif
[/quote]

Pas mus taip pat sklypas visas - molis. Nebusim mes darzininkes, oi ne. smile.gif Vienintele gerai suvesejusi daržove siemet - petrazoles. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Ugneo,2010 12 13, 16:35]
[/quote]

Pas mus taip pat sklypas visas - molis. Nebusim mes darzininkes, oi ne. smile.gif Vienintele gerai suvesejusi daržove siemet - petrazoles. biggrin.gif
[/quote]

man tai sake kad svogunai bet kur auga lotuliukas.gif bet po pirmojo bandymo supratau - kad bet kur tai ne pas mus lotuliukas.gif Daugiau nebeeksperimentavau, gaila laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, tylu kaip visad biggrin.gif neuzpuste Mastaiciu????
Spindulia, o kur mazyle vedi pas pediatre? i Garliava, ar i miesta vezi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 15 gruodžio 2010 - 10:28
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 15, 11:25)
Laba diena, tylu kaip visad biggrin.gif neuzpuste Mastaiciu????
Spindulia, o kur mazyle vedi pas pediatre? i Garliava, ar i miesta vezi?

Sveikos,

Tylu tylu cia wink.gif Pas mus sniego iki keliu lotuliukas.gif Buvau ka tik pas suni su katinu, tai vargsai tik mano pedomis varo lotuliukas.gif O mes dar neturim rogiu doh.gif Tai taip sunku su mergina ant ranku tam kieme doh.gif

As vezu i miesta mirksiukas.gif Matai as pati is Kauno esu, ten visad vaiksciojau pas savo gydytojus ir mazyle su vyru ten uzrasiau... kazkaip sunku rasti gerus gydytojus, tai bent jau mes kai abu vairuojantys, tai mums nera nepatogumu vezioti mirksiukas.gif O ir i darzeli uzrasem i Petrasiunus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2010 12 15, 12:39)
Sveikos,

Tylu tylu cia wink.gif Pas mus sniego iki keliu  lotuliukas.gif  Buvau ka tik pas suni su katinu, tai vargsai tik mano pedomis varo  lotuliukas.gif  O mes dar neturim rogiu  doh.gif  Tai taip sunku su mergina ant ranku tam kieme  doh.gif 

As vezu i miesta  mirksiukas.gif  Matai as pati is Kauno esu, ten visad vaiksciojau pas savo gydytojus ir mazyle su vyru ten uzrasiau... kazkaip sunku rasti gerus gydytojus, tai bent jau mes kai abu vairuojantys, tai mums nera nepatogumu vezioti  mirksiukas.gif  O ir i darzeli uzrasem i Petrasiunus  lotuliukas.gif

oi tai toli vežioti į Petrašiūnus... nebent pakeliui.
Mes tai einam į garliavos polikliniką, irgi nežinojau gydytojų bet surizikavau ir labai esu patenkinta šeimos gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 12 15, 13:11)
Mes tai einam į garliavos polikliniką, irgi nežinojau gydytojų bet surizikavau ir labai esu patenkinta šeimos gydytoja...

o kokia gydytoja? Gal ir as pamastysiu kada apie pervedima...
Nu jau tas internetas kaip biesina, neduoda zinutes parasyt bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 15 gruodžio 2010 - 13:22
QUOTE(vixiuke @ 2010 12 15, 14:11)

Nu kadangi bent jau dabar darbai Savanoriuose, tai koks skirtumas pro kuria puse i miesta vaziuoti wink.gif

O as tai va pabijojau, nes kad pas gera pataikysi nedidele tikimybe blush2.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 15, 14:17)
Nu jau tas internetas kaip biesina, neduoda zinutes parasyt  bash.gif

Kas internetui daros? biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad mano Windows Vista nesusikalba su internetu, parasau zinute paspaudziu issiusti ir ismeta, kad negalit prisijungti prie serverio... vienu zodziu...

Siaip jo, jei darbai mieste tai ir vaikus galima veziot, bet vis vien kartais mastau kad velnias nese mane i tuos Mastaicius biggrin.gif biggrin.gif Nes visvien jau be masinos neisikapstysi is ten.....

dar kaip priprast reiks ten gyvent... Dbr tik vasara prie prudo atvaziuodavau pasedet ir tai vienai nejauku, sklypas nemazas, o kaip gyvent reiks, bijosiu likt viena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 15, 13:17)
Nu jau tas internetas kaip biesina, neduoda zinutes parasyt  bash.gif

Kairiūkštienė. Minusas tas - kad pas ją eilės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 15, 15:07)
Man atrodo, kad mano Windows Vista nesusikalba su internetu, parasau zinute paspaudziu issiusti ir ismeta, kad negalit prisijungti prie serverio... vienu zodziu...

Siaip jo, jei darbai mieste tai ir vaikus galima veziot, bet vis vien kartais mastau kad velnias nese mane i tuos Mastaicius  biggrin.gif  biggrin.gif Nes visvien jau be masinos neisikapstysi is ten.....

dar kaip priprast reiks ten gyvent... Dbr tik vasara prie prudo atvaziuodavau pasedet ir tai vienai nejauku, sklypas nemazas, o kaip gyvent reiks, bijosiu likt viena  unsure.gif

nieko įprasit wink.gif gyvenau be mašiniuko ir gerai buvo... man tai labai čia patinka, iki miesto 20min kelio, o ramu. Mes ir dukrytę pirmus metus vežėm į miestą į darželį kai nebuvo vietų Garliavoje (beje irgi savanoriuose darbai) biggrin.gif
Atsakyti
Tai ar paruoset Kaledoms dovaneles? Man dar kazkiek ju truksta, kaip visad paskutine diena sturmuosiu...Dar labai noreciau kepti meduolini nameli, bet mano moteriskes kazkaip nemegsta meduoliu... gal tie priekoniai nepatinka, o be ju man meduoliai ne meduoliai gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 16, 11:51)
Tai ar paruoset Kaledoms dovaneles? Man dar kazkiek ju truksta, kaip visad paskutine diena sturmuosiu...Dar labai noreciau kepti meduolini nameli, bet mano moteriskes kazkaip nemegsta meduoliu... gal tie priekoniai nepatinka, o be ju man meduoliai ne meduoliai gaunasi...

aš ir pati nemėgstu tų prieskonių, bet prižadėjau dukrytei 7dienį kepti kūčiukus ir meduolius... O namelius šios dienos žmonėse nusižiūrėjot? smile.gif pas mane su dovanom jau beveik baigta, nesugalvoju sūneliui ką nupirkti... o dukrytės dovana (lsp) namelis vėluoja iš užsienio tai jaučiu pasitenkinsim lsp gyvuniukais, o namelį senis šaltis bus pametęs ir ras po Kalėdų smile.gif
Atsakyti