Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(Stalkers @ 2010 12 11, 10:42)
Tai vistiek netoli..labai smagu tikriausiai vien nuo minties kad savo nama ir savo kiema turesit smile.gif tik va susisiekimas tai cia ne koks, be savo masiniuko prapult galima, pastoviai kai reikia taip ir nevaziuoja niekas, tai ten koks mikriukas uzsalo tai vel kas, kol neturejau masiniuko visada visur veluodavau, jau net iki asaru davarydavo, ne karta ir savom kojytem nuo garliavos pareit reikejo,. bet dabar jau aciu dievui turiu savo , tai nesuku galvos  blush2.gif

pažįstama situacija... nekartą vėlavau ir pėstute teko eiti smile.gif mašiniukas kai yra tai dabar daug paprasčiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ooo pagaliau lyg atsigavo temuke thumbup.gif
As irgi vis uzsuku pasiziuriu - tyla biggrin.gif

QUOTE(Ugneo @ 2010 12 01, 15:37)
Labas Spindulia, kada nors busim kaiminkos.  smile.gif  Mes kazkada taip pat uzbaigsim savo nama Kampiskiu kaime, kai tik finansiniai reikalai pageres (vis dar to tikiuosi).  4u.gif  O dabar tik atvaziuojam pasidziaugti gamta. O praeita savaitgali kaimynu berniukas mums papasakojo, kad po musu sklypa vilkai naktimis laksto. Tik nezinau ar juo tiketi.  blink.gif

Kurioj vietoj bigsmile.gif Jetus kaip butu gerai, a tai cia vienai taip liudna liudna... O aplink visi tik zada kada nors keltis... doh.gif O iki mastaiciu tolokai trenktis pasivaikscioti blush2.gif
Atsakyti
jau be masinos is ten kur gyvensim tai be sansu bus isikapstyti... vienkiemi vos ne nama statom doh.gif ... tai teks but vairuotoja vaikams... va dbr uzsnigo, tai kvietem traktoriu, kad sniega prastumdytu, nes darbinikai sake vos galejo atvaziuot...Bet siaip smagu pas mus. Stirnos daznos viesnios, ateina obuoliu susalusiu paest, lapes lankosi isvien, nes senu trobesiu yra.. Gamtos pazinimo pamokas vaikam laisvai galima pravesti neiseinant is kiemo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 12, 15:03)
jau be masinos is ten kur gyvensim tai be sansu bus isikapstyti... vienkiemi vos ne nama statom doh.gif ... tai teks but vairuotoja vaikams... va dbr uzsnigo, tai kvietem traktoriu, kad sniega prastumdytu, nes darbinikai sake vos galejo atvaziuot...Bet siaip smagu pas mus. Stirnos daznos viesnios, ateina obuoliu susalusiu paest, lapes lankosi isvien, nes senu trobesiu yra.. Gamtos pazinimo pamokas vaikam laisvai galima pravesti neiseinant is kiemo  biggrin.gif

zinok pas mus tas pats mirksiukas.gif Man taip grazu kai tos stinos varineja ax.gif Pernai tai ir zuikiai po kiema daves biggrin.gif Suo knarkia salia, o jie sau laksto biggrin.gif Tik va musu lapute, kuri daznai prabegdavo jau kazkas nubombijo, nebesimato siemet verysad.gif Daznai cia medzioja verysad.gif

O del uzsnigimo tai jo... va ir as ketvirtadieni vakare gryzau, tai sedau i pusni ir po siai dienai masina joje tupi, gerai kad niekur man vaziuot nereik, labai jau tingiu atsikasineti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2010 12 12, 15:51)
zinok pas mus tas pats  mirksiukas.gif  Man taip grazu kai tos stinos varineja  ax.gif  Pernai tai ir zuikiai po kiema daves biggrin.gif Suo knarkia salia, o jie sau laksto biggrin.gif Tik va musu lapute, kuri daznai prabegdavo jau kazkas nubombijo, nebesimato siemet  verysad.gif  Daznai cia medzioja  verysad.gif 

O del uzsnigimo tai jo... va ir as ketvirtadieni vakare gryzau, tai sedau i pusni ir po siai dienai masina joje tupi, gerai kad niekur man vaziuot nereik, labai jau tingiu atsikasineti  lotuliukas.gif

Bet kaip i darba pvz isiskapstysi???? As dar negyvenu, o jau is anksto nervinuosi doh.gif doh.gif vyras sako, visai jau man... Ai, bet uzsnigs ir tupesiu savo kaime biggrin.gif
Kaip supratau tu Kampiskiu kaime? Koks internetas pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 12 gruodžio 2010 - 17:24
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 12, 18:23)
Bet kaip i darba pvz isiskapstysi???? As dar negyvenu, o jau is anksto nervinuosi  doh.gif  doh.gif vyras sako, visai jau man... Ai, bet uzsnigs ir tupesiu savo kaime biggrin.gif
Kaip supratau tu Kampiskiu kaime? Koks internetas pas jus?

na as su lelium sedziu, tai nesikapstysiu bent jau kolkas mirksiukas.gif O pernai per pugas buvau su pilvu, o vyras komandiruotej, tai draugai atvaziave atkase lotuliukas.gif
Kazkaip nedarau as dideliu problemu biggrin.gif
Aha, as sitam kaime wink.gif O internetas tai vadafounas mirksiukas.gif nors kaimyne turi kazkoki bliuda, lyg is Mastaiciu internetas per ji, bet nesigilinau blush2.gif

O tu nepanikuok wink.gif viskas bus gerai, man tai patinka laukai ir tos pusnys iki pilvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. O as taip pat panikuoju del to uzsnigimo keliu Kampiskiu kaime. O tas zmogus, kuris turi Bobcat, nevalo keliu uz pinigelius? Vis ta Bobcat matau jusu kvartale. smile.gif Taip pat, del vaiku nuejimo ir parejimo i mokykla panikuoju. Dar i prieki nuvesti galima kartu vaziuojant i darba, o pareiti kaip? Gerai butu koki autobusiuka mokyklini ateityje ten suorganizuoti. g.gif
Atsakyti
As irgi Ugneo del visko panikuoju, kas kaip bus...Gerai, kad mano vyras saltu nervu... Va jei jusu daug tam kaime tai galit kooperuotis, o mes savo kaime vieni tarp lauku. tai kvietem JCB nuvale kelia, bet tai ka, jie snigs ir snigs....
Atsakyti
QUOTE(Ugneo @ 2010 12 13, 14:10)
Sveikos. O as taip pat panikuoju del to uzsnigimo keliu Kampiskiu kaime. O tas zmogus, kuris turi Bobcat, nevalo keliu uz pinigelius? Vis ta Bobcat matau jusu kvartale.  smile.gif  Taip pat, del vaiku nuejimo ir parejimo i mokykla panikuoju. Dar i prieki nuvesti galima kartu vaziuojant i darba, o pareiti kaip? Gerai butu koki autobusiuka mokyklini ateityje ten  suorganizuoti. g.gif

Nu va ka tik gryzau is lauko, atsikasiau masina kol vaikas miegojo issivariau ant kelio, nes ketvirtadieni reiks vaziuot, o zada dar sniego... nors dabar jau kieme iki keliu thumbup.gif lotuliukas.gif Mano didelis suo nebeprabrenda net lotuliukas.gif

Va valo uz pinigelius, bet ne su Bobcatu, turi jis ten traktoriu, o siaip yra kitas kur turi traktoriu, tas pigiau valo nei kad Alvydas mirksiukas.gif O siaip jei ka tai ta kelia valo rajono ten seniunijos traktorius wink.gif Tik tiek kad jo nenuvalo ta pacia diena kai uzsninga, antra arba trecia diena praeina wink.gif Siandien ziuriu puikiausiai kelias nuvalytas wink.gif

Del vaiku, vaziuoja mikriukas ir surenka visus vaikus wink.gif Ryte kazkur 8.15 pro mus pravaro, o po piet 3 ar tai 4 parveza wink.gif Jei ziauriai uzsninga tik tada nevaziuoja wink.gif

Atsakyti
o tai Spindulia ta zvyrkeli valo savivaldybes masina? As kiek suprantu Kampiskiu kaimas tai ten nuo kryziaus zvyrkeliu vaziuojant, daug vienoje vietoje namuku pristatyta?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 13, 14:46)
o tai Spindulia ta zvyrkeli valo savivaldybes masina? As kiek suprantu Kampiskiu kaimas tai ten nuo kryziaus zvyrkeliu vaziuojant, daug vienoje vietoje namuku pristatyta?

jo ir ta zvyrkeli valo ir uz tu namuku yra toks kitas keliukas, kur kiti tokie pavieniai namai prasideda, tai as gyvenu dar nuo to posukio kokis 1 km varant wink.gif Tai ten irgi valo zvyrkeli wink.gif Jei zinot ta zalia angara, tai va mes uz jo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2010 12 13, 13:48)
jo ir ta zvyrkeli valo ir uz tu namuku yra toks kitas keliukas, kur kiti tokie pavieniai namai prasideda, tai as gyvenu dar nuo to posukio kokis 1 km varant wink.gif Tai ten irgi valo zvyrkeli wink.gif Jei zinot ta zalia angara, tai va mes uz jo wink.gif

tai irgi taip tolokai nuo Mastaiciu, nors su masina tai kiek to kelio... O tai pas jus kvartalas? As kazkaip tuos namukus isidemejus... Musu namas tai gryn ant Mastaciu pabaigos...Kiek aru zemes pas jus? As sakiau si pavasari pirma kart gyvenime zemes uki kelsiu biggrin.gif sodinsiu darzas showoff.gif

Kazin nuvalytu seniunija musu kelia???? Cia gal koki prasyma paduot reik?
Atsakyti