Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

Mastaiciu mamytes kur dingote? 4u.gif gal baseine laika leidziat?? ar einat ten? girdejau antradieni ketvirtadieni vyksta uzsiemimai su treneriu vaikuciams...gal kas prisijungti nori? mes uzsirasem smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stalkers @ 2010 12 05, 20:30)
Mastaiciu mamytes kur dingote?  4u.gif  gal baseine laika leidziat?? ar einat ten? girdejau antradieni ketvirtadieni vyksta uzsiemimai su treneriu vaikuciams...gal kas prisijungti nori? mes uzsirasem smile.gif  rolleyes.gif

kuomet atsikelsim gyvent i Mastaicius butinai leisiu saviske i baseina ax.gif ir pati eisiu... O kur gyveni jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Stalkers @ 2010 12 05, 20:30)
Mastaiciu mamytes kur dingote?  4u.gif  gal baseine laika leidziat?? ar einat ten? girdejau antradieni ketvirtadieni vyksta uzsiemimai su treneriu vaikuciams...gal kas prisijungti nori? mes uzsirasem smile.gif  rolleyes.gif

tai kad mamyčių matau daug, bet turbūt sm nesilanko arba nenori bendrauti biggrin.gif ateini, pasikalbi su savim šioje temoje smile.gif vat naujų veidų atsirado, gal temelė pradės vėl gyvuoti smile.gif
Aš labai noriu baseiną lankyti, skaau vyrui gėda, šalia baseinas, o neinam... ten niekad ir nebuvus, tik mažiukam, kur nuomoja su sale šventėm gimtadienį. O tas didelis tik vienas, vaikučiams nėra mažiems? Kiek Jūsų vaikiukui laiko?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 12 06, 13:14)
tai kad mamyčių matau daug, bet turbūt sm nesilanko arba nenori bendrauti  biggrin.gif ateini, pasikalbi su savim šioje temoje smile.gif vat naujų veidų atsirado, gal temelė pradės vėl gyvuoti smile.gif
Aš labai noriu baseiną lankyti, skaau vyrui gėda, šalia baseinas, o neinam... ten niekad ir nebuvus, tik mažiukam, kur nuomoja su sale šventėm gimtadienį. O tas didelis tik vienas, vaikučiams nėra mažiems? Kiek Jūsų vaikiukui laiko?

as tai lankiausi, bent kelis kartus, tik tiek kad ten gilu, o kaip as tokia plaukike, tai vonioj man jau gilu biggrin.gif... nznau kaip dbr po renovacijos, bet tada vaikams maziems basieno nebuvo, bet mokyklinukai tai lankesi...
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 06, 16:19)
as tai lankiausi, bent kelis kartus, tik tiek kad ten gilu, o kaip as tokia plaukike, tai vonioj man jau gilu biggrin.gif... nznau kaip dbr po renovacijos, bet tada vaikams maziems basieno nebuvo, bet mokyklinukai tai lankesi...

tai kad turbūt renovavo tik išorę, ar nea?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 12 06, 21:02)
tai kad turbūt renovavo tik išorę, ar nea?

turbut, nes siaip tikrai jau labai senai ten lankiausi .....
Vixiuke, matau tavo mergyte su maniske gimusios tais paciais metais. Einat i darzeli? Kur leidi? Nes as neisivaizduoju kur reikes rinktis darzeli, vasara planuojam keltis i nama, tai gal i Garliava reikia vaziuot prasyma rasyt, bet jauciu vietu nebus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 07 gruodžio 2010 - 09:00
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 07, 08:56)
turbut, nes siaip tikrai jau labai senai ten lankiausi .....
Vixiuke, matau tavo mergyte su maniske gimusios tais paciais metais. Einat i darzeli? Kur leidi? Nes as neisivaizduoju kur reikes rinktis darzeli, vasara planuojam keltis i nama, tai gal i Garliava reikia vaziuot prasyma rasyt, bet jauciu vietu nebus  g.gif

aha einam į darželį. garliavoje yra 3 - Eglutė (man ten baisiai nepatiko kai nuėjau užrašyti, nes užrašinėjau į visus tris), prie policijos (ten tik 2 mišrios grupės) ir obelėlė - ten norėjom, ten ir patekom, bet ir tai ne iš karrto, metus teko miete palankyti, nes leidau nuo 2 metukų... dabar kai krizė vietų yra, manau priimtų ir šiandien, bet geriau turbūt iš anksto užrašyti, tada tikrai vieta bus. Mes sūnelį jau irgi užrašėm, lai stovi eilėje, bet sakau mano manymu vaietų yra, nes naujokų vis ateina. Obelelė buvo mokykla - darželis (toks ir yra oficialus pavadinimas, nežinau kodėl obelėle daug kas vadina), bet dabar naikina pradinę mokyklą ir kasmet atidaro naujų darželio grupių.
Atsakyti
nu reiks tada pabandyt nulekt iki Garliavos kuria diena.... o cia tylu ax.gif idomu kodel niekas nesilanko g.gif ? vixiuke, ka mastai del vyresniosios mklos? kur zadi leisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 08 gruodžio 2010 - 12:48
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 12 08, 12:47)
nu reiks tada pabandyt nulekt iki Garliavos kuria diena.... o cia tylu  ax.gif idomu kodel niekas nesilanko  g.gif ? vixiuke, ka mastai del vyresniosios mklos? kur zadi leisti?

šiaip dar daug laiko, bet manau eisim į Mastaičių, o vėliau į kokią gimnaziją gal... na šiam momentui taip galvoju
Atsakyti
mes gyvenam Garliavos gatveje smile.gif maniskiui 7 metai, pirmokas jau, o baseine tikrai smagu mes dabar nusipirkom abonementa visai seimai, mokejom 200 lt, t.y. 3 zmonem 8 kartai apsilankyti baseine neribojant laiko smile.gif be to antradieniais ir ketvirtadieniais vaikus mokina plaukti treneris ir sake labai laukia visu vaiku nes treneriu daug o vaikuciu truksta 4u.gif labiausiai tai ten mane pirtis traukia....kraustykites i Mastaicius greiciau, kartu eisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stalkers @ 2010 12 09, 11:09)
mes gyvenam Garliavos gatveje smile.gif maniskiui 7 metai, pirmokas jau, o baseine tikrai smagu mes dabar nusipirkom abonementa visai seimai, mokejom 200 lt, t.y. 3 zmonem 8 kartai apsilankyti baseine neribojant laiko  smile.gif  be to antradieniais ir ketvirtadieniais vaikus mokina plaukti treneris ir sake labai laukia visu vaiku nes treneriu daug o vaikuciu truksta  4u.gif  labiausiai tai ten mane pirtis traukia....kraustykites i Mastaicius greiciau, kartu eisim smile.gif

vasara butinai ten atsikraustysim drinks_cheers.gif , o kol kas dar dazymo darbai vykta.... As tai siaip toliau uz Mastaiciu, link Pazeru vaziuojant musu namas ....
Atsakyti
Tai vistiek netoli..labai smagu tikriausiai vien nuo minties kad savo nama ir savo kiema turesit smile.gif tik va susisiekimas tai cia ne koks, be savo masiniuko prapult galima, pastoviai kai reikia taip ir nevaziuoja niekas, tai ten koks mikriukas uzsalo tai vel kas, kol neturejau masiniuko visada visur veluodavau, jau net iki asaru davarydavo, ne karta ir savom kojytem nuo garliavos pareit reikejo,. bet dabar jau aciu dievui turiu savo , tai nesuku galvos blush2.gif
Atsakyti