Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

Mielos kaimynės,

Su Šv.Kalėdom jus,lai išsipildo jusu slapčiausi troškimai,lai visada lydi džiaugsmas,viltis,ir lai niekada dievas negaili sveikatos jums ir jusu artimiesiems newyear.gif
Atsakyti
Sveikos, Mastaičių mamytės !!!

žiūriu mūsų temelė visai užmiršta verysad.gif kaip gyvuojat?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 05 24, 15:14)
Sveikos, Mastaičių mamytės !!!

žiūriu mūsų temelė visai užmiršta  verysad.gif kaip gyvuojat?

Labas 4u.gif

Teisingai,visai uzmirsta,labai gaila,bet man rods,kad cia mudvi dviese visuose Mastaiciuose mamos doh.gif biggrin.gif Reikia tiketis,kad atsiras dar norinciu cia pabendrauti smile.gif

Eisiu naujo paraso susikurt,kazkaip ilga laika jis niekam neuzkliuvo,o vat dabar pasirodo kazkas negerai,ir istryne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2010 06 14, 09:40)
Labas 4u.gif

Teisingai,visai uzmirsta,labai gaila,bet man rods,kad cia mudvi dviese visuose Mastaiciuose mamos doh.gif  biggrin.gif Reikia tiketis,kad atsiras dar norinciu cia pabendrauti  smile.gif

Eisiu naujo paraso susikurt,kazkaip ilga laika jis niekam neuzkliuvo,o vat dabar pasirodo kazkas negerai,ir istryne doh.gif

dabar lyg sutrumpino parašus, taviškis gal buvo per ilgas??
Atsakyti
Sveikos mamytes ax.gif

Arpriimsit i savo rata 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2010 07 15, 11:40)
Sveikos mamytes  ax.gif

Arpriimsit i savo rata  4u.gif

Labai malonu,zinoma priimsim 4u.gif
Papasakokit apie save,kur tiksliau gyvenat,kaip jusu mazylis?

Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2010 08 27, 17:52)
Labai malonu,zinoma priimsim 4u.gif
Papasakokit apie save,kur tiksliau gyvenat,kaip jusu mazylis?

Oooo galvojau kad jau visai ismire cia visos lotuliukas.gif

Na mes gyvenam prie mastaiciu 2 km, kampiskiu kaime mirksiukas.gif
Maniske maziuke dar, tik 5 men. o gyventi neseniai atsikraustem, kada nors statysim cia nama - dabar tik keli pradeti ir nera publikos visai, tai va labai jau liudna mums cia vienoms, nera su kuo vezimuka pastumdyti, galvoju kad butu smagu susirasti bendraminciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2010 09 04, 19:50)
Oooo galvojau kad jau visai ismire cia visos  lotuliukas.gif 

Na mes gyvenam prie mastaiciu 2 km, kampiskiu kaime  mirksiukas.gif 
Maniske maziuke dar, tik 5 men. o gyventi neseniai atsikraustem, kada nors statysim cia nama - dabar tik keli pradeti ir nera publikos visai, tai va labai jau liudna mums cia vienoms, nera su kuo vezimuka pastumdyti, galvoju kad butu smagu susirasti bendraminciu  ax.gif

Labukas,

yra yra čia tų mamyčių ir kai vaikštau su vežimu, tai ganėtinai nemažai smile.gif

mano sūneliui nepilnai mėnuo, tai dar nelabai kur toli išsiruošiam, nes labai nemiegalius jis pas mane... ant papulio kabo ir kabo, toli niekur negalim išeiti tikiuosi padėtis pagerės smile.gif
O į kurią čia pusę tas kaimas? Už mokyklos gal?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 09 04, 22:52)
Labukas,

yra yra čia tų mamyčių ir kai vaikštau su vežimu, tai ganėtinai nemažai smile.gif

mano sūneliui nepilnai mėnuo, tai dar nelabai kur toli išsiruošiam, nes labai nemiegalius jis pas mane... ant papulio kabo ir kabo, toli niekur negalim išeiti tikiuosi padėtis pagerės smile.gif
O į kurią čia pusę tas kaimas? Už mokyklos gal?

Oj tai mazuciukas, pageres pageres pamatysi mirksiukas.gif nors nevisi miegaliukai leliai buna mirksiukas.gif
Ne, mes cia gaunas kur vaziuojant toliau pro Mastaicius yra toks kryzius ir zvyrkelis, tai va juo dar ~1,5 km gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas Spindulia, kada nors busim kaiminkos. smile.gif Mes kazkada taip pat uzbaigsim savo nama Kampiskiu kaime, kai tik finansiniai reikalai pageres (vis dar to tikiuosi). 4u.gif O dabar tik atvaziuojam pasidziaugti gamta. O praeita savaitgali kaimynu berniukas mums papasakojo, kad po musu sklypa vilkai naktimis laksto. Tik nezinau ar juo tiketi. blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, nors matau tema tokia labai jau letai judanti, ale vis vien gal ir man prisijungti smile.gif 4u.gif dar negyvenu Mastaiciuose, bet vasara tikiuosi persikelti... Siaip domina mane Mastaiciu mokykla, ypac pradinukai, nes reikes mklos vyresnelei ieskot...
Atsakyti
sveikos mamytes, mes irgi is Mastaiciu 4u.gif musu berniukui 7 metai, o mokyklele lankom Kaune, nes kai domejomes Mastaiciu mokyklele mums pasake kad ten pamokos iki 11:30 vyksta ir namo vaikuciai eina, tai mums taip netinka, dar mes ir bureliu norim ir ilgiau pabuti, kad nereiktu vienam namie grizus sedet schmoll.gif
Atsakyti