Mielos kaimynės,
Su Šv.Kalėdom jus,lai išsipildo jusu slapčiausi troškimai,lai visada lydi džiaugsmas,viltis,ir lai niekada dievas negaili sveikatos jums ir jusu artimiesiems
QUOTE(vixiuke @ 2010 05 24, 15:14)
Labas
Teisingai,visai uzmirsta,labai gaila,bet man rods,kad cia mudvi dviese visuose Mastaiciuose mamos Reikia tiketis,kad atsiras dar norinciu cia pabendrauti
Eisiu naujo paraso susikurt,kazkaip ilga laika jis niekam neuzkliuvo,o vat dabar pasirodo kazkas negerai,ir istryne
QUOTE(vilmux x @ 2010 06 14, 09:40)
Labas
Teisingai,visai uzmirsta,labai gaila,bet man rods,kad cia mudvi dviese visuose Mastaiciuose mamos Reikia tiketis,kad atsiras dar norinciu cia pabendrauti
Eisiu naujo paraso susikurt,kazkaip ilga laika jis niekam neuzkliuvo,o vat dabar pasirodo kazkas negerai,ir istryne
dabar lyg sutrumpino parašus, taviškis gal buvo per ilgas??
Sveikos mamytes
Arpriimsit i savo rata
Arpriimsit i savo rata
QUOTE(Spindulia @ 2010 07 15, 11:40)
Labai malonu,zinoma priimsim
Papasakokit apie save,kur tiksliau gyvenat,kaip jusu mazylis?
QUOTE(vilmux x @ 2010 08 27, 17:52)
Labai malonu,zinoma priimsim
Oooo galvojau kad jau visai ismire cia visos
Na mes gyvenam prie mastaiciu 2 km, kampiskiu kaime
Maniske maziuke dar, tik 5 men. o gyventi neseniai atsikraustem, kada nors statysim cia nama - dabar tik keli pradeti ir nera publikos visai, tai va labai jau liudna mums cia vienoms, nera su kuo vezimuka pastumdyti, galvoju kad butu smagu susirasti bendraminciu
QUOTE(Spindulia @ 2010 09 04, 19:50)
Oooo galvojau kad jau visai ismire cia visos
Maniske maziuke dar, tik 5 men. o gyventi neseniai atsikraustem, kada nors statysim cia nama - dabar tik keli pradeti ir nera publikos visai, tai va labai jau liudna mums cia vienoms, nera su kuo vezimuka pastumdyti, galvoju kad butu smagu susirasti bendraminciu
Labukas,
yra yra čia tų mamyčių ir kai vaikštau su vežimu, tai ganėtinai nemažai
mano sūneliui nepilnai mėnuo, tai dar nelabai kur toli išsiruošiam, nes labai nemiegalius jis pas mane... ant papulio kabo ir kabo, toli niekur negalim išeiti tikiuosi padėtis pagerės
O į kurią čia pusę tas kaimas? Už mokyklos gal?
QUOTE(vixiuke @ 2010 09 04, 22:52)
Labukas,
mano sūneliui nepilnai mėnuo, tai dar nelabai kur toli išsiruošiam, nes labai nemiegalius jis pas mane... ant papulio kabo ir kabo, toli niekur negalim išeiti tikiuosi padėtis pagerės
Oj tai mazuciukas, pageres pageres pamatysi nors nevisi miegaliukai leliai buna
Ne, mes cia gaunas kur vaziuojant toliau pro Mastaicius yra toks kryzius ir zvyrkelis, tai va juo dar ~1,5 km gaunas
Labas Spindulia, kada nors busim kaiminkos. Mes kazkada taip pat uzbaigsim savo nama Kampiskiu kaime, kai tik finansiniai reikalai pageres (vis dar to tikiuosi). O dabar tik atvaziuojam pasidziaugti gamta. O praeita savaitgali kaimynu berniukas mums papasakojo, kad po musu sklypa vilkai naktimis laksto. Tik nezinau ar juo tiketi.
Sveikutes, nors matau tema tokia labai jau letai judanti, ale vis vien gal ir man prisijungti dar negyvenu Mastaiciuose, bet vasara tikiuosi persikelti... Siaip domina mane Mastaiciu mokykla, ypac pradinukai, nes reikes mklos vyresnelei ieskot...
sveikos mamytes, mes irgi is Mastaiciu musu berniukui 7 metai, o mokyklele lankom Kaune, nes kai domejomes Mastaiciu mokyklele mums pasake kad ten pamokos iki 11:30 vyksta ir namo vaikuciai eina, tai mums taip netinka, dar mes ir bureliu norim ir ilgiau pabuti, kad nereiktu vienam namie grizus sedet