Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

QUOTE(vixiuke @ 2008 12 06, 23:39)
visi mums sako, kad kaltas darželis, bet du mėn ėjom ir nesirgom visai... draugės vaikiukas nelanko darželio, o serga daug dažniau už mus... čia nuo organizmo manau priklauso.
O dėl skiepo, galvojau ir aš skiepyti, bet labai daug neigiamų nuomonių išgirdau... paskiepinus draugė mergytę, bet serga ir serga...

Visi sako,kadangi daugumai taip ir yra,klo vaikas namie tiek neserga,tik pradedi į darža leist doh.gif Normalu,juk ten dažnai atveda tėvai sirguliuojančius vaikus,nes neturi ju kur dėti,į darba reikia eiti,biuleteniu nesinori imti. Tai vat tokie ir užkrečia kitus vaikus. Žinoma yra vieni atsparesni,kurie taipgreitai nepasigauna,o vat kiti greitai surenka visas bacilas.
O dėl vakcinos,asmeniškai aš tai stengiuosi net neskaityti blogu nuomoniu,nes kiekvienas vaikas individualus. Jau nuo vakcinos kažko labai blogo tikrai nebus,nebent kažkokia reakcija po skiepo,kuri kartais pasitaiko,ir visada praeina.Aš butinai paskiepnsiu,blogiau nebus,nebent tik geriau. Vat mano kaimynė labai džiaugiasi,kad skiepino,jos mergaitė jau didelė,eina į pradines klases,bet sakė,prieš darža pasiskiepinom tai per visa darželio lankyma ligeliu buvo,bet antibijotiku neprireikdavo thumbup.gif

Vixiuke,okaip tavo mažiukė laikosi dabar,jau pasveikot? g.gif
Kaži kaip VIOLA,jos vaikučiai,kaip mažiukas,jau turbut gerokai paauges wub.gif

Tiesa,mamytės,nors musu nedaug,bet butu smagu,kad turėtume savo albumuka,žinotume,kaip kuri atrodom su savo pypliukais ax.gif Tik dabar galvoju,ar mes jo nesusikure? g.gif Vixiuke,gal pamenat ar turime,jei taip,tai priminkit slaptažodį į a.ž,reiktu nauju fotkiu įkelti mirksiukas.gif Na,o jei neturime,galiu apsiimt sukurt ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 12 07, 10:38)
Visi sako,kadangi daugumai taip ir yra,klo vaikas namie tiek neserga,tik pradedi į darža leist doh.gif Normalu,juk ten dažnai atveda tėvai sirguliuojančius vaikus,nes neturi ju kur dėti,į darba reikia eiti,biuleteniu nesinori imti. Tai vat tokie ir užkrečia kitus vaikus. Žinoma yra vieni atsparesni,kurie taipgreitai nepasigauna,o vat kiti greitai surenka visas bacilas.
O dėl vakcinos,asmeniškai aš tai stengiuosi net neskaityti blogu nuomoniu,nes kiekvienas vaikas individualus. Jau nuo vakcinos kažko labai blogo tikrai nebus,nebent kažkokia reakcija po skiepo,kuri kartais pasitaiko,ir visada praeina.Aš butinai paskiepnsiu,blogiau nebus,nebent tik geriau. Vat mano kaimynė labai džiaugiasi,kad skiepino,jos mergaitė jau didelė,eina į pradines klases,bet sakė,prieš darža pasiskiepinom tai per visa darželio lankyma ligeliu buvo,bet antibijotiku neprireikdavo thumbup.gif

Vixiuke,okaip tavo mažiukė laikosi dabar,jau pasveikot? g.gif
Kaži kaip VIOLA,jos vaikučiai,kaip mažiukas,jau turbut gerokai paauges wub.gif

Tiesa,mamytės,nors musu nedaug,bet butu smagu,kad turėtume savo albumuka,žinotume,kaip kuri atrodom su savo pypliukais ax.gif Tik dabar galvoju,ar mes jo nesusikure? g.gif Vixiuke,gal pamenat ar turime,jei taip,tai priminkit slaptažodį į a.ž,reiktu nauju fotkiu įkelti mirksiukas.gif Na,o jei neturime,galiu apsiimt sukurt ax.gif  smile.gif

jau lyg ir pasveikom, bandysim ryt eiti į darželį.
Turim albumuką, bent jau turėjom, tik nepamenu slaptažodžio... ar tik ne tu ir sukūrei jį? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

keliu temele į viršų,kad vėl neužsigulėtų biggrin.gif
Vixiuke,šaunu,kad jau sveikos esate thumbup.gif
Ot dėl albumuko,hm...net nepamenu,gal ir kuriau g.gif Reiks bandyt prisimint slaptažodį,jei prisiminsiu parašysiu į a.ž,jei ne nauja sukursim wink.gif
Atsakyti
Butu smagu, kad dar prisijungtu, stumiau vezima ir galvojau, ar dar yra mastaiciuose jaunu mamyciu su vezimukais ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2008 12 14, 13:57)
Butu smagu, kad dar prisijungtu, stumiau vezima ir galvojau, ar dar yra mastaiciuose jaunu mamyciu su vezimukais ?  g.gif

oi daug tų mamyčių, tik mažai kas užsuka į šią temelę smile.gif mes kai stumdydavom vežimukus tai pi daug sutikdavom, mano dukrytės amžiaus berods 13 vaikų yra Mastaičiuose, gydytoja sakė smile.gif
mano Rugilytė vėl atkrito, sloga šian baisinė, kosina... darželyje 4dienį šventė, tikiuosi išsigydysim... dar beto būtinai į darbą turiu eiti... bandysiu ryt broliui palikti, kažin kaip susitvarkys smile.gif
Atsakyti
MAMYTE LINA.P is KAUNO uzsakusi 3vnt.NYKSTUKO KOSTIUMELIUS 86-98-104d.
prasom atsilepti mirksiukas.gif ,netycia istriniau jusu nika blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 gruodžio 2008 - 09:59
Geru svenciu !

user posted image
Atsakyti
sveikos Mastaiciu mamytes, as jau metus gyvenu Mastaiciuose bet nesilankau supermamoje ir nezinojau ka jus net cia foruma uzvede esat. biggrin.gif butu smagu susitikt, pasivaiksciot, nes auginu maza dukryte, nu jau ne tokia maza, jau 10 menesiu mums. tai va mamytes atsiliepkit kurios vaikstinejat po mastaiciu apylinkes ax.gif
Atsakyti
Mes vaikstinejame ax.gif
Atsakyti
smagu, kad temelė atgijo smile.gif mes jau lankom darželį, bet gal kada kai vakarai bus ilgesni ir kartu pavaikštinėsim smile.gif
Atsakyti
butu tikrai smagu smile.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynėlės,

Žiūriu taip liudnai pas mus temelė juda unsure.gif Mes pagaliau po metu kuriuos jau gyvename Mastaičiuose,įsivedėme interneta thumbup.gif

Kaip visos begyvenat,kaip sveikatėlės,ar nepakirto tie nelemti gripai? g.gif Na mes kolkas laikomės,vaikų ilgokai neleidau,nei darželin,nei mokyklon. Abu paskiepinti,gal dievas duos ir toliau viskas bus ok smile.gif

Smagu,šventės artėja smile.gif Linkėjimai visoms,brukštelkit,nepatingėkit wink.gif
Atsakyti