QUOTE(vixiuke @ 2008 12 06, 23:39)
visi mums sako, kad kaltas darželis, bet du mėn ėjom ir nesirgom visai... draugės vaikiukas nelanko darželio, o serga daug dažniau už mus... čia nuo organizmo manau priklauso.
O dėl skiepo, galvojau ir aš skiepyti, bet labai daug neigiamų nuomonių išgirdau... paskiepinus draugė mergytę, bet serga ir serga...
O dėl skiepo, galvojau ir aš skiepyti, bet labai daug neigiamų nuomonių išgirdau... paskiepinus draugė mergytę, bet serga ir serga...
Visi sako,kadangi daugumai taip ir yra,klo vaikas namie tiek neserga,tik pradedi į darža leist Normalu,juk ten dažnai atveda tėvai sirguliuojančius vaikus,nes neturi ju kur dėti,į darba reikia eiti,biuleteniu nesinori imti. Tai vat tokie ir užkrečia kitus vaikus. Žinoma yra vieni atsparesni,kurie taipgreitai nepasigauna,o vat kiti greitai surenka visas bacilas.
O dėl vakcinos,asmeniškai aš tai stengiuosi net neskaityti blogu nuomoniu,nes kiekvienas vaikas individualus. Jau nuo vakcinos kažko labai blogo tikrai nebus,nebent kažkokia reakcija po skiepo,kuri kartais pasitaiko,ir visada praeina.Aš butinai paskiepnsiu,blogiau nebus,nebent tik geriau. Vat mano kaimynė labai džiaugiasi,kad skiepino,jos mergaitė jau didelė,eina į pradines klases,bet sakė,prieš darža pasiskiepinom tai per visa darželio lankyma ligeliu buvo,bet antibijotiku neprireikdavo
Vixiuke,okaip tavo mažiukė laikosi dabar,jau pasveikot?
Kaži kaip VIOLA,jos vaikučiai,kaip mažiukas,jau turbut gerokai paauges
Tiesa,mamytės,nors musu nedaug,bet butu smagu,kad turėtume savo albumuka,žinotume,kaip kuri atrodom su savo pypliukais Tik dabar galvoju,ar mes jo nesusikure? Vixiuke,gal pamenat ar turime,jei taip,tai priminkit slaptažodį į a.ž,reiktu nauju fotkiu įkelti Na,o jei neturime,galiu apsiimt sukurt