Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

labas visoms_
mielos mamos, paskaitykit ir butinai pasirasykit_
http://www.peticijos.lt/visos/1024
nes kaip zinia, ne viena is jusu planuoja, dar viena ar du leliukus:)
aciu
geros nuotaikos ir silto oro visiems:)
vixiuke_butinai atkreipk demesi:)
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 15, 13:02)
labas visoms_
mielos mamos, paskaitykit ir butinai pasirasykit_
http://www.peticijos.lt/visos/1024
nes kaip zinia, ne viena is jusu planuoja, dar viena ar du leliukus:)
aciu
geros nuotaikos ir silto oro visiems:)
vixiuke_butinai atkreipk demesi:)

niu, kad mano ne pametinukai bus smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, kaip gyvenat? kažkodėl tema "numirė"
Atsakyti
sveikutes, kadangi uz menesio kraustysiuosi i mastaicius gyventi, o kaip zinia, vienai mamytei stumdyti vezima nuobodoka, tad noretusi atgaivinti sia tema, gal yra palaikanciu mane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2008 11 13, 17:22)
sveikutes, kadangi uz menesio kraustysiuosi i mastaicius gyventi, o kaip zinia, vienai mamytei stumdyti vezima nuobodoka, tad noretusi atgaivinti sia tema, gal yra palaikanciu mane?  4u.gif

labukas,
sveika prisijungusi... kažkaip mirusi mūsų temelė sad.gif bet gal atsigaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 11 26, 21:39)
labukas,
sveika prisijungusi... kažkaip mirusi mūsų temelė sad.gif bet gal atsigaus smile.gif

butu labai faina kad atsigautu, manau uz 2-3 savaiciu jau gyvensiu Mastaciuose Mokslo g.1...o kur kitos gyvena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2008 11 26, 21:44)
butu labai faina kad atsigautu, manau uz 2-3 savaiciu jau gyvensiu Mastaciuose Mokslo g.1...o kur kitos gyvena? g.gif

aš gyvenu žiedo gatvėje, bet nedideli tie Mastaičiai smile.gif su vežimu visus apšlifavau smile.gif dabar dukrytei du metukai, jau einam į darželį aš pradėjau dirbti... džiaugiausi, kad nesergam ir po poros mėn darželio lankymo susirgo... temp dabar aukšta labai, tad sėdim namie sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 11 27, 10:06)
aš gyvenu žiedo gatvėje, bet nedideli tie Mastaičiai smile.gif su vežimu visus apšlifavau smile.gif dabar dukrytei du metukai, jau einam į darželį aš pradėjau dirbti... džiaugiausi, kad nesergam ir po poros mėn darželio lankymo susirgo... temp dabar aukšta labai, tad sėdim namie sad.gif

cia neisvengiama, kas pradeda i darzelius vesti vaikus, mano sesuo irgi si rudeni pradejo vesti savo dukryte i darzeli, jai 1 metukai ir 7 men. tai prasirgo visa rugsejo ir puse spalio men. bet dabar kaip ir apsiprato, viskas gerai ir nebeserga...
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2008 11 27, 10:48)
cia neisvengiama, kas pradeda i darzelius vesti vaikus, mano sesuo irgi si rudeni pradejo vesti savo dukryte i darzeli, jai 1 metukai ir 7 men. tai prasirgo visa rugsejo ir puse spalio men. bet dabar kaip ir apsiprato, viskas gerai ir nebeserga...

na mums pirmas susirgimas lankant darželį, manau ir jei būtų nėjus būtų susirgus, čia neišvengisama... o kieno organizmas silpnesinis tas ir serga dažnaiu darželyje...
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2008 11 13, 19:22)
sveikutes, kadangi uz menesio kraustysiuosi i mastaicius gyventi, o kaip zinia, vienai mamytei stumdyti vezima nuobodoka, tad noretusi atgaivinti sia tema, gal yra palaikanciu mane?  4u.gif

Gija,sveika prisijungus 4u.gif Koks keistas sutapimas,mes irgi kažkur po mėnseio taip pat turėtume jau atsikelti į Mastaičius,Miglės 35 smile.gif Jus merginos tai čia centre Mastaičiu laikotės,o mes šalia,bet iki pačiu Mastaičiu mums keli šimtai metru smile.gif

O dėl sirgimo,tai labai liudna,pukiai suprantu,nes pamenu mano didžioji kaip pradėjo lankyti darželį,tai kas dvi savaites sirgdavo doh.gif Mazgius,kad ir nelanko darželio,bet irgi prie ligoniuku. Jį planuoju leist į daržiuka taip pat nuo triju,tai butinai paskiepinsiu pneumo23 valcina,ji 5 metams,gal tos ligelės tokios stiprios nebus g.gif
Atsakyti
mes jau kita savaitgali gyvensime Mastaiciuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 12 06, 17:15)
Gija,sveika prisijungus 4u.gif Koks keistas sutapimas,mes irgi kažkur po mėnseio taip pat turėtume jau atsikelti į Mastaičius,Miglės 35 smile.gif Jus merginos tai čia centre Mastaičiu laikotės,o mes šalia,bet iki pačiu Mastaičiu mums keli šimtai metru smile.gif

O dėl sirgimo,tai labai liudna,pukiai suprantu,nes pamenu mano didžioji kaip pradėjo lankyti darželį,tai kas dvi savaites sirgdavo doh.gif Mazgius,kad ir nelanko darželio,bet irgi prie ligoniuku. Jį planuoju leist į daržiuka taip pat nuo triju,tai butinai paskiepinsiu pneumo23 valcina,ji 5 metams,gal tos ligelės tokios stiprios nebus  g.gif

visi mums sako, kad kaltas darželis, bet du mėn ėjom ir nesirgom visai... draugės vaikiukas nelanko darželio, o serga daug dažniau už mus... čia nuo organizmo manau priklauso.
O dėl skiepo, galvojau ir aš skiepyti, bet labai daug neigiamų nuomonių išgirdau... paskiepinus draugė mergytę, bet serga ir serga...
Atsakyti