Sveikutės
Statomės nama Mastaičiuose,todėl jau dabar norėtusi bendrauti su mamytėmis iš šio miestelio. Greit ten įsikursim, tad mamytės, draugaukim
QUOTE(vilmux x @ 2007 06 03, 22:39)
Sveikutės
Statomės nama Mastaičiuose,todėl jau dabar norėtusi bendrauti su mamytėmis iš šio miestelio. Greit ten įsikursim, tad mamytės, draugaukim
prašom jungtis prie Garliavos mamyčių , čia taip pat ir Mastaičių mamytės bendrauja (juk vos ne tas pats kaimas )
Dėkui, dėkui
Nežinojau, kad jus susijunge Man vienas malonumas bendraut ir su garliaviškėm, nes aš ten užaugus
Nežinojau, kad jus susijunge Man vienas malonumas bendraut ir su garliaviškėm, nes aš ten užaugus
tai prašom drąsiau į mūsų būrį
As irgi is Mastaiciu. Laukiame seimos papilnejimo gruodzio pradzioje
Labutis visoms,
Nu labai smagu,kad pagaliau atsiranda mamyčiu iš Mastaičiu
Galėsim maloniai bendrauti,o gal kada ir pirma pasimatyma surengsim
Papildyta:
Labai šaunu,sveikinam Lauksim kartu su jumis
Nu labai smagu,kad pagaliau atsiranda mamyčiu iš Mastaičiu
Galėsim maloniai bendrauti,o gal kada ir pirma pasimatyma surengsim
Papildyta:
QUOTE(viola28 @ 2007 10 25, 11:11)
As irgi is Mastaiciu. Laukiame seimos papilnejimo gruodzio pradzioje
Labai šaunu,sveikinam Lauksim kartu su jumis
Mes dar negyvenam,dar tik pasistatėm nama, o ten kaip tokios gatvės dar nera, pas mus skaitosi Mastaičiu kaimas,gal veliau ir bus ir gatvelė pavadinta ,nes ten dabar daug namu stato. Mes ne pačiam miesteli,bet prie pat jo,gal koks 300 metru, prie miško
Man įdomu,kaip ten Mastaičiuose, ar yra vaiku darželis? Girdejau,kad mokykla yra... Įdomu,kaip ten? Gal kuri leidžiat, ar ketinat leisti ten savo vaikučius?
Man įdomu,kaip ten Mastaičiuose, ar yra vaiku darželis? Girdejau,kad mokykla yra... Įdomu,kaip ten? Gal kuri leidžiat, ar ketinat leisti ten savo vaikučius?
QUOTE(vilmux x @ 2007 10 26, 15:44)
Mes dar negyvenam,dar tik pasistatėm nama, o ten kaip tokios gatvės dar nera, pas mus skaitosi Mastaičiu kaimas,gal veliau ir bus ir gatvelė pavadinta ,nes ten dabar daug namu stato. Mes ne pačiam miesteli,bet prie pat jo,gal koks 300 metru, prie miško
Darželio tai nėra, jis Garliavoje, bet ten eilės labai didelės, kiek girdėjau vaikučius tik nuo 3 metų priima. O mokykla Mastaičiuose yra 10metė berods
As gyvenu Alytaus gatveje Savo mergaite vezame i darzeli Kaune, vistiek ten darbas, tai viskas gaunasi pakeliui. Kita rudeni eis i mokykla, tai irgi galvojame Kaune pradines ieskotis, kad mociute kartais pasiimti galetu
Labas rytas busimos kaimynės
Įdomu,negi Mastaičiuose tik dvi mamos gyvena, kad bendraujam tik tryse Tikėkimės greit daugiau prisijungs
Na,o del mokyklu, tai mano didžioji lanko Naujalio muz. gimnazija, tai ten ir liksim,bet mažiuka, tai galteks Garliavoj leisti,na ateitis parodys, dar toloka...
Mamos,o jus vairuojat? Aš tai niekaip neišdrįstu,bijau,nežinau,kaip čia reiks man tam kaime gyventi...Mieste tai patogiau,viskas čia pat
Įdomu,negi Mastaičiuose tik dvi mamos gyvena, kad bendraujam tik tryse Tikėkimės greit daugiau prisijungs
Na,o del mokyklu, tai mano didžioji lanko Naujalio muz. gimnazija, tai ten ir liksim,bet mažiuka, tai galteks Garliavoj leisti,na ateitis parodys, dar toloka...
Mamos,o jus vairuojat? Aš tai niekaip neišdrįstu,bijau,nežinau,kaip čia reiks man tam kaime gyventi...Mieste tai patogiau,viskas čia pat