Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Pries pusantru metu "Slenkancios sistemos" padare mums spinta, kokybe thumbup.gif , meistru darbas thumbup.gif , dirba greitai, profesonaliai, meistrai mandagūs, tik aišku kainos sioje firmoje vienos is didesniu. Dar pries pora savaiciu ta pati firma padare mums pertvara tarp kambariu, atrodo graziai ir kokybiskai, kol kas niekuo nesiskundziam. Su terminais neveluoja, tiksliau net anksciau padaro nei numatytas terminas mirksiukas.gif
Siai firmai duociau 10 balu.

Kita spinta, kad butu pigiau, daremes "Drabuziniu irangoje", na gal ir nieko tokia, bet kokybes truksta, lentynas nekruopsciai ispjove doh.gif ir dar tokiu smulkmeneliu yra, meistrai tokie kaimietukai biggrin.gif Sia firma ivertinciau gal 7 g.gif

Na pasijaute akivaizdus skirtumas tarp siu firmu, bet zinoma ir kaina skyresi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anoli* @ 2008 11 08, 00:35)
Pries pusantru metu "Slenkancios sistemos" padare mums spinta, kokybe  thumbup.gif , meistru darbas  thumbup.gif , dirba greitai, profesonaliai, meistrai mandagūs, tik aišku kainos sioje firmoje vienos is didesniu. Dar pries pora savaiciu ta pati firma padare mums pertvara tarp kambariu, atrodo graziai ir kokybiskai, kol kas niekuo nesiskundziam. Su terminais neveluoja, tiksliau net anksciau padaro nei numatytas terminas  mirksiukas.gif
Siai firmai duociau 10 balu.

Kita spinta, kad butu pigiau, daremes "Drabuziniu irangoje", na gal ir nieko tokia, bet kokybes truksta, lentynas nekruopsciai ispjove  doh.gif ir dar tokiu smulkmeneliu yra, meistrai tokie kaimietukai biggrin.gif Sia firma ivertinciau gal 7  g.gif

Na pasijaute akivaizdus skirtumas tarp siu firmu, bet zinoma ir kaina skyresi  smile.gif

Na ir mes daremes "Drabuziniu iranga" galiu tik pagirti ir duoti 10 balu, juolab iranga plienine ir ilgaamziska, manau analogu neturintis reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele14 @ 2008 11 08, 16:13)
Na ir mes daremes "Drabuziniu iranga" galiu tik pagirti ir duoti 10 balu, juolab iranga plienine ir ilgaamziska, manau analogu neturintis reikalas  smile.gif

Tai gal neturit su kuo palyginti? smile.gif Norit pasakyti, kad plieninis profilis geriau nei aliuminio?Nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anoli* @ 2008 11 09, 18:23)
Tai gal neturit su kuo palyginti? smile.gif Norit pasakyti, kad plieninis profilis geriau nei aliuminio?Nesutinku  schmoll.gif

drinks_cheers.gif ne veltui aliuminis laiko aukstesne kaina
Atsakyti
QUOTE(*Anoli* @ 2008 11 09, 20:23)
Tai gal neturit su kuo palyginti? smile.gif Norit pasakyti, kad plieninis profilis geriau nei aliuminio?Nesutinku  schmoll.gif

Na as kalbejau ne apie profili aliuminini ar plienini, tiesiog apie plostes pakaitala - plienines lentynas, kabyklas, krepsius ir pan.

www.drabuzines.lt
Atsakyti
QUOTE(Putpeliuke @ 2008 11 05, 18:09)
O geras. Galvojau, kad turetu buti siek tiek pigiau tokie dalykai. Beje komandor - cia lietuviai? Ir kodel pas juos ir vidaus iranga neuzsisakinejote? mirksiukas.gif

čia žinokit, mirksiukas.gif šiek tiek pigiau 1800lt, nes kai vesidoj paskaičiavo, tai tik prasižiojom ir išejom. čia lietuvoje http://www_komandor_lt/
o vidaus įranga mums nepatinka iš plokščių ir brangu gaunasi, tai darėm tą kaip jau buvau įdėjus nuorodą, labai patinka ir patogu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, planuojame prieškambaryje darytis spintą stundomomis durimis, bet aš noriu visų durų veidrodinių, idomu kaip priežiūra ar kas turite, ar neprasikeiksiu su valymu ir dar norėjau paklausti ką darote su batais prieškambaryje, t.y. kurioje spintos vietoje projektavo lentynas batams? nes net neįsivaizduoju ar daryti spintos šone ar apatinėje dalyje ir ar darėte atvirtas lentynas batams, ar tokius stalčiukus atverčiamus (na kaip batų dėžių)
Atsakyti
pas mus yra viena is anksciau daryta spinta su trim durim, kurios viena veidrodine, tai galiu pasakyti, kad valyti tenka daznai. nors ir yra ale rankenos darineti durims, taciau vistiek ant veidrodzio lieka pirstu atspaudai doh.gif pas mus dar ir suo su nosim nubuciuoja veidrodi tai isvis doh.gif zinoma nuvalyti nera sudetinga ir tikra neuzima marias laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 11 06, 11:58)
O gal tiesiog naujas duris kitos spalvos užsisakyk? Jei darėtės kokioje nors firmoje, jie gal sutiks į tuos pačius rėmus naują plokštę įdėti, ir gal nelabai brangiai  g.gif. Mes turime dvi "Vesidos" spintas, tai prieš remontą jas išardėme, o paskui iškvietėme meistrus surinkti. Kainavo po 150 Lt už kiekvieną spintą.

Sakys isprotejo boba doh.gif Po metu nusibodo ir t.t. Noreciau pati apsiklijuoti,tik nezinau kokie klijai kibtu ant plokstes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 11, 09:12)
Mergaitės, planuojame prieškambaryje darytis spintą stundomomis durimis, bet aš noriu visų durų veidrodinių, idomu kaip priežiūra ar kas turite, ar neprasikeiksiu su valymu ir dar norėjau paklausti ką darote su batais prieškambaryje, t.y.  kurioje spintos vietoje projektavo lentynas batams? nes net neįsivaizduoju ar daryti spintos šone ar apatinėje dalyje ir ar darėte atvirtas lentynas batams, ar tokius stalčiukus atverčiamus (na kaip batų dėžių)

Pas mus prieškambary dviejų durų stumdomų spinta su vienu veidrodžiu,o miegamajam trijų su 3 veidrodžiais,aišku,valyt dažnai tenka,nes turim nediduką žmogeliuką namie,bet aš tai patenkinta,negi dabar tik dėl to,kad dažnai valyt reikės,pirksi a la tarybinę spintą.O ir pvz,kokios lakuotos durys irgi apsičiupinėja.Batai prieškambary pas mus apačioj,kiekvienoj pusėj po 2 lentynas,man taip patogiau,aš besitvarkydama vis prasiurbiu.O miegamajam yra tokia kaip ir viena lentyna apačioj,tai nupirkau po ja 2 krepšius,ir juose kojines laikom.
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 11, 10:12)
Mergaitės, planuojame prieškambaryje darytis spintą stundomomis durimis, bet aš noriu visų durų veidrodinių, idomu kaip priežiūra ar kas turite, ar neprasikeiksiu su valymu ir dar norėjau paklausti ką darote su batais prieškambaryje, t.y.  kurioje spintos vietoje projektavo lentynas batams? nes net neįsivaizduoju ar daryti spintos šone ar apatinėje dalyje ir ar darėte atvirtas lentynas batams, ar tokius stalčiukus atverčiamus (na kaip batų dėžių)

Labai dziaugiuosi veidrodinemis durimis thumbup.gif .Ir del valymo nematau problemu,nes dabar yra super sluosciu.
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 11, 09:12)

1.aš noriu visų durų veidrodinių, idomu kaip priežiūra ar kas turite, ar neprasikeiksiu su valymu ir dar norėjau paklausti
2.ką darote su batais prieškambaryje, t.y.  kurioje spintos vietoje projektavo lentynas batams? nes net neįsivaizduoju ar daryti spintos šone ar apatinėje dalyje ir ar darėte atvirtas lentynas batams, ar tokius stalčiukus atverčiamus (na kaip batų dėžių)

1.Dar nė karto nepasigailėjau, pas mus prieškambaryje visos trejos durys veidrodines, nuo grindu iki lubu ir per visa prieskambarį. Napaprastai padidina erdvę, ir šiaio, man gražu. Su valymu bėdų nėra, nors čiupinėtojų pakankamai smile.gif pavalyt visoms durims užtenka max penkiolika min.
2. Batai dedami dvejose dalyse, vienoje dalyje trupučiuką aukštesni, o kitoje vietoje, po lentyna, mažesni. Visai šeimynai vietos užtenka, o nesezoninius į maišus ir į sandėliuką. mirksiukas.gif
Atsakyti