Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 06, 11:37)
Supratau  unsure.gif

va, čia pasižiūrėk, susikomponuoji viską, internete yra kainos, susiskaičiuoji, paskui maunat į Lenkiją, ar ką samdot, kad parvežtu (skelbiu.lt yra žmonių, kurie skelbiasi vežantys iš ikėjos)

http://www.ikea.com/...rage/index.html
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 09 06, 12:07)
va, čia pasižiūrėk, susikomponuoji viską, internete yra kainos, susiskaičiuoji, paskui maunat į Lenkiją, ar ką samdot, kad parvežtu (skelbiu.lt yra žmonių, kurie skelbiasi vežantys iš ikėjos)

http://www.ikea.com/...rage/index.html

dar variantas yra nusipirkt viska is ermitazo ir susideliot smile.gif Rezultatas gaunasi toks
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 06, 10:23)
Na matmenys tai :  2,47 spintos ilgis  1,24 spintos gylis  ir  apie 2,7 spintos aukstis ... Cia turetu buti sienine spinta , bet kadangi jos  gylis gaunasi 1,24 tai perdideles lentynos gaunasi .. o i sia spinta man reikia  sukisti visa savo gyvenima ... tada pamastem kad iseitu tokia kaip ir mini drabuzine  bigsmile.gif  labai noreciau tokios kaip idejau  blush2.gif  tik neisivaizduoju kiek tokia kainuotu ... g.gif

IKEA kaip kad buvo mineta sudejus viska kaip suprantu gautusi virs tukstancio, bet prisideda atvezimas, montavimas ir "galvos skausmas" del viso to suorganizavimo, o atsiima galimybe susiprojektuoti tai ko nori, ten yra standartiniai baldai ir nuo sienos iki sienos neisis, gali likt ir geras tarpas, be to nepastebejau funkcionaliai išspresto kampo, kur pas jus kaip suprantu bus ju net 2.
pasizirejau, kiek kainuotu daug maz nestandartiniu matmenu drabuzine U formos ir daug maz tokios konfigyracijos kaip pas jus paveiksleyje. isejo plius minus 2000 Lt. bet cia su atvezimu ir montavimu.
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 06, 11:37)
Supratau  unsure.gif

O tu nusiusk visus matmenis ir norus www.drabuzines.lt
ir gausi ir vaizda ir kainas smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Cia mano draugės dukriuko spinta,user posted imagegal patiks idėja.Dar darys spalvotą lovą.
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2008 09 09, 16:58)
Cia mano draugės dukriuko spintagal patiks idėja.Dar darys spalvotą lovą.

nugi labai zaisminga wub.gif
Atsakyti
[quote=mamy5,2008 09 09, 18:58]
Cia mano draugės dukriuko spinta,user posted imagegal patiks idėja.Dar darys spalvotą lovą.

Na super ideja vaiku kambariui smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Aitiii norėčiau taip nekukliai pasiteirauti, kaip pas jus palėpinėje spintoje išdėstytos lentynos, matai pas mus panašus variantas, tik ten drabužinė, bandom patys darytis, tai labai domintų kaip ten palėpėje žemiausioje vietoje išnaudojote erdvę, jei gali parašyk į až, būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
Papildyta:
Mergaitės dar norėjau paklausti, o kaip patogiau ar kad lentynos iš plokštės ar iš tų metalinių grotelių
Atsakyti
Jei kam reikia galėsiu duoti baldų dizainerių - projektuotojų tel nr. kai nežinai ko nori labai praverčia jų konsultacija smile.gif visada greičiau per až. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2008 09 11, 16:32)
Aitiii norėčiau taip nekukliai pasiteirauti, kaip pas jus palėpinėje spintoje išdėstytos lentynos, matai pas mus panašus variantas, tik ten drabužinė, bandom patys darytis, tai labai domintų kaip ten palėpėje žemiausioje vietoje išnaudojote erdvę, jei gali parašyk į až, būčiau labai labai dėkinga  4u.gif
Papildyta:
Mergaitės dar norėjau paklausti, o kaip patogiau ar kad lentynos iš plokštės ar iš tų metalinių grotelių

O patogumo abiem atevejais patogu, tik groteles labiau erdve isnaudoja ir neapkrauna smile.gif Modernu ir stilinga 4u.gif

www.drabuzines.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors daretes sienine spinta, kurios durys butu dazyto arba plevele traukto stiklo? Kaip ju patvarumas man idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2008 09 23, 14:58)
Gal kas nors daretes sienine spinta, kurios durys butu dazyto arba plevele traukto stiklo? Kaip ju patvarumas man idomu g.gif

cia turbut turit omeny ta dekoruota stikla? jei taip, tai pati apie ji galvoju ir nemanau, kad jis galetu buti kazkaip ypatingai nepatvarus, tik va kainos siek tiek kandziojasi smile.gif
Atsakyti