Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Kozete @ 2008 08 31, 20:43)
Parodysiu ir aš savo vyro šio savaitgalio darbą ax.gif
Spinta miegamajame (bambukas):
user posted image

saunuolis tavo vyras bigsmile.gif
Atsakyti
[/QUOTE]Kozete Paskelbta 2008 08 31, 21:43
Parodysiu ir aš savo vyro šio savaitgalio darbą

[QUOTE]
labai liuks! thumbup.gif

O dabar as turiu viena man rupima klausima.
Mergaites, pasakykit, koks idealiausias spintos gylis? Esme ta, kad musu spinta bus tarp dvieju kambariu ir dabar reikia apsispresti pries darant pertvara kiek palikti to gylio spintai. Kiek zinau, reikia apie 70 cm paciai spintai ir 5 cm begeliams, durims. Tai ar uzteks 75-80 cm ,ar reikia palikt daugiau? prasau, patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balerina @ 2008 09 04, 11:44)
Kozete Paskelbta 2008 08 31, 21:43
Parodysiu ir aš savo vyro šio savaitgalio darbą

labai liuks! thumbup.gif

O dabar as turiu viena man rupima klausima.
Mergaites, pasakykit, koks idealiausias spintos gylis? Esme ta, kad musu spinta bus tarp dvieju kambariu ir dabar reikia apsispresti pries darant pertvara kiek palikti to gylio spintai. Kiek zinau, reikia apie 70 cm paciai spintai ir 5 cm begeliams, durims. Tai ar uzteks 75-80 cm ,ar reikia palikt daugiau? prasau, patarkit  4u.gif

tiek gylio bus ok spinta wink.gif 75 -80cm

www.drabuzines.lt - nusiusk uzklausima gausi ir projektuka ir kainas wink.gif
Atsakyti
Na ir as galiu pasipasakoti.... Reikejo mums daug spintu, nes didelis namas, pateikem pasiulymus abiem firmom, kad jos nupiestu, paskaiciuotu.... Zodziu susitikom su Vesida, mandagiai, salone, parode ka galima kur padaryti, padeliojom viska kompiuteriu, dar paprasem patys ko pageidaujam, gavosi abiem pusem priimtinas projektas.... Pritaike ir normalia nuolaidele, kaip geram uzsakymui...
Buvom ir Emiroj, susitikom salone, parode ka nupiese, tik salonas nedidelis, mano vyras 2 val.turejo stoveti, tau jau piktas buvo, kad kedziu truksta lotuliukas.gif Zodziu kaina gavosi panasi, siek tiek Emira pigiau.... Bet kazkodel moraliskai, gal aplinka, pasiulymai, isklausymas klientu poreikiu ir pageidavimu yra kitas.... Man I-oj vietoj liko VESIDA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 02 06, 21:10)
jooo, Vesidoj kokybe tai  thumbup.gif toks pat ir aptarnavimas, bet va kainos, tai oho unsure.gif na mes negalejom leisti sau tokio malonumo, uz 3 duru spinta motuojama i lubas ir grindis, o vidus tik su lentynom ir lentynelem(be stalciu)kainuotu mums 3600lt
grazus daiktas, bet ir kaina grazi, gaila verysad.gif mes spintai is savo biudzeto skyrem max 2200lt.

Papildyta:
tiesa, i Emira ryt ruosiames nuvaziuoti, tai galesiu gal ka parasyt

Jo, pritariu, Vesida thumbup.gif Pirkau iš jų dvi sekcijas - TERRA ir SIDA prieš 6 metus, abi thumbup.gif laiko, tiek vaikų, tiek suaugusių atakas, fantastika. Pinigai nemaži, bet aš baldus visada perku kokybiškus. Geriau jokių baldų, ant dėžių gyventi , bet ne lenkiška sekciją namo tysti, o po to dar mokėti, kad ją kas išvežtų doh.gif . O kai jau lūžt pradeda, stalčiai krinta- iš vis be žodžių... Čia ne prastą rūbą nusipirkus- šiukšliadėžėn- ir baigtas kriukis. Jei jau baldą pirkt, tai tik gerą... Nesu tokia turtinga, kad pigius daiktus pirkt mirksiukas.gif

VESIDA galiu iš visos širdies rekomenduot- atrodo kaip nauja po 6 metų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 05 rugsėjo 2008 - 15:44
VESIDA - thumbup.gif
Uzsisakem drabuzine ir 2duru spinta. Projektavimo stadijoje gavom labai daug naudingu patarimu, pasiulymu. Su visais paaiskinimais. Zmogus, kuris atvyko matavimus atlikti, isnaudojo kiekviena milimetra, apskaiciavo visus sienu ir lubu nelygumus. Pagaminta laiku. Sumontavo greitai, kokybiskai ir svariai.
Labai rekomenduoju. Sutarti pasiraseme ofise, kuris randasi Domus galerijos patalpoje.
Atsakyti
Gabriele14 Paskelbta Vakar, 15:35

tiek gylio bus ok spinta  75 -80cm

www.drabuzines.lt - nusiusk uzklausima gausi ir projektuka ir kainas 

4u.gif Labai labai aciu, reiks nusiust uzklausima, tik kol kas aukscio nzn, nes lubu dar nera ax.gif
Atsakyti
O gal zinote kas kiek kainuotu padaryti tokia stai drabuzine ax.gif ? tik man reiktu is dvieju kampu ( cia matosi tik vienas kampas )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 05, 22:19)
O gal zinote kas kiek kainuotu padaryti tokia stai drabuzine  ax.gif  ? tik man reiktu is dvieju kampu ( cia matosi tik vienas kampas )
user posted image

labai svarbu patalpos matmenis, o geriuasia planelis
Atsakyti
Na matmenys tai : 2,47 spintos ilgis 1,24 spintos gylis ir apie 2,7 spintos aukstis ... Cia turetu buti sienine spinta , bet kadangi jos gylis gaunasi 1,24 tai perdideles lentynos gaunasi .. o i sia spinta man reikia sukisti visa savo gyvenima ... tada pamastem kad iseitu tokia kaip ir mini drabuzine bigsmile.gif labai noreciau tokios kaip idejau blush2.gif tik neisivaizduoju kiek tokia kainuotu ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 06, 10:23)
  labai noreciau tokios kaip idejau  blush2.gif  tik neisivaizduoju kiek tokia kainuotu ... g.gif

na manau niekas tau čia nepasakys, todėl kad viskas priklauso, ko nori, ar paprastų stalčių, ar metalinių krepšių, ar specialios kabyklos kelnėms, šlipasams, batams, ar paprasto vamzdžio, kur kabinti pakabas

tai, kad eik į specializuotas parduotuves ir paklausk.

Dar, beja, merginos tokias drabužines susirenka iš Ikėjos parduodamo asortimento, gaunasi pigiau
Atsakyti
Supratau unsure.gif
Atsakyti