Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

mes darėmės paprastą spintą 2.5 m su veidrodžiu Slankiojančios Sistemos. esam labai patenkinti thumbup.gif pirma galvojom darysim Emiroj bet jie mus nuvylė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 07 28, 12:00)
mes darėmės paprastą spintą 2.5 m su veidrodžiu Slankiojančios Sistemos. esam labai patenkinti  thumbup.gif  pirma galvojom darysim Emiroj bet jie mus nuvylė  schmoll.gif

O kodėl nuvylė Emira? g.gif Mes darėmės pas juos ir esam labai patenkinti, greitai ir profesionaliai padarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 07 27, 12:19)
sveikutes, jau labai seniai buvau uzsukus, dar remontuojam vis kambari kita tai vis nera laiko imesti foto.

va stai zadeta spinta palepeje,.vakar tik pastate.  4u.gif

user posted image

user posted image

idomu kur man sis variantas matytas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 28 liepos 2008 - 17:38
QUOTE(aitiii @ 2008 07 27, 10:19)
sveikutes, jau labai seniai buvau uzsukus, dar remontuojam vis kambari kita tai vis nera laiko imesti foto.

simpatiska spinta ir labai graziai ,,imuryta,, i siena
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2008 07 28, 19:34)
idomu kur man sis variantas matytas  g.gif

ir kur jis galejo buti matytas 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai pat darėmės spintą Emiroj, kol kas nusiskundimų neturiu. Padarė anskčiau nei sakė, gerai sumontavo. Tačiau, manau, kad ir patiems galima pasidaryti tokią spintą, jei kas turi laiko ir noro. Pas mus dviejų kambarių butas, tai ši spinta tikrai pagelbėjo. Ten daug kas telpa ir niekas nesimėto kampuose. Mano sesuo turi irgi dviejų kambarių butą, bet tai dabartiės spintos nėra pakankamai didelės, tai visos spintos prigrustos. Nežinau, aš tai labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 07 28, 12:42)
O kodėl nuvylė Emira?  g.gif Mes darėmės pas juos ir esam labai patenkinti, greitai ir profesionaliai padarė  ax.gif

na jie prižadėjo paskambinti tą savaitę ir padaryti nuolaidą, o paskambino kitą sav., kai jau baigėsi tos nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 07 31, 23:09)
na jie prižadėjo paskambinti tą savaitę ir padaryti nuolaidą, o paskambino kitą sav., kai jau baigėsi tos nuolaidos.

O mums buvo atvirkščiai lotuliukas.gif Mes pranešėm, kad norim užsisakyti, tai projektuotojas intensyviai pradėjo skambinti, kada atvykti galima, o mes niekaip neturėjom laiko, bet spėjom užsisakyt su nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 07 27, 12:19)

Miela, gal todėl kad panaši į mūsų 4u.gif Ir vieta išnaudota.
Atsakyti
ax.gif labas, norečiau truputėlį informacijos blush2.gif Kiek mazdaug kainuotu prieskambario spinta su stumdomomis durimis, be veidrodžių, iki 2 metru plocio?
Atsakyti
Norėčiau pasiūlyti stumdomomis durimis montuojamą į nišą trijų durų sieninę spintą, gamintą UAB "Slenkančios sistemos", labai kokybiškai pagaminta ir puikios būklės. Yra 4 stalčiai. Buko spalva, vienos durys - tamsintas veidrodis. Plotis - 2,45 m aukštis - 2,62 m, gylis 0,65 m.

Kadangi namie darom radikalią pertvarką, labai gaila, bet teko ją išmontuoti, o daugiau kur pastatyti ir neturime. Tik va nespėjau nufotkinti, kol dar nebuvo išardyta doh.gif

Gal kokie meistrai auksarankiai pritaikys ją kur nors wub.gif Kaina 1300 Lt, bet manau derintina biggrin.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo vyro šio savaitgalio darbą ax.gif
Spinta miegamajame (bambukas):
user posted image
Atsakyti