Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

As irgi parodysiu savas, jusu ivertinimui smile.gif: viena kambaryje, kita kolidoriuje (nufotografavau kol dar duru nebuvo smile.gif ir su durimis) gylis 65 cm, ilgis 186 cm), kainavo 2900Lt su viskuo (t.y. su vidumi, durimis, veidrodziu ir su montavimu)

http://public.fotki.com/Beata-abc/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 23 gegužės 2008 - 13:22
Pagaliau ir mes jau turim spinta thumbup.gif ryt idesiu nuotraukas,
o gaminomes liepos baldai,
kainavo 2900 uztruko 6 savaites 4u.gif
Atsakyti
mergaaaaiteeeees ir man reikia spintos po laiptais,gal kas jau turit pasigamine?please imeskit fotkiu photo.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 05 23, 00:18)
Rodau spintą biggrin.gif Grindys tik vakar sudėtos, tai net plintusų nėra ax.gif O ir šiaip ėmėm patį paprasčiausią variantą blush2.gif
user posted image

user posted image

grazi labai spinta.
Atsakyti
Sveikos, kazko sita temele mirus, negi niekas spintu neisigijo? O man va deda dabar is Slenkanciu Sistemu meistrai atvaziave. Nu sedziu, ziuriu ir alpstu kaip grazu. Imesiu ir Jums visoms nuotraukyte vakare gal siandien o gal ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 12, 12:36)
Sveikos, kazko sita temele mirus, negi niekas spintu neisigijo? O man va deda dabar is Slenkanciu Sistemu meistrai atvaziave. Nu sedziu, ziuriu ir alpstu kaip grazu. Imesiu ir Jums visoms nuotraukyte vakare gal siandien o gal ryt smile.gif

Lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
Va, zadeta mano spinta, bet kazkaip ziuriu nuotraukose spalvos biski ne tokios smile.gif Galiu pasakyti kad slenkanciom sistemom ir uz kokybe ir uz meistru darba galiu rasyti 14 biggrin.gif

user posted image

user posted image

dar niekas nevalyta, tik ka po meistru isejimo fotkinau wink.gif
Papildyta:
Nuotraukos neryskios gavosi, nes fotiko batarkes jau visai numire, sorry

Cia va, fotkinau kol dar ne taip irusios buvo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 12, 18:42)
Va, zadeta mano spinta, bet kazkaip ziuriu nuotraukose spalvos biski ne tokios smile.gif

Gražu 4u.gif
Tik nuotraukose taip atrodo, ar išties, viršuj ir apačioj skirtingos plokščių spalvos? Ir jei ne paslaptis, kiek sumokėjot?

Mėnesio pabaigoj ir aš sulauksiu koridoriaus spintos ir pertvaros miegamajame ax.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote kur galėčiau nusipirkti laikiklį dulkių siurblio žarnai? Žinau, kad būna tokie, prisitvirtina kažkaip spintose, bet va gyvai nesu mačiusi ir nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 06 12, 18:47)
Gražu  4u.gif
Tik nuotraukose taip atrodo, ar išties, viršuj ir apačioj skirtingos plokščių spalvos? Ir jei ne paslaptis, kiek sumokėjot?

Mėnesio pabaigoj ir aš sulauksiu koridoriaus spintos ir pertvaros miegamajame  ax.gif

Ne, spalvos ne skirtingos. Cia slifuotas veidrodis, jis toks kaip bronzinis ir prie skirtingos sviesos, skirtingai ir atrodo, pavyzdziui diena jis sviesesnis atrodo arba is kito kampo smile.gif

Siaip tai ji turi tik slenkancios sistemos, nes visur apvazinejom. naujove cia. O uz spinta paklojom 6000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 12, 17:42)
Va, zadeta mano spinta, bet kazkaip ziuriu nuotraukose spalvos biski ne tokios smile.gif

Gražu thumbup.gif ir tvarkinga.Ir veidrodis vykęs sprendimas ir erdvę didina ir rūbelį užsimetus pasistaipyt yra kur.
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 12, 16:42)
Va, zadeta mano spinta, bet kazkaip ziuriu nuotraukose spalvos biski ne tokios smile.gif Galiu pasakyti kad slenkanciom sistemom ir uz kokybe ir uz meistru darba galiu rasyti 14 biggrin.gif

simpatiska spinta thumbup.gif
Atsakyti