As irgi parodysiu savas, jusu ivertinimui : viena kambaryje, kita kolidoriuje (nufotografavau kol dar duru nebuvo ir su durimis) gylis 65 cm, ilgis 186 cm), kainavo 2900Lt su viskuo (t.y. su vidumi, durimis, veidrodziu ir su montavimu)
http://public.fotki.com/Beata-abc/
Pagaliau ir mes jau turim spinta ryt idesiu nuotraukas,
o gaminomes liepos baldai,
kainavo 2900 uztruko 6 savaites
o gaminomes liepos baldai,
kainavo 2900 uztruko 6 savaites
mergaaaaiteeeees ir man reikia spintos po laiptais,gal kas jau turit pasigamine?please imeskit fotkiu
QUOTE(wanesa @ 2008 05 23, 00:18)
Rodau spintą Grindys tik vakar sudėtos, tai net plintusų nėra O ir šiaip ėmėm patį paprasčiausią variantą
grazi labai spinta.
Sveikos, kazko sita temele mirus, negi niekas spintu neisigijo? O man va deda dabar is Slenkanciu Sistemu meistrai atvaziave. Nu sedziu, ziuriu ir alpstu kaip grazu. Imesiu ir Jums visoms nuotraukyte vakare gal siandien o gal ryt
QUOTE(blondynka @ 2008 06 12, 12:36)
Sveikos, kazko sita temele mirus, negi niekas spintu neisigijo? O man va deda dabar is Slenkanciu Sistemu meistrai atvaziave. Nu sedziu, ziuriu ir alpstu kaip grazu. Imesiu ir Jums visoms nuotraukyte vakare gal siandien o gal ryt
Lauksim foto
Va, zadeta mano spinta, bet kazkaip ziuriu nuotraukose spalvos biski ne tokios Galiu pasakyti kad slenkanciom sistemom ir uz kokybe ir uz meistru darba galiu rasyti 14
dar niekas nevalyta, tik ka po meistru isejimo fotkinau
Papildyta:
Nuotraukos neryskios gavosi, nes fotiko batarkes jau visai numire, sorry
Cia va, fotkinau kol dar ne taip irusios buvo
dar niekas nevalyta, tik ka po meistru isejimo fotkinau
Papildyta:
Nuotraukos neryskios gavosi, nes fotiko batarkes jau visai numire, sorry
Cia va, fotkinau kol dar ne taip irusios buvo
QUOTE(blondynka @ 2008 06 12, 18:42)
Va, zadeta mano spinta, bet kazkaip ziuriu nuotraukose spalvos biski ne tokios
Gražu
Tik nuotraukose taip atrodo, ar išties, viršuj ir apačioj skirtingos plokščių spalvos? Ir jei ne paslaptis, kiek sumokėjot?
Mėnesio pabaigoj ir aš sulauksiu koridoriaus spintos ir pertvaros miegamajame
Gal kuri žinote kur galėčiau nusipirkti laikiklį dulkių siurblio žarnai? Žinau, kad būna tokie, prisitvirtina kažkaip spintose, bet va gyvai nesu mačiusi ir nerandu
QUOTE(Saaule @ 2008 06 12, 18:47)
Gražu
Tik nuotraukose taip atrodo, ar išties, viršuj ir apačioj skirtingos plokščių spalvos? Ir jei ne paslaptis, kiek sumokėjot?
Ne, spalvos ne skirtingos. Cia slifuotas veidrodis, jis toks kaip bronzinis ir prie skirtingos sviesos, skirtingai ir atrodo, pavyzdziui diena jis sviesesnis atrodo arba is kito kampo
Siaip tai ji turi tik slenkancios sistemos, nes visur apvazinejom. naujove cia. O uz spinta paklojom 6000 Lt.
QUOTE(blondynka @ 2008 06 12, 17:42)
Va, zadeta mano spinta, bet kazkaip ziuriu nuotraukose spalvos biski ne tokios
Gražu ir tvarkinga.Ir veidrodis vykęs sprendimas ir erdvę didina ir rūbelį užsimetus pasistaipyt yra kur.
QUOTE(blondynka @ 2008 06 12, 16:42)
Va, zadeta mano spinta, bet kazkaip ziuriu nuotraukose spalvos biski ne tokios Galiu pasakyti kad slenkanciom sistemom ir uz kokybe ir uz meistru darba galiu rasyti 14
simpatiska spinta