Zinot kai as praejau per SS ir Vesida ir man pasake kainas tai tikrai kazkaip ta vidu patys susimeistrausim, mums uz prieskambario spinta 1,82 ilgio ir 70cm gylio paskaiciavo 3300 ir tik su 4 lentyvom daugiau nieko, tai o miegamojo 3,2ilgio ir 70gylio 8400 irgi be jokiu ten vikruntasu tai eina jie visi velniop
MB sake visa vidu ptas darysis tik duris usisakinesim
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 22, 10:31)
Zinot kai as praejau per SS ir Vesida ir man pasake kainas tai tikrai kazkaip ta vidu patys susimeistrausim, mums uz prieskambario spinta 1,82 ilgio ir 70cm gylio paskaiciavo 3300 ir tik su 4 lentyvom daugiau nieko, tai o miegamojo 3,2ilgio ir 70gylio 8400 irgi be jokiu ten vikruntasu tai eina jie visi velniop
Mums emiroj sieninę spintą 175cm pločio, 60cm gylio paskaičiavo (su pačiom durim ir vidum) apie 2100, o miegamajam, 243cm duris apie 1500-1800Lt nepamenu tiksliai, o vidus (pas mus ten 5kv.m erdvės, bet irgi nieko mandro, keli stalčiai, lentynos ir drabužių kabykla) 2100Lt Manau vidų patys susimeistrausim daug pigiau
jei dar kam prireiks galiu patarti užsisakyti stumdomas duris, ne spintas UAB "Lokatija" įmonėje ji nėra tokia garsi kaip SS ir Vesida bet turi paklausą ir kainos manau kad skiriasi
Jei viskas gerai ir mums turėtų šiandien spintą sumontuoti Oj laukiu laukiu
O mes lauksim nuotraukų
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 05 22, 15:22)
O mes lauksim nuotraukų
Jau montuoja O nuotraukos bus kai apsikuopsiu, kad negėda pasirodyt būtų
oi kaip gerai jums del spintos as vis nerandu kas man padarytu.
Rodau spintą Grindys tik vakar sudėtos, tai net plintusų nėra O ir šiaip ėmėm patį paprasčiausią variantą
Grazu, man patinka ir grindys grazios, ar ten laminatas (idomus rastas)?
wanesa kiek kainavo jisu spinta?
Liuks spinta ir spalva
dar butu idomu i vidu zvilgtelt ir aisku visa kita kiek kainavo kas dare per kiek padare
Ačiū
Grindys Boen parketas, lietuviškai atrodo tigrinis medis vadinasi
Vidų vakare pasistengsiu nufotkinti O darė pažįstami, Vilniuj, tai ir kaina kitokia ir pagaminimo terminas (mokėjau 2500, realiai virš 3000, o pagamino per 3 sav atrodo, bet dar laukė kol grindis susidėsim)
Grindys Boen parketas, lietuviškai atrodo tigrinis medis vadinasi
Vidų vakare pasistengsiu nufotkinti O darė pažįstami, Vilniuj, tai ir kaina kitokia ir pagaminimo terminas (mokėjau 2500, realiai virš 3000, o pagamino per 3 sav atrodo, bet dar laukė kol grindis susidėsim)