Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Zinot kai as praejau per SS ir Vesida ir man pasake kainas doh.gif tai tikrai kazkaip ta vidu patys susimeistrausim, mums uz prieskambario spinta 1,82 ilgio ir 70cm gylio paskaiciavo 3300 ir tik su 4 lentyvom daugiau nieko, tai doh.gif o miegamojo 3,2ilgio ir 70gylio 8400 irgi be jokiu ten vikruntasu tai eina jie visi velniop
MB sake visa vidu ptas darysis tik duris usisakinesim
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 22, 10:31)
Zinot kai as praejau per SS ir Vesida ir man pasake kainas  doh.gif tai tikrai kazkaip ta vidu patys susimeistrausim, mums uz prieskambario spinta 1,82 ilgio ir 70cm gylio paskaiciavo 3300 ir tik su 4 lentyvom daugiau nieko, tai  doh.gif  o miegamojo 3,2ilgio ir 70gylio 8400 irgi be jokiu ten vikruntasu tai eina jie visi velniop
MB sake visa vidu ptas darysis tik duris usisakinesim

Mums emiroj sieninę spintą 175cm pločio, 60cm gylio paskaičiavo (su pačiom durim ir vidum) apie 2100, o miegamajam, 243cm duris apie 1500-1800Lt nepamenu tiksliai, o vidus (pas mus ten 5kv.m erdvės, bet irgi nieko mandro, keli stalčiai, lentynos ir drabužių kabykla) 2100Lt blink.gif Manau vidų patys susimeistrausim daug pigiau tongue.gif
Atsakyti
jei dar kam prireiks galiu patarti užsisakyti stumdomas duris, ne spintas UAB "Lokatija" įmonėje ji nėra tokia garsi kaip SS ir Vesida bet turi paklausą ir kainos manau kad skiriasi smile.gif
Atsakyti
Jei viskas gerai ir mums turėtų šiandien spintą sumontuoti thumbup.gif Oj laukiu laukiu clap.gif
Atsakyti
O mes lauksim nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 05 22, 15:22)
O mes lauksim nuotraukų 4u.gif

Jau montuoja clap.gif O nuotraukos bus kai apsikuopsiu, kad negėda pasirodyt būtų biggrin.gif
Atsakyti
oi kaip gerai jums del spintos as vis nerandu kas man padarytu. verysad.gif
Atsakyti
Rodau spintą biggrin.gif Grindys tik vakar sudėtos, tai net plintusų nėra ax.gif O ir šiaip ėmėm patį paprasčiausią variantą blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Grazu, man patinka thumbup.gif ir grindys grazios, ar ten laminatas (idomus rastas)?
Atsakyti
wanesa kiek kainavo jisu spinta? ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Liuks spinta ir spalva

dar butu idomu i vidu zvilgtelt ir aisku visa kita kiek kainavo kas dare per kiek padare blush2.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Grindys Boen parketas, lietuviškai atrodo tigrinis medis vadinasi g.gif
Vidų vakare pasistengsiu nufotkinti 4u.gif O darė pažįstami, Vilniuj, tai ir kaina kitokia ir pagaminimo terminas cool.gif (mokėjau 2500, realiai virš 3000, o pagamino per 3 sav atrodo, bet dar laukė kol grindis susidėsim)
Atsakyti