Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Aciu uz komplimentus blush2.gif Taip, ten yra tamsiai tamsiai ruda (beveik juoda) plokste kombinuota su balta.. Derinom prie staliuko, kuris pas mus is tokiu pat splavu lotuliukas.gif
Pas mus vieno kambario butukas, tai reikejo ne grynai spintos, o kad truputi panasetu ir i sekcija..
Galesiu vakare vidu pafotografuot, nors siaip ten nera jokiu "pricendalu", tiesiog lentynos, stalciai ir kabinamoji dalis..
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 04 25, 03:01)
Jau rasiau kazkada , kad gaminames spinta patys (tiksliau mb gamino), tai parodyysiu galutini rezultata blush2.gif
user posted image

Man labai patinka,grazu wub.gif Saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumce @ 2008 03 14, 16:30)
Man taip pat įdomu. Laukiu informacijos daugiau. Dar klausimėlis. Mes norim dėti stumdomas duris vietoje paprastų į kambarį, nes taip susiplanavom, kad atveriamos visur kliūva. Gal kas darėt, pasidalinkit patirtim.

Ir mane domina stumdomos durys g.gif
Papildyta:
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 03 15, 13:35)
Keista kad begeliai padaryti ant grindu, pas mus virtuvėje stumdomos durys, tai begeliai tik viršuje ir viskas čiki smile.gif

o pačios durys iš ko? gal gali idėt nuotraukytę mirksiukas.gif patys darėt ar pirkot?
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 04 23, 19:24)

Kaip tik kazka panasaus ir galvoju pasidaryti. Idomu ar brangiai kainuoja tas grozis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantra: 27 balandžio 2008 - 21:30
QUOTE(mantra @ 2008 04 27, 23:29)
Kaip tik kazka panasaus ir galvoju pasidaryti. Idomu ar brangiai kainuoja tas grozis? g.gif

Aha,ir man idomu g.gif Reikes paskambinti i Emira,bet kazkodel manau nepigiai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kuri nors darėtės koridoriuje ar svetainėje spintą, kad jos dalis būtų po laiptais unsure.gif na nežinau ar aš čia aiškiai, na kad dalis spintos normalaus aukščio, o kita dalis nužemėja iki maždaug 1.80 m. nes niekur nerandu pavydelių, nuotraukų ar ko nors, kas nuramintų mane, kad tai įmanoma. gal kas žinote kokia firmele, na kad su darbu pavyzdkukais? g.gif
Dėkui iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Kacyce @ 2008 04 28, 09:36)
Labas rytas, gal kuri nors darėtės koridoriuje ar svetainėje spintą, kad jos dalis būtų po laiptais  unsure.gif  na nežinau ar aš čia aiškiai, na kad dalis spintos normalaus aukščio, o kita dalis nužemėja iki maždaug 1.80 m. nes niekur nerandu pavydelių, nuotraukų ar ko nors, kas nuramintų mane, kad tai įmanoma. gal kas žinote kokia firmele, na kad su darbu pavyzdkukais?  g.gif 
Dėkui iš anksto.

http://www.ssistemos....11:h.800:w.599
Sitoki mazdaug varianta turi minty? Tai slenkancios sistemos pirmiausia ir buvo sugalvotos tam, kad issprestu panasias problemas biggrin.gif tikrai padarys ir isspres ir tavo varianta.
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 04 25, 00:01)
Jau rasiau kazkada , kad gaminames spinta patys (tiksliau mb gamino), tai parodyysiu galutini rezultata blush2.gif

nepavyksta sumazinti foto, atsiprasau ax.gif

grazus spalvu derinys thumbup.gif
Atsakyti
Dimetra, aciu uz informacija, butinai kai jau pereisiu priue baldu darymo, nuvyksiu i SS ir pasiziuresiu tu pribambasu hihihi.gif
Atsakyti
Isdykus- mes irgi zadam patys daryt sienines spintas, sakykit kur begius joms pirkot? ir mazdaug kiek kainavo visas spintos padarymas blush2.gif zinoma jei ne paslaptis blush2.gif nes mum namie reikia 4 spintu tai bijom kad neisiteksim i finansus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marezagare @ 2008 05 06, 10:16)
Isdykus- mes irgi zadam patys daryt sienines spintas, sakykit kur begius joms pirkot? ir mazdaug kiek kainavo visas spintos padarymas blush2.gif  zinoma jei ne paslaptis blush2.gif  nes mum namie reikia 4 spintu tai bijom kad neisiteksim i finansus verysad.gif

Sveika, begelius ir visa kita "metala" pirkom vietinej parduotuvej "Strava", tai sukainavo apie 500 Lt. , o plokstes pirkom Mazeikiuose, kainavo apie 800 Lt. visa spinta sukainavo apie 1600 Lt.
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 05 06, 14:48)
Sveika, begelius ir visa kita "metala" pirkom vietinej parduotuvej "Strava", tai sukainavo apie 500 Lt. , o plokstes pirkom Mazeikiuose, kainavo apie 800 Lt. visa spinta sukainavo apie 1600 Lt.

bigsmile.gif

a idomu kaip pati vidu susimeistrauti g.gif
Atsakyti