Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

o mes patys pasidarem spinta(tiksliau vyras padare) ax.gif ir isejo per puse pigiau negu paskaiciavo firmoj...ideciau nuotrauka,bet nemoku... blush2.gif
Atsakyti
Musu dabartine spinta ant begeliu, bet virsuje plasmasiniai ratukai nuluzo blink.gif kadangi mes nuomininkai, tai teks ieskot kur ju gaut sutvarkyt doh.gif as sau asmeniskai tai tokios spintos nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Symphony @ 2008 04 19, 19:49)
niu aiskiau truputuka pasidare  biggrin.gif  dekui uz atsakyma  4u.gif
o jei nepaslaptis, as gal praleidau, kokioj firmoj jus uzsisakinejot?  rolleyes.gif nes as irgi noreciau tos kabyklos dulkiu siurbliui...as daugmaz isivaizduoju kaip ji turetu atrodyt, nes pas tevus yra, bet ten is vokietijos pirkta ir senokai, bet gal kazkas panasaus...gal kokia nuoroda ar nuotraukyte tos kabyklos galetumet idet  blush2.gif

ax.gif dar vienas lkausimelis, gal kas nors daretes spinta kartu su batu...kaip cia pavadint  g.gif kabykla lentynelem, kad galetum istraukt jas kaip stalciu?

Na, mes uzsakeme SS.. man ta kabykla irgi wub.gif labai patogi smile.gif ir siaip ten visokiu pribambasu dabar nauju yra, pvz., tokios naujoviskos rankenos labai fainos - mes ju i projekta neiterpem, nes musu profiliai ne platus, bet siaip labai graziai atrodo.. dar kabykla kelnem, kaklaraisciams.. na zodziu ivairiu faunu dalykeliu galima prisigalvoti smile.gif
o batams mes jokios kabyklos nedarem, nes batus dezese laikom..
Papildyta:
QUOTE(wanesa @ 2008 04 20, 00:18)
Sakykit 4u.gif , man paskaičiavo kainą spintos apie 2700, ji būtų 3 durų, 2,5m aukšcio, 3m ilgio ir 65cm gylio, čia sakyčiau labai normaliai g.gif  ax.gif

man tokia kaina patiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dimetra @ 2008 04 21, 21:05)
Na, mes uzsakeme SS.. man ta kabykla irgi wub.gif  labai patogi smile.gif ir siaip ten visokiu pribambasu dabar nauju yra, pvz., tokios naujoviskos rankenos labai fainos - mes ju i projekta neiterpem, nes musu profiliai ne platus, bet siaip labai graziai atrodo.. dar kabykla kelnem, kaklaraisciams.. na zodziu ivairiu faunu dalykeliu galima prisigalvoti smile.gif
o batams mes jokios kabyklos nedarem, nes batus dezese laikom..
Papildyta:
man tokia kaina patiktu  smile.gif

Turiu pasiulyma jei kam reikia tai galiu duoti gerus meistriukus, kurie gamina spintas su slanksciomis sistemomis, virtuves baldus, ir kitus nestandartinius baldus labai pigiomis kainomis.
Jei ka sudominau rasykit i AZ.
Atsakyti
Kaip man grazu wub.gif http://www_emira_lt/...ujienos/,nid.20
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 04 23, 19:24)

labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshe @ 2008 04 21, 01:07)
Musu dabartine spinta ant begeliu, bet virsuje plasmasiniai ratukai nuluzo  blink.gif kadangi mes nuomininkai, tai teks ieskot kur ju gaut sutvarkyt doh.gif as sau asmeniskai tai tokios spintos nepirkciau  schmoll.gif

Užuojauta verysad.gif Matyt, kas įsrenginėjo šitą spintą, pataupė ne ten, kur reikėjo g.gif Mes dabartiniam bute turim spintą su Stanley bėgeliais, tai jau tarnauja 8 metus, ir jokių požymių, kad ruoštusi byrėti biggrin.gif Tuomet mums buvo sunku finansiškai juos pasirinkti, bet dabar nei kiek nesigailim. Šituos bėgelius ir dabar tikrai tebededa SlenkančiosSistemos, gal ir kitos firmos, nežinau, ir dabar, kai name įsirenginėsim spintas, bent jau bėgelius tikrai žinosiu, kokius užsisakyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 04 23, 17:24)

nooooooooriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 04 23, 19:24)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jau rasiau kazkada , kad gaminames spinta patys (tiksliau mb gamino), tai parodyysiu galutini rezultata blush2.gif
user posted image

nepavyksta sumazinti foto, atsiprasau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 25 balandžio 2008 - 01:05
Nu žinok nerealiai thumbup.gif Bet vyras koks šaunolis smile.gif O čia pas jus tamsiai ruda plokšte su šviesia plokšte? Labai gražu ir dar gavosi spinta su sekcija viename thumbup.gif
Atsakyti
isdykus - labai šauni spinta thumbup.gif . O gal galėtum ir vidų pafotkint ax.gif ? Labai smalsu. Mes irgi svajojam patys pasidaryti į nišą spintą, tai kaupiu informaciją
Atsakyti