o mes patys pasidarem spinta(tiksliau vyras padare) ir isejo per puse pigiau negu paskaiciavo firmoj...ideciau nuotrauka,bet nemoku...
QUOTE(Symphony @ 2008 04 19, 19:49)
niu aiskiau truputuka pasidare dekui uz atsakyma
o jei nepaslaptis, as gal praleidau, kokioj firmoj jus uzsisakinejot? nes as irgi noreciau tos kabyklos dulkiu siurbliui...as daugmaz isivaizduoju kaip ji turetu atrodyt, nes pas tevus yra, bet ten is vokietijos pirkta ir senokai, bet gal kazkas panasaus...gal kokia nuoroda ar nuotraukyte tos kabyklos galetumet idet
dar vienas lkausimelis, gal kas nors daretes spinta kartu su batu...kaip cia pavadint kabykla lentynelem, kad galetum istraukt jas kaip stalciu?
o jei nepaslaptis, as gal praleidau, kokioj firmoj jus uzsisakinejot? nes as irgi noreciau tos kabyklos dulkiu siurbliui...as daugmaz isivaizduoju kaip ji turetu atrodyt, nes pas tevus yra, bet ten is vokietijos pirkta ir senokai, bet gal kazkas panasaus...gal kokia nuoroda ar nuotraukyte tos kabyklos galetumet idet
dar vienas lkausimelis, gal kas nors daretes spinta kartu su batu...kaip cia pavadint kabykla lentynelem, kad galetum istraukt jas kaip stalciu?
Na, mes uzsakeme SS.. man ta kabykla irgi labai patogi ir siaip ten visokiu pribambasu dabar nauju yra, pvz., tokios naujoviskos rankenos labai fainos - mes ju i projekta neiterpem, nes musu profiliai ne platus, bet siaip labai graziai atrodo.. dar kabykla kelnem, kaklaraisciams.. na zodziu ivairiu faunu dalykeliu galima prisigalvoti
o batams mes jokios kabyklos nedarem, nes batus dezese laikom..
Papildyta:
QUOTE(wanesa @ 2008 04 20, 00:18)
Sakykit , man paskaičiavo kainą spintos apie 2700, ji būtų 3 durų, 2,5m aukšcio, 3m ilgio ir 65cm gylio, čia sakyčiau labai normaliai
man tokia kaina patiktu
QUOTE(Dimetra @ 2008 04 21, 21:05)
Na, mes uzsakeme SS.. man ta kabykla irgi labai patogi ir siaip ten visokiu pribambasu dabar nauju yra, pvz., tokios naujoviskos rankenos labai fainos - mes ju i projekta neiterpem, nes musu profiliai ne platus, bet siaip labai graziai atrodo.. dar kabykla kelnem, kaklaraisciams.. na zodziu ivairiu faunu dalykeliu galima prisigalvoti
Papildyta:
man tokia kaina patiktu
Papildyta:
man tokia kaina patiktu
Turiu pasiulyma jei kam reikia tai galiu duoti gerus meistriukus, kurie gamina spintas su slanksciomis sistemomis, virtuves baldus, ir kitus nestandartinius baldus labai pigiomis kainomis.
Jei ka sudominau rasykit i AZ.
Kaip man grazu http://www_emira_lt/...ujienos/,nid.20
QUOTE(SVETA K. @ 2008 04 23, 19:24)
labai
QUOTE(kipshe @ 2008 04 21, 01:07)
Musu dabartine spinta ant begeliu, bet virsuje plasmasiniai ratukai nuluzo kadangi mes nuomininkai, tai teks ieskot kur ju gaut sutvarkyt as sau asmeniskai tai tokios spintos nepirkciau
Užuojauta Matyt, kas įsrenginėjo šitą spintą, pataupė ne ten, kur reikėjo Mes dabartiniam bute turim spintą su Stanley bėgeliais, tai jau tarnauja 8 metus, ir jokių požymių, kad ruoštusi byrėti Tuomet mums buvo sunku finansiškai juos pasirinkti, bet dabar nei kiek nesigailim. Šituos bėgelius ir dabar tikrai tebededa SlenkančiosSistemos, gal ir kitos firmos, nežinau, ir dabar, kai name įsirenginėsim spintas, bent jau bėgelius tikrai žinosiu, kokius užsisakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 04 23, 17:24)
nooooooooriu
QUOTE(SVETA K. @ 2008 04 23, 19:24)
Jau rasiau kazkada , kad gaminames spinta patys (tiksliau mb gamino), tai parodyysiu galutini rezultata
nepavyksta sumazinti foto, atsiprasau
nepavyksta sumazinti foto, atsiprasau
Nu žinok nerealiai Bet vyras koks šaunolis O čia pas jus tamsiai ruda plokšte su šviesia plokšte? Labai gražu ir dar gavosi spinta su sekcija viename
isdykus - labai šauni spinta . O gal galėtum ir vidų pafotkint ? Labai smalsu. Mes irgi svajojam patys pasidaryti į nišą spintą, tai kaupiu informaciją