Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

As labai svajoju apie tokio tipo duris miegamajameuser posted image Kazkaip istempta medziaga ant plokstes ax.gif gal galetumet aprasyti placiau,jei zinote ax.gif busiu dekinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 03 14, 16:15)
2 slankiojančių durų (1m x 3m) į nišą su veidrodžio užpildu, aliuminiais rėmais (plieniniai atrodo neatlaikys g.gif ) ax.gif 

O vat įdomu ar yra kokios rankenos ar kokie rankeniniai profiliai, na mes su MB susiginčijom vieną dieną už ko tos durys atidaromos, gi nebrauksi už veidrodžio lotuliukas.gif

rankenų (vertikalių profilių) yra labaiu daug įvairių rūšių tai manau tikrai įmanoma išsirinkti pagal savo pageidavimus mirksiukas.gif O vienoms durims reikia bėgelių,horizontalių ir vertikalių profilių,šepetėlių ir stabdukų 4u.gif Į plieną tokio pločio duris su veidrodžiu neįdėsi schmoll.gif šiaip geriausia yra atvažiuoti į firmą gaminančią tokias sistemas ir ten bus viskas išmatuota ir paaiškinta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gicikami @ 2008 03 15, 01:20)
As labai svajoju apie tokio tipo duris miegamajameuser posted image  Kazkaip istempta medziaga ant plokstes  ax.gif  gal galetumet aprasyti placiau,jei zinote  ax.gif  busiu dekinga aciuks.gif

nelabai suprantu kas čia per durys ,iš ko jos,panašu į tapetus arba į stiklą su grafiniu ornamentu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumce @ 2008 03 14, 15:30)
Dar klausimėlis. Mes norim dėti stumdomas duris vietoje paprastų į kambarį, nes taip susiplanavom, kad atveriamos visur kliūva. Gal kas darėt, pasidalinkit patirtim.

pas draugę tokias pirmą kartą pamačiau, man tai thumbup.gif thumbup.gif nors tie bėgeliai ant grindų truputį keistai atrodo, bet gyventi galima biggrin.gif iškart net nepastebėjau, kad ten durys, galvojau, kad be durų kambarys... nes spalvytė prie tapetų priderinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 15 kovo 2008 - 11:55
Keista kad begeliai padaryti ant grindu, pas mus virtuvėje stumdomos durys, tai begeliai tik viršuje ir viskas čiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 03 15, 09:38)
nelabai suprantu kas čia per durys ,iš ko jos,panašu į tapetus arba į stiklą su grafiniu ornamentu  smile.gif

jos dedamoa vietoj spintu duru.cia ne tapetas,o medziaga aptraukta ant plokstes mirksiukas.gif
jei rasiu idesiu geresni pavyzdi ax.gif
Atsakyti
Slenkančios sistemos plokšę dengia kuo tik norit: tapetu, oda, audiniu, bambukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 03 15, 11:35)
Keista kad begeliai padaryti ant grindu, pas mus virtuvėje stumdomos durys, tai begeliai tik viršuje ir viskas čiki smile.gif

O kaip jos tada vazineja? Yra kazkoks spec. begelis virsuj, kuris laiko duris?
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 03 15, 13:35)

O tas bėgelis įtvirtintas į betoną ar koks medinis tašas tam reikalui būtinas?
Ir kokie durų išmatavimai?
Aš labai noriu stiklinės stumdomos pertvaros tarp virtuvės ir svetainės, bet begelio grindyse nesinori.
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2008 03 17, 10:50)
Aš labai noriu stiklinės stumdomos pertvaros tarp virtuvės ir svetainės, bet begelio grindyse nesinori.

Ir aš norėjau, bet kai sužinojau, kad tai kainuos 15000, tai nebenorėjau schmoll.gif. Čia už 5 metrus tiek paskaičiavo praėjusią vasarą.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 17, 14:32)
Ir aš norėjau, bet kai sužinojau, kad tai kainuos 15000, tai nebenorėjau  schmoll.gif. Čia už 5 metrus tiek paskaičiavo praėjusią vasarą.

Oho doh.gif blink.gif
Atsakyti
Cia mamka rase, kad su vyru patys pasidare spinta, ogi ir maniskis susirgo ta tema, aciu dievui, radom kompromisa - viena, didesne, spinta uzsakom, o kita, mazesne, darys vyras. Beda ta, kad as visai nemegstu paciu darytus baldus, niu nepatinka man ir viskas! Musu lubos yra 3.5 m, tai slenkancios sistemos pasiule dveju spintu projektus, kuriu verte siekia 12 000, sakykit, ar tai nera per daug? Gal, pavyzdziui, kokioj emiroj butu pigiau, kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Dimetra @ 2008 03 20, 05:06)
Cia mamka rase, kad su vyru patys pasidare spinta, ogi ir maniskis susirgo ta tema, aciu dievui, radom kompromisa - viena, didesne, spinta uzsakom, o kita, mazesne, darys vyras. Beda ta, kad as visai nemegstu paciu darytus baldus, niu nepatinka man ir viskas! Musu lubos yra 3.5 m, tai slenkancios sistemos pasiule dveju spintu projektus, kuriu verte siekia 12 000, sakykit, ar tai nera per daug? Gal, pavyzdziui, kokioj emiroj butu pigiau, kas zino?

"Slenkančių sistemų" kainos, manau, aukščiausios, lyginant su kitomis firmomis ax.gif , tačiau mes dvi spintas užsakinėjom būtent pas juos , esam labai patenkinti 4u.gif . Viena spinta gaminta prieš 5 metus, bet stovi kaip nauja, todėl ir užsakinėjom neseniai antrą būtent pas juos, gana greitai pagamino, viską tvarkingai ir kokybiškai sustatė, kolkas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 20 kovo 2008 - 08:27