Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 03 10, 21:52)
sveikos mergaites,
sakykit- gal kas nors klijavot ant slankiojanciu sistemu tapetus ? Uzsisakiau jau spinta, bet tos visos plokstes man labai jau  schmoll.gif
kazkaip norisi kazko jaukesnio miegamajam, tai sumasciau klijuot tapetus, tik nezinau kaip del praktishkumo. Ir ar priklijuos normaliai meistriukai  g.gif

tapetus šiaip galima klijuoti bet labai nepaktiška schmoll.gif tada jau spintą reik labai saugoti rolleyes.gif
Atsakyti
ir as manau kad nepraktiska toi vietoj kur daznai liesies po kiek laiko issipurvina kad jie ir plaunami bet vis vien nuo plovimo bluks ir t.t nebent turesi nora daznai juos keisti lotuliukas.gif
Atsakyti
O tu pasidomėk firmose, kurios gamina spintas stumdomom durim su tapetais (slankiojančios sistemos tikrai gamina), pasiklausk ant ko jie klijuoja tapetą, ar nenublunka, nesitepa, gal kokią apsaugą deda ant tapeto ir t.t. ir žinosi ar praktiška ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
klausimelis Ixsasss Prasome nuodugniai papasakoti ko reikia gaminant tas stumdomas duris ir jei imanoma su foto.. didelis aciukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2008 03 13, 17:46)
klausimelis Ixsasss  Prasome nuodugniai papasakoti ko reikia gaminant tas stumdomas duris ir jei imanoma su foto.. didelis aciukas  blush2.gif

jei nesupyksit aš papsakosiu 4u.gif pirmiausia reikia žinoti ko jus norite tai yra kur tos durys bus ,reik išmatuoti arba nišą arba pačias jau duris,tada reik išsirinkti iš ko tos durys bus tai yra iš plokštės ,iš stiklo,iš veidrodžio ir t. t. foto jau minėjau keletas variantų yra šiame tinklalpyje www.astin.eu tokias duris iš katalogo galima užsisakyti 4u.gif na jei dar kils kokių klausymėlių prašom kreiptis bandysiu atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 13 kovo 2008 - 21:16
O kai išsimatuoji ir išsirenki? Ko reikia? Veidrodžio, profilių, bėgelių, šepetėlių, ko dar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 03 13, 22:44)
O kai išsimatuoji ir išsirenki? Ko reikia? Veidrodžio, profilių, bėgelių, šepetėlių, ko dar? ax.gif

žiurint ko jūs norėsite smile.gif sunku pasakyt ko reikia kai nežinai nieko smile.gif
Atsakyti
Labas, o aš noriu pasakyti, kad nusivyliau spintų meistrais, gal prieš kokį gerą mėnesį išsiunčiau jiems užklausimą į jų el.paštą su išmatavimais kokios spintos norėčiau ir prašiau, kad atsiūstų būtent pagal tokius išmatavimus pavyzdžių, bet taip ir nesulaukiau.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2008 03 14, 14:09)
Labas, o aš noriu pasakyti, kad nusivyliau spintų meistrais, gal prieš kokį gerą mėnesį išsiunčiau jiems užklausimą į jų el.paštą su išmatavimais kokios spintos norėčiau ir prašiau, kad atsiūstų būtent pagal tokius išmatavimus pavyzdžių, bet taip ir nesulaukiau.

tai bet kokia spinta gali sukisti i bet kokius ismatavimus jei ji daroma pagal kliento matmenis mirksiukas.gif
vis tiek reiktu susakyt ko nori toj spintoj, ka ten laikysi ir pan..

Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 03 14, 10:44)
žiurint ko jūs norėsite  smile.gif sunku pasakyt ko reikia kai nežinai nieko  smile.gif

2 slankiojančių durų (1m x 3m) į nišą su veidrodžio užpildu, aliuminiais rėmais (plieniniai atrodo neatlaikys g.gif ) ax.gif

O vat įdomu ar yra kokios rankenos ar kokie rankeniniai profiliai, na mes su MB susiginčijom vieną dieną už ko tos durys atidaromos, gi nebrauksi už veidrodžio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2008 03 13, 17:46)
klausimelis Ixsasss  Prasome nuodugniai papasakoti ko reikia gaminant tas stumdomas duris ir jei imanoma su foto.. didelis aciukas  blush2.gif

Man taip pat įdomu. Laukiu informacijos daugiau. Dar klausimėlis. Mes norim dėti stumdomas duris vietoje paprastų į kambarį, nes taip susiplanavom, kad atveriamos visur kliūva. Gal kas darėt, pasidalinkit patirtim.
Atsakyti
QUOTE(bumce @ 2008 03 14, 15:30)
Man taip pat įdomu. Laukiu informacijos daugiau. Dar klausimėlis. Mes norim dėti stumdomas duris vietoje paprastų į kambarį, nes taip susiplanavom, kad atveriamos visur kliūva. Gal kas darėt, pasidalinkit patirtim.

Tai gal tada tiktų sulankstomos armonikėlės principu durys?
Atsakyti