RUTOS SCIOGOLEVAITES SPINTA
QUOTE(labamba @ 2008 02 22, 21:53)
RUTOS SCIOGOLEVAITES SPINTA
Nu va o man kai kurie aiškino, kad tokių siaurų ir aukštų durų niekas nededa, nes jos sulūžta
QUOTE(Pause @ 2008 02 22, 22:22)
Nu va o man kai kurie aiškino, kad tokių siaurų ir aukštų durų niekas nededa, nes jos sulūžta
kai tokios aukštos durys būtinai durų plokštę dalina su skersinukais. Turime namie 2500 aukščio duris Vesidos, jos įlinkę ir labai jau silpnai atrodo, nes nedalintos, name dėjome su dviem skersinukais tokio pat aukščio, viskas puiku, stabilios tikrai
Dėl skersinukų tai aš žinau, bet va man sakė, kad jos išvis nesilaikys bėgeliuose ir išvirs kai pastumsi, o ne važiuos
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 22, 17:12)
mes irgi patys pasidarem stumdomas duris is 3 duru viena is ju veidrodine tik db kitas klausimas "pasistojo" o kaip su lentynom kur jas uasisakineti gal kas gali patarti kur jus pirkotes vilniuje buciau dekinga
o kokio plocio jusu durys?
QUOTE(Pause @ 2008 02 22, 17:55)
O tai čia jūs firmoj kažkokioj užsisakėte, jums viską išpjovė, sukomplektavo, išgrežiojo (na tiksliai nežinau ką ten padaro), o jūs parsivežę susisukot viską?
Na mes kiek klausėm tai mums už durų gamybą (tik 2 durų 1x3) 3000lt prašo o pasiskaičiavom, kad senukuose nusipirkt bėgelius ir išsipjaut plokštes ar veidrodžius triskart pigiau bus....
Na mes kiek klausėm tai mums už durų gamybą (tik 2 durų 1x3) 3000lt prašo o pasiskaičiavom, kad senukuose nusipirkt bėgelius ir išsipjaut plokštes ar veidrodžius triskart pigiau bus....
Hmmm na nezinau mums durys veidrodis bronza , aliuminio konstrukcija , begeliai sepeteliai viskas 800 lt kainavo 2 durys , vidu tai puse bliume imsim ten istraukiamos batines labai fainos , kita puse is ploksciu issipjausim , tiksliau uzsakysim ir ispjaus
QUOTE(Vita @ 2008 02 22, 21:40)
kai tokios aukštos durys būtinai durų plokštę dalina su skersinukais. Turime namie 2500 aukščio duris Vesidos, jos įlinkę ir labai jau silpnai atrodo, nes nedalintos, name dėjome su dviem skersinukais tokio pat aukščio, viskas puiku, stabilios tikrai
Na nezinau,pas mane durys 2.40 ir vientisos,be jokiu ten skersinuku.Jau metai laiko,atrodo tvirtos ,net neisivaizduoju kaip jos galetu islinkt Ir man kazkaip graziau atrodo kai vientisos(aisku cia skonio reikalas)
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 22, 19:30)
tai o kaip paciam duris pasidaryti juk ne staliai esam nori nenori ploksciu reik tai mes jas ir uzsisakem issitinkom laminato spalva ten pat ir begelius bet jei ka tai kainavo 1300lt ir vaikui i kambari dvi durys 600lt
O kur jus tas duris gaminotes?
kovo pabaigoje bus litexpo rumuose baldų paroda tai labai daug visokių grožybių ir naujovių bus nerealiai atrodo stumdomos durys su spalvotais stiklais,vaizdais čia nežinau ar naujas ar ne mados kliksmas
va čia galite pamatyti pavyzdėlių www.astin.eu
va čia galite pamatyti pavyzdėlių www.astin.eu
Kazkas raso, kad durys nesilaikys ir isgrius sakyciau skiedalai
Buvo metas ir man reikejo spintos su stumdomomis durimis (cia kazkur pries tris metus). Nuejau i kelis salonus tai vien tik duris paskaiciuodavo 500 - 700lt, tas kaip ir nelabai mane tenkino tai suskaiciavau plokstes, susibraiziau viska ir uzsakiau senukuose. Visa spinta su kruva lentynu ir durimis isejo kazkur 700+alus, kuri isgerem su darugu bemeistraudami .
IS PATIRIRTIES SAKAU - NEPIRKIT BEGELIU SENUKUOSE NES SENIU BEGELIAI MESLAS PASKUTINIS. JEI VILNIUJE TAI GERU BEGELIU YRA PASIDARYK PATS KAINA KAZKUR NUO 300LT
Buvo metas ir man reikejo spintos su stumdomomis durimis (cia kazkur pries tris metus). Nuejau i kelis salonus tai vien tik duris paskaiciuodavo 500 - 700lt, tas kaip ir nelabai mane tenkino tai suskaiciavau plokstes, susibraiziau viska ir uzsakiau senukuose. Visa spinta su kruva lentynu ir durimis isejo kazkur 700+alus, kuri isgerem su darugu bemeistraudami .
IS PATIRIRTIES SAKAU - NEPIRKIT BEGELIU SENUKUOSE NES SENIU BEGELIAI MESLAS PASKUTINIS. JEI VILNIUJE TAI GERU BEGELIU YRA PASIDARYK PATS KAINA KAZKUR NUO 300LT
QUOTE(Bettina @ 2008 02 24, 15:44)
O kur jus tas duris gaminotes?
Vilniuje netoli vilpedes cia jeigu nedarytu aplintkeliu tai kylant i kalna kokia ten gatve vadinasi tai vat ten ten toks ilgas pastatas ten daug visokiu firmu firmeliu jei domina grys MB paklausiu tiksliai kokia gatve
sveikos mergaites,
sakykit- gal kas nors klijavot ant slankiojanciu sistemu tapetus ? Uzsisakiau jau spinta, bet tos visos plokstes man labai jau
kazkaip norisi kazko jaukesnio miegamajam, tai sumasciau klijuot tapetus, tik nezinau kaip del praktishkumo. Ir ar priklijuos normaliai meistriukai
sakykit- gal kas nors klijavot ant slankiojanciu sistemu tapetus ? Uzsisakiau jau spinta, bet tos visos plokstes man labai jau
kazkaip norisi kazko jaukesnio miegamajam, tai sumasciau klijuot tapetus, tik nezinau kaip del praktishkumo. Ir ar priklijuos normaliai meistriukai